Alisii 19.05.14 17:28 Nereg. IP: 178.255.168.* | Ahoj,
zdál se mi sen,byla jsem v koupelně a koukala se do zrcadla,můj obličej se začal deformovat,nejdřív zvolna pak hodně.Pak se vracel tak nějak do normální podoby ale následně měl takový posměšný pohled,jako když se vám vysmívá cvok,mělo to červené oči a špičaté menší zuby,vipadalo to jako já,jenom takhle jinak,temně. |
|
halil 12.01.15 20:51 Nereg. IP: 217.75.83.* | Pekný večer želám
No, áno. Ste to Vy. Alebo lepšie povedané negativna časť vašej mysle.
To čo vidíte je Váš tieň.
Snové zrkadlá ukazujú verne obraz vnútra človeka.
Nie, nie, oprava, nie vnútra, vnútro je božské a absolútne čisté u každého, u všetkého ... Všetko je tu prosto dokonalé tak ako to práve je.
Snové zrkadlo ukazuje masku persony, osobnosti, Ega, ktoré si na seba žitím vzorcov vložených spoločnosťou, rodinou, náboženskou výchovou, atd snívajúci prebral a žije podla nich.
a ako s tým naložiť? Zlo vnútri v nás, naskladané roky ako v augiášovom chlieve, treba vyčistiť, treba rozpoznať a asimilovať. Potom nastane žitie v mieri. ( ako na tarotovej karte sila ... žena s levom ... sú v súlade, preto sa jej hovorí sila )
Zlo nikdy nejde poraziť zlom. Násilie nikdy nejde poraziť násilím.
teda ani so zlou stránkou seba samých nejde bojovať, ale iba vidieť, a pochopiť a láskou, súcitom "presvetliť" ved i to ste vy. :-) a ak toto pochopíte, pochopíte že zlo a dobro vlastne nie sú ...
to iba ľudské ego, potrebuje rozdeľovať na polarity, aby dokázalo akože niečomu lepšie porozumieť,
fakt je ale ten,
že minca má dve strany, ak zoberiete iba jednu stranu, nebude to už minca, alebo nie tá pravá ... pretože hodnotu vytvára iba ako celok, teda ako minca, a nie iba jej jednotlivé časti ...
ale? milá alisii, už ked vidíte svoju tienistú stránku, ste na tom veľmi, veľmi dobre, mnoho ľudí radšej zvalí vinu za svoje chovanie na niekoho iného, ako keby sa snažilo pochopiť a tú tienistú stránku mať pod "kontrolou" ...
|
|
halil 12.01.15 21:01 Nereg. IP: 217.75.83.* | jo, .. a zabudla som ... :-)
bola ste v kúpelni, teda v najdôležitejšej miestnosti v dome. Keďže práve v kúpelni sa vzdávate pachov, nečistot, hmotného, alebo lepšie svetského sveta v prospech citovej roviny ...
:-)
|
|
RadekB. 02.02.15 21:31 Nereg. IP: 85.70.185.* | Nic si z toho nedělej. Já ve snu viděl v zrcadle něco jako mimozemšťana. Nazelenalý zdeformovaný obličej. Ale já se snažím natrénovat lucidní snění, takže zrcadlo jsem v tom snu schválně vyhledal a podíval se do něj, abych se přesvědčil, že jsem opravdu ve snu. Taky je zábava spočítat si v lucidním snu prsty na ruce nebo se podívat dvakrát po sobě na hodiny :-) |
|
halil 02.02.15 21:47 Nereg. IP: 217.75.83.* | radek ...
vidieť v zrkadla mimozemšťana je zas niečo iné :-)
mimozemšťan je zástupca duchovnej roviny, teda videl ste svoju duchovnú stránku ...
a čo to vy s tým lucidným snívaním? ved i lietanie patrí do riadenej imaginácie, ale na riadenú imagináciu je potrebná strata ega ... ( obmedzení )
ale musím uznať, je to fajn, meniť si snovú krajinu podla seba samej ... :-)
a ak sa mení snová krajina, mení sa i náhľad na normálnny svet ...
|
|
halil 02.02.15 21:49 Nereg. IP: 217.75.83.* | alebo teda naopak, pochopením, že všetko čo vidíme v realite tohto sveta, je iba ilúzia predstáv ( kolektívu, vzorcov atd ) a že všetko vonku je iba VAša vlastná divadelná kulisa, meníte si i v sne, i ked ovela výraznejšie ... :-) |
|
RadekB. 02.02.15 22:16 Nereg. IP: 85.70.185.* | Měnit si snovou krajinu... No, když jsme u toho, mívám někdy sny, že se mi zjeví krajina tak nádherná a úžasná (uvědomuji si přitom, že sním), že se mi do očí derou až slzy dojetí. K tomu mám navíc nepopsatelný pocit uvolnění a štěstí, jaký jsem snad v bdělém reálném životě nezažil nikdy. Mám přitom pocit, že jsem v ráji a říkám si, že pokud bude něco takového po smrti, tak to nebude mít fakt chybu. |
|
Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
|