Pati 08.10.20 19:38 Reg.7.11.20
| Dobrý den, mám malé dítko . A otec dítěte s náma není . Chtěla bych vědět jestli si uvědomí co dělá a přestane chodit za milenkou a že rodina je důležitá. Dáme se dohromady on se vrátí a začneme znovu . Nebo zbude jen neúcta z jeho strany a konec. |
|
Poustevnice 15.10.20 18:45 Reg.17.7.21
| Dobrý večer, Pati,
karty na dálku beru max. výhled na půl roku.
Máte krásné karty a jasně praví, že se váš muž vrátí k vaší rodině a všechny své síly vynaloží, aby to dal dohromady. Co bude dále, na to ještě brzy.
Tak nezoufejte a dobře to dopadne.
Zdraví. P. |
|
Gabriela 16.10.20 02:19 Nereg. IP: 178.255.168.* | Dobré ráno, před rokem mi kartářka sdělila, že se rozvedu se stejným manželem a budu se mít narozdíl od manžela už jen špatný život od té doby to jde se mnou z kopce... .. děkuji |
|
Poustevnice 16.10.20 21:41 Reg.17.7.21
| Tak teď jsem zmatená... ..Gabriela je Pati???
Pro Gabrielu: zřejmě vás dlouhodobě "naprogramovala". Však karty je dobré vykládat nejvíce na půl roku, opět se to potvrdilo.
P. |
|
Gabriela 17.10.20 14:16 Nereg. IP: 178.255.168.* | Děkuji Poustevnice, máte pravdu kartářka mě přeprogramována,dokonce při mém odchodu mi sdělila,že má teď o mě strach.. máte radu??¿? děkuji Gabriela |
|
Pati 17.10.20 16:05 Reg.7.11.20
| Ne já nejsem Gabriela. Jsem Pati. Děkuji za vaši odpověď. Uvidím je toho na mě moc . Začínám mít pocit ,že jeho 2 hodinové návštěvy za týden na okoukaní miminka mu stačí nebo otravují. Počkám tedy půl roku jak píšete jestli se vrátí. Hezký den |
|
Poustevnice 17.10.20 20:33 Reg.17.7.21
| Dobrý večer, Gabrielo,
aha, tak je to tedy pravda... .na toto jsou různé rituály. Někteří esoterici se tím živí, nechávají si za to platit, je na to literatura.
A to nějak konkrétně strašila?
P. |
|
Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
|