Dnes je čtvrtek, 10.7.2025
Svátek slaví Libuše a Amálie, zítra Olga.
banner_responzivni_test_nahore.php
bann-mobil1-320x100.php

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Larvy, parazity".
Jméno :

Zpráva:

Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Larvy, parazity

Tomis
31.01.15
18:20
Nereg.

IP: 147.175.197.*
Dobrý deň.
Chcem sa opýtať čo by mohol znamenať sen ktorý sa mi sníval už viac krát. Väčšinou si sny nepamätám. Ale na tento som si spomenul, a viem že sa mi sníval aj predtým.
Začalo to nejakým vedľajším dejom, potom som zistil že mám na ruke, medzi palcom a ukazovákom vred. keď som ho chcel vytlačiť, tak som z tade začal tlačiť biele larvy rôznych veľkostí, a neprestávalo to. takisto sa mi v minulosti snívalo že som prišiel do kúpelne, pozrel som sa do zrkadla a otvoril ústa. Moje zuby boli hnilé a deravé a takisto som v nich videl tie larvy.
Sú to hnusné , nepríjemné sny a rád by som sa ich zbavil

Dracizena
31.01.15
18:56
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Tomis... každé tělo v sobě nese přebytečné energie, které lidské oko nevidí, ale vnímáme je 6. smyslem, ale i vyššími smysly.
A když je v těle necháme, pak ve stáří v těle bolí...
Sny umí dát do tvaru tyto přebytečné energie, aby člověk svou představou je vytlačil z těla ven.
Anděl snový Ti je dal do tvaru červů, které vizuálně vymačkávej z nežidů. Ve skutečnosti to jsou energetická háďátka, která Ti neublíží, protože sen už bereš vážně a jdeš s ním na trh... /chceš je vyložit/.
A zuby, to je jiná forma lidí, kteří se pohybují kolem Tvého života.
To oni jsou plni larev a proto jsou lidé stále podrážděni.
Nauč se je duchovně čistit a má duchovní terapie je, vizuální obmotávání lidských postav duhou a ámenuj za ně... a tento druh snů, pomine, ale přijdou další sny, které Ti budou ukazovat jiné směry do těla k očistě...

halil
01.02.15
09:13
Nereg.

IP: 217.75.83.*
Dobré ránko i vám želám :-)

Larvy sú podvedomím použité ako symbol, kde vo vedomom stave ste započal prácu so sebou. Zatiaľ je táto práca na sebe ešte bolestivá, no je nutná. ( hmyz v snoch, sú povedzme otravné myšlienky, zbavovať sa hmyzu znamená zbavovať sa otravných, obmedzujúcich myšlienok )
larvy sú posledná fáza pred kuklou, v ktorej prebieha metamorfóza. ( zmena larvy na napr. motýľa. chodiaca a škaredá bytosť, dokáže po vylianutí lietať )

prsty, sú jednoznačne falický symbol, larvy vychádzajúce z vášho tela symbolizujú zbavovanie sa doterných myšlienok v tomto smere vášho vnímania. ( dá sa povedať, že vo vedomom stave sa začínate obzerať po láske citovej nie iba sexuálnej a pudovej )

zuby v spojení s tými larvami sú to isté - hnilé zuby v snoch sú až amorálnej sexuality, no larvy vo vašich ústach tento symbol zmenšujú.

takže i ked sú tieto sny v celku hnusné, dajú sa považovať za priateľský symbol.

Prajem príjemný a pokojom v srdci naplnený zvyšok dňa :-) vám a nielen Vám samozrejme ... :-)

Dracizena
01.02.15
13:18
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Dodám... kde jsou snově larvy, tam by se jednou klubaly záněty a proto si často s prsty masíruj dásně a tři se mezi prsty. Jsou tam důležité a velmi důležité akupresurní body, které rozpumpují místa, kde by se záněty usazovaly... např. šlachy, dásně, klouby, i oči atd...
Denně si cvič s krční páteří, nesmí v ní chroupat... to je také známka blížících se potíží... Sen Tě vede, abys vše včas zastavil a obrátil vzhůru nohama a o tom to je...

Ludka1980
03.08.17
08:21
Nereg.

IP: 178.41.138.*
Dobrý deň, chcem sa spytať, dnes som mala veľmi čudny sen. Mala som na bruchu také zvláštne ako keby parazity. Boli pridáte a na povrchu boli ako také malé chobotničky,ale zo spodu skorej ako prisavka. Sestra mi ich napokon vytrhla a zostali po nich ako keby malé chĺpky, ktoré som následne začala trhať pinzetou. Vie mI niekto Prosím Vás vysvetliť, čo to môže znamenať? Ďakujem

Dracizena
06.08.17
18:07
Nereg.

IP: 92.62.225.*
Ludka... vyhýbej se sporům, kritice, nadávkám... to všechno jsou nečisté energie,které se umí těla zachytit svými přísavkami a člověka vysávat... Lidé se pak diví, proč jsou uneveni, ospalí a zvadlí...

Bohun
28.12.17
16:01
Nereg.

IP: 81.92.254.*
Dobrý deň. Chcem sa spýtať na môj sen. Bola som v dome v ktorom som vyrastala s babkou ktorá už nežije s mladším synom švagor a kamarátkou. Syn kašľal a vykašľať veľké pásomnice ktoré sa chceli dostať doňho naspäť. Bolo ich veľa a nevedeli sme sa ich zbaviť. Babka iba sedela usmievala sa a bola ticho. Tie červík boli niektoré dlhé červené a niektoré malé biele také priesvitné.

Dracizena
01.01.18
00:35
Nereg.

IP: 92.62.225.*
Bohun, jde o duchovní energie... červená jsou silové energie a bílá jsou andělské... krátce vysvětleno...

Maťa
30.05.18
04:08
Nereg.

IP: 176.112.188.*
Mala som nechutný sen. Neviem kde som bola, ale upratovala som si skrinku v nejakej šatni. Mala som tam kopec prachu a každá topánka bola deravá na prstoch. Všetko som vyhadzovala. 😀 Potom som tú šatňu zavrela a videla sa v zrkadle ako mi z úst vychádza červík. Ten rástol a rástol. Bola to dlhá a hnusná akoby dážďovka, či pasovnica. Padalo mi to z úst veľmi rýchlo. Keď to už malo mať koniec, tak som nemala nožnice a tak som otvorila dvere a bola na sestru. Tá mi ich dala a hneď volala do nemocnice. Ja som tu pasovnicu odstrihla, ale nedalo sa úplne, v ústach mi ostal kus.
Ďakujem za vysvetlenie.

Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184

Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184