Dracizena 27.07.14 13:58 Nereg. IP: 213.151.77.* | ZDRAVÍM... vás mladé, kdo chcete komunikovat s živelnou energií své Země...
1./ Musíš si uvědomit, že vše, co vnímáš vně, se odehrává ve tvém těle.
2./ Musíš vědět, že budeš vstupovat do duchovního světa... budeš otvírat jiné rozměry v aurickém poli, ale i v tělesně buněčném těle+ světě+poli...
3./ Měla bys vědět, že když jsi zvědavá na ty paranormální a mimosmyslové jevy a vidiny, že jsi dozrála /vyrostla/ do duchovního nebe. Řekněme, božího poschodí a to se nachází pod střechou toho pomyslného Božího Dómu... ale ON, ten Dům, je zase jen tvým lidským tělem a na to nezapomeň... A uvědom si, že i člověk když na tebe nadává, zuří jeho energie ve tvém těle a boří tichý tělesný chod.
Proto se hádkám vyhýbej, ať tvůj žlučník netrpí...
Takže, až budeš komunikovat např. s ohněm, musíš si uvědomovat, že komunikuješ s ohnivou energií, i ve svém tělesném nitru...
A když toto vše budeš vnímat v pokoře a s úctou ke svému tělu, i k zemitému tělu, pak Duch jménem Oheň tě osloví a nebude pálit a bude zastavovat i spalující průpovídky které na tebe míří od pomlouvačných lidí.
Duch jménem Vítr tě pak bude směrovat k těm lidem, kteří jsou těmi skutečnými přáteli a ne planými... ale je třeba si začít s větrem povídat, jako s živou bytostí... v té neviditelné dimenzi, jsou bytostmi...
Duch jménem Voda ti bude regulovat sprchu, která je negativní zónou a ty vždy tou sprchou projdeš bez újmy na zdraví i když bude řádit epidemie chřipková, nebo chrchlavého kašle atd...
Komunikovat s živly, je tvé volání SOS do mimočasového prostoru, kterému se říká SMRT... a co je to smrt? Končí něco a začíná něco nového... A v tomto případě bude končit tvé nevědění a bytosti živelné
ve tvém smyslovém rozumu nastolí zónu, která ti odpoví na vše důležité, pro tvé životní kroky... tak jako já zde odpovídám... neodpovídám vlastně já, ale ONI shůry a já jen sleduji co mi diktují a jsem nástrojem ke psaní... A tím se jednou staneš také...
Jak živelné duchy ve svém těle probudit?
Určitě se nauč modlit a jestli, použij mou modlitbu a jen si denně večer před spaním dokola chvilku ámenuj...
Slovo ÁMEN je hvězdný živel a je to jméno bytosti světla a proto toto slovo zná celý lidský svět ve stejné skladbě písmenek... je to tok černá + bílá + barevná... a tím začni...
Ámenování tě bude ochraňovat před zbloudilými stagnujícími energiemi... a já a můj mimozemský Duch také...
Pak je třeba se kontaktovat s Duchem ohně a třeba tak, že si zapálíš svíčku a dlaněmi nad ní budeš, jakoby čarovat a mluv a zpovídej se k Duchu ohnivému.Vypovídej mu vše, co tě trápí a co trápí rodiče, i kamarády atd...
Kontaktuj tělo s Duchem větru a tak, že nech tělem vítr profukovat, jako když máš tělo ze sítě a nezapomeň děkovat Větru. Stačí jen chvilková, tato vizuální terapie... nic zbytečně nenatahuj... ale ámenování natáhni, co nejdál, áááž ke hvězdám a pak Tvůj Anděl Hvězdný Tě pohladí a možná, i políbí, pošimrá na tváři... ucítíš to na kůži a rozpláčeš se štěstím... budeš mít u sebe SVÉHO Anděla hvězdného... a o tom to je...
A Duch jménem Voda? Toho skrze tělo pouštěj při dešti. Jdi se projít do deště a zhmotňuj, že déšť protéká tělem, jako když je tvé tělo průhledné a dešťové provázky na sebe navazují vše nemocné, co v těle čeká na zakořenění a vyvádějí to ven z těla.Můžeš si déšť, oheň, vodu jen představovat a tím posiluješ myšlenkový sval a až ho řádně posílíš, staneš se šamanem svému tělu, ale i bližnímu... Budeš pak světelným a léčivým člověkem... a toho dnes může docílit každý smrtelník... Proto jsme se v tomto časoprostoru narodili...
Z BLBOSTI A ZE ZVĚDAVOSTI NIKDY NEPROBOUZEJ SPÍCÍ DÉMONICKÉ ENERGIE.
KDO JE PROBOUZÍ A VĚDOMĚ S NIMI NELÉČÍ SVÉ TĚLO A BLIŽNÍHO, PAK HO TITO DUCHOVÉ STRAŠÍ A ŽENOU DO KOUTA A TŘEBA I TRESTAJÍ...
Neboj Alis13 a jiní, mám probuzeného svého DÉMONICKÉHO DUCHA a ten každému pomůže, i když budeš na druhém konci světa... NEŠLÁPNEŠ VEDLE, PŮJDEŠ VŽDY DÁL...
Tvá třináctka, to je ta utajená pohádková komnata a dnes ti otvírám její kouzelné dveře...
TAK PROSÍM... JDI DÁL A DRŽ SE ARCIBYTOSTI ÁMENY... NIC VÍCE K DUCHOVNÍ CESTĚ DNES NEPOTŘEBUJEŠ, NEŽ MODLIT SE ÁMEN+ÁMEN+ÁMEN***
 |