Dnes je čtvrtek, 10.7.2025
Svátek slaví Libuše a Amálie, zítra Olga.
banner_responzivni_test_nahore.php
bann-mobil1-320x100.php

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Sny".
Jméno :

Zpráva:

Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Sny

M💫
19.02.24
18:23
Nereg.

IP: 37.48.40.*
Obyčejný člověk 🙂

Známá neznámá
19.02.24
19:31
Nereg.

IP: 188.175.163.*
Vše chápu.⭐Také nejsem🦇

M💫
19.02.24
20:09
Nereg.

Rad bych se představil . Sága pokračuje a nějaká podoba s Jackobem je .Budu tedy Jacob . 🦇 nejsem 😃Jména asi nejsou důležitá ,ale Renesmee je krásné jméno . Zároveň je to oblíbeny film.Tohle je strašně zvláštní 😃Nikdy jsem nebyl na nějaké seznamky a nebo komunikaci po internetu . Já jen nepochopil vaši otázku …Je složité odpovědět…když je možné použit jen krátký text.Jak to bylo prosím myšleno ?

M💫
20.02.24
21:57
Nereg.

Vím kdo jsi 🧩

Renesmee-Jacob
21.02.24
06:37
Nereg.

IP: 37.48.56.*
Myslím že nevíte. Myslím, že jsme se nikdy neviděli, nesetkali. Jen nevím, proč nás osud tady svedl dohromady, když oba nehledáme partnery. Ale jsme na věštírně, tak asi proto. :) Proč jste reagoval na má přání, písně a tak. Ale možná mám jen bujnou fantazii a vsugerovala jsem si, že mi odpovídáte…

M💫
21.02.24
12:59
Nereg.

IP: 31.192.83.*
To je také možné ..Reagoval jsem z důvodu pocitu.. nějak mě to přitáhlo…🪽Cítím mentální napojení.Zároveň chci pomáhat lidem a slova mají sílu.Bylo to pro povzbuzení.At se cítíte lépe.I když nevím pravý důvod vašich pocitů.Dokážu se necítit.Ano .. nehledám.Nikdy jsem nehledal🙂Věřím, že láska si nás vyhledá sama.Přijde to podle toho co vyzařujete.Uzavřená minulost “odpuštění “je z mého pohledu základ.Hudba vyjadřuje pocity. I u dcery dle hudby poznám v jakém rozpoložení je.Otevřeně si promluvíme a vyřešíme problém.Dekuji , že mi přejete. Moc si toho vážím a těší mě to 🍀 Vše se vám splní💫

Renesmee-Jacob
21.02.24
18:57
Nereg.

IP: 37.48.56.*
Už to chápu. Nejste ten, co má změnit můj život, ale jste ten, co má přinutit mně zapomenout na minulost. Děkuji Vám.

Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184

Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184