Pavcule 13.11.14 20:48 Reg. před 2016
| Ahoj, jde o kamaráda : celkem dlouho trvalo než jsme si k sobě našli cestu , ze začátku jsme se moc nemuseli,ale postupem času jsme tak nějak oba "ubrali" a stali jsme se přáteli . Rozumíme si spolu , ale pouze v místě, kde se setkáváme . Chtěla jsem ho vytáhnout na kafe , ale na poslední chvíli se vymluvil . Nikam jsme nešli , pak zase začal on,že by jsme někam mohli jít , navrhla jsem mu lokalitu a opět se neozval . Tak jsem mu napsala,že to nemá cenu a že ze sebe blbce dělat nebudu . Takový jednání mě prostě uráží , musím dodat,že jsem na vozíku a mám pocit,že kvůli tomu se mnou nechce mezi lidi .
Je to mezi náma celý divný od začátku , líbí se mi a většinu času mezi sebou tak nějak bojujeme , aby jeden neudělal to a to a hlavně , aby to nějak "nevypadalo ". Je to až dětinský když mě je 27 a jemu 31 . Je to zvláštní tvor - sám od sebe mě začal dávat pusu na pusu když se potkáme , držíme se za ruku , občas se pohladíme , ale přesto se bavíme jako kamarád s kamarádem . Má přítelkyni a občas mi přijde , že to s ní tak žhavý nebude ( vyjadřuje se o ní přede mnou velmi negativně ). Nevím, jestli to na mě jen zkouší . Jindy má stavy , kdy se se mnou odmítá bavit absolutně bez důvodu.
Nevím, co si myslet |
|
kelišová 14.11.14 08:26 Nereg. IP: 217.117.216.* | Nevím, ale připadá mi, že vycítil, že ty chceš něco více než on.On se chtěl přátelit, kamarádit, ale ty chceš lásku a doteky.On je zadaný.Nechce být nevěrný své přítelkyni.Tobě by se to líbilo, mít přítele, který by chodil za jinými???A nesouvisí to s tím, že jsi na vozíku!
Pusa na pusu - jó, chlapi rádi dávají pusy a nesouvisí to s jejich city.Jen příjemné tělesné dotyky.
Nech to být, hledej i v jiných vodách, nebuď jak zavřená ve věži!Máš celý život před sebou, udělej si ho co nejhezčí a přestaň se trápit!  |
|
Květuška 14.11.14 12:02 Reg.13.6.17
| Prosím tě, nech kamaráda, kamarádem. Já vím,že by jsi to chtěla vidět jinak, ale tady je to jasný. Pouze se mu líbí, že ty bys ráda, ale,kdyby o to stál, choval by se jinak. A že vypráví negativně o své přítelkyni? Nechtěj slyšet,jak asi zase mluví o tobě.  |
|
Pavcule 14.11.14 12:57 Reg. před 2016
| Květuška : A že vypráví negativně o své přítelkyni? Nechtěj slyšet,jak asi zase mluví o tobě. Ha,ha,ha nemáme stejnej smysl pro humor fakt ne . Zdraví Suchar |
|
Pavcule 14.11.14 13:24 Reg. před 2016
| Já vím,že u něj nemám šanci , já vás jen testovala , jestli budete reagovat jak jsem si myslela a taky jo .Styl najdi si jinýho , protože to nemá cenu jsem čekala a jen mě zajímalo , jestli někdo napíše něco jinýho . Nejsem taková naivka, abych čekala jestli náhodou něco nebude .
Takže se omlouvám , jestli jsem někoho z vás naštvala . |
|
Kata-rína 14.11.14 13:56 Nereg. IP: 94.199.199.* | Jakoby testovací témata jsem na stránkách Věštírny už zaregistrovala. Někdo se náramně baví a rád si hraje na spisovatele, scénáristu, manipulátora = má moc!, to je co? machrovina!
Třeba se pak takový člověk dožije toho, že se budou bavit zas jiní na jeho účet. Nojo, každý má prsty v tom, jak se bude jeho život vyvíjet - příčina, následek.
Když ten následek pak unese, tak co... ... .posilka... ..třeba časem přijde i moudrost - postupně, po troškách.
Anebo přijít nemusí, páč blbost má hodně podob, kromě toho je věčná a nezdolná. |
|
kelišová 14.11.14 14:29 Nereg. IP: 217.117.216.* | A já myslím, že naivka jsi, ale nechceš si to přiznat.To, že napíšeš po názorech ostatních, že šlo jen o test, mluví samo za sebe - cítím hořkost, vztek, bezmoc... .Teď možná ani nevěřím, že je Ti 27.  |
|
Pavcule 14.11.14 16:03 Reg. před 2016
| se ne to... jsou horší věci , mějte se tu |
|
kelišová 14.11.14 17:23 Nereg. IP: 217.117.216.* | Vono není na škodu se někdy to 
Pavcule - ty horší věci jsou, že zrovna Ty jsi na vozíku?( jestli to ovšem nebyl taky jen kec)Napiš, jestli se nebojíš.
 |
|
Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
|