AnnaRegina 14.02.14 18:05 Nereg. IP: 89.102.105.* | Svěřuju se sem, protože už nevím co dělat. Je to tady docela anonymní a za to, že jsem čarodějka mě v téhle době už nikdo neupálí.
Co vlastně umím?
Zhasnout zápalku pohledem, léčit bolesti hlavy, ne úplně, ale aspoň částečně, umím brát energii z živlů. Umím brát a dávat energii lidem. Umím se s lidma propojit, což znamená, že asi na týden máme společné emoce. Ty silnější zvítězí. Někdy vidím budoucnost. Mám zvýšené vnímání paranormálních aktivit... vidím ducha svého mrtvého otce, například. A taky už jsem se naučila vyhledávat čarodějky ve svém okolí. Už jsme 4. Ale moc toho neumíme, nevíme jak na to a chceme pomoct. Taky se mě a jedné z nich poslední dobou mění barva očí. Přelévají se ze zelené na hnědou a tak různě. Spolužáci ve škole si toho už všimli i bratr a mamkou. Chci se naučit víc a vědět co vlastně jsem. Můj kamarád, který čaroděj asi není-taky se mu mění barva očí. Z modré na hnědou. Už jsem to viděla. Nevím co se to děje a nevím kdo mi může pomoct. Hledám čarodějky. Ty opravdové. Můžete mi psát ne email-Anna.R.B@seznam.cz
Samozřejmě to není můj pravý email. Pravý bych tu nikdy nedala. Všechno co tu píšu myslím vážně. Hledám jen pomoc. Kdo mi nevěří, nevěřte. Kdo mi pomůže, tomu budu vděčná.
Anna |
|
Luis 15.02.14 03:45 Nereg. IP: 199.7.156.* | Klidek, to je dnes normalni.
Nesklouzni do cerne magie, udelej si kurs Reiki , vsechny stupne. Pomuze ti to utridit umysly a dat smysl pocinani. Slovo carodejka to co citis moc nevystihuje a dnes se rodi hodne takovych deti, viz odkaz dole.
Precti si Bibli, to nikdy nikomu neuskodilo.
Zasadni rozhodnuti v teto oblasti ale i ve svem zivote odloz na pozdeji, az budes mit jasno.
Nelze zde davat odkazy, tak si na ceske wikipedii najdi "indigove deti"
|
|
Luis 15.02.14 04:40 Nereg. IP: 199.7.156.* | Pocti si jestli se ti bude libit na
vira.cz |
|
AnnaRegina 15.02.14 16:44 Nereg. IP: 89.102.105.* | S moji kámoškou čarodějkou jsme se koukli na ty- Indigové děti. Na popis atd. Jsem 100% přesvědčena, že tohle nejsme. Koukla jsem se na jejich charakteristiku chování a takhle se rozhodně nechováme. Navíc neovládáme telepatii. Pouze to, co jsem psala předtím. Indigové dítě nejsem.
Hledám čarodějky a chci se zlepšovat. |
|
treeza 15.02.14 17:18 Nereg. IP: 94.4.51.* | Tak kdys dokazes videt budoucnost jak.si uvedla tak mi to.dokaz znám pár lidi který se tomu věnuji a sou.fakt.dobří
I |
|
AnnaRegina 15.02.14 17:40 Nereg. IP: 89.102.105.* | Ty vize přicházejí náhodně. Nebo se musím hodně soustředit a tu osobu minimálně celkem dobře znát. Potom je vize pravděpodobnější. Někdy vize příjde sama od sebe. |
|
Woh 28.02.14 20:04 Nereg. IP: 80.188.201.* | Poslal jsem e-mail |
|
Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
|