Dnes je sobota, 12.7.2025
Svátek slaví Bořek, zítra Markéta.
banner_responzivni_test_nahore.php
bann-mobil1-320x100.php

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "vize budoucnosti a jine dimenze".
Jméno :

Zpráva:

Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

vize budoucnosti a jine dimenze

Harry0231
06.02.14
11:51
Nereg.

IP: 62.168.7.*
Dobry den/Ahoj,

uz roky na sobe pozoruju veci, ktere se bezne lidem nestavaji. Dlouhou dobu jsem tomu nevenoval pozornost, ale posledni cca rok se jejich pocet zvetsuje a zintenzivnuje.
Vim, ze se pres den stane neco spatneho nebo nepekneho hned, co se probudim, protoze mam silny pocit stresu a stisnenosti bez nejakeho duvodu. Chvili to trvalo, nez jsem si to spojil s nadchazejicimi spatnymi udalostmi.
Dale mivam, kdyz spim a nebo se "zadivam do blba" nejaka obrazova vnuknuti, ktere se driv nebo pozdeji stanou. Naprosto obycejne zivotni momenty.
A co se pridalo asi pred rokem. KDyz jsem uvolneny a odpocivam nebo jedu metrem domu, tak mam pocit nerealnosti, jakoby prede mnou byla nejaka pruhledna blana, za kterou citim neco, co je, ale neda se to uchopit. Ten pocit je na vysvetleni strasne obtizny. Jako by stacilo jen natahnout ruku a... .
A posledni, co se mi v teto oblasti stalo. Opet jsem mel pocit te blany nebo energie, ci jak to nazvat a kdyz jsem se na ni zasoustredil, tak jsem mel pocit, ze prudce padam dolu, jako bych se vsakl do sedacky, nemohl jsem se hybat a najednou jsem videl ocima babicky, co prave dela cca 130 kolimetru ode me. Vydesilo me to, trhnul jsem seboou a byl jsem zpet u sebe doma.
Nemate pro toto nejake vysvetleni nebo neco, co bych se o tom mohl dal dozvedet? Citim, ze je toho mnohem vic.
Diky, Harry

Luis
08.02.14
06:23
Nereg.

IP: 199.7.156.*
Nech to bejt, rejpani v tom strasne vysiluje.

Dracizena
10.02.14
14:22
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Harry... nazvu to takto... patříš mezi lidi, s vysoce frekvenčním
vnímáním a nevěř tomu, že Tě budou chápat lidi Tvého okolí, ale Ty musíš najít ty lidi, kteří jsou ze stejného větvení...

Ano, vím jakou blánu vnímáš.Vím, kdo Ti přeposílá ty filmové děje,
vím, čí ruka se Tě dotýká, když jsi vyladěný na mimosmyslovou frekvenci...
Je tu hláška, že se v tom nesmíš rejpat... ano, ne každý se smí rejpat ve svém osudu, ale Ty ANO ... Ty musíš svým osudem projít na druhou stranu, jako skrze přesýpací hodiny a tam na té druhé straně
na Tebe někdo čeká... Ano, cítíš u sebe, i v sobě něco nepopsatelného
a já Ti to popíši na meilu dracizena@seznam.cz
"Vítám Tě zde na Zemi"... je pro Tebe vzkaz, od té tajemné bytosti...
Ale i já Tě vítám s otevřenou náručí***

Luis
11.02.14
10:25
Nereg.

"Je tu hlaska, ze se v tom nesmis rejpat" To je napsano prosim kde ?
Proc takovato manipulace ?
Doporucuji precist v Novem Zakone zaverecnou kapitolu "Revelation" (Zjeveni)
Nejenom toto DRACI ZENO !
12.:
7V nebi nastal boj: Michael a jeho andělé bojovali s drakem. A drak bojoval, i jeho andělé,
8ale nic nezmohli. Na nebi už se pro ně nenašlo místo
9a ten veliký drak – ten dávný had, zvaný ďábel a satan, který svádí celý svět – byl svržen. Byl svržen na zem a jeho andělé byli svrženi s ním.
-----------
Nesverujte se na potkani komukoliv, cesta do pekla je dlazdena nadhernymi slovy a krasnymi umysly

Luis
11.02.14
10:35
Nereg.

"Ty musíš svým osudem projít na druhou stranu, jako skrze přesýpací hodiny a tam na té druhé straně
na Tebe někdo čeká... "
Tak toto je uz do oci bijici
Zjeveni 22:
14Blaze těm, kteří perou svá roucha, aby měli přístup ke stromu života a mohli vejít branami do města. 15Psi, čarodějové, smilníci, vrahové a modláři však zůstanou venku stejně jako každý, kdo miluje a provozuje lež.
Harry, zustan na te strane kde jsi a poslouchej pouze hlas vychazejici z tveho srdce.

Luis
11.02.14
10:43
Nereg.

"Vítám Tě zde na Zemi"... je pro Tebe vzkaz, od té tajemné bytosti...

Dracizena
11.02.14
18:39
Nereg.

Luis+Luis+Luis... Bůh Tě velmi dobře sleduje a ví proč Tě za mnou vede... BERU TĚ NA VĚDOMÍ***
Měl bys vědět, že LEŽ MÁ KRÁTKÉ NOHY, ALE JÁ JDU DÁL A DÁL,je to jasné? A dnes jsem v určitém stáří a jsem zdravější jak před 20 lety... Myslíš, že Bůh je hloupý a že si neumí srovnat lháře a podvodníky? To o něm zrovna moc dobře nesmýšlíš...
Ty nevíš, co je PEKLO? Že je to časoprostor, kde se lidé požírají a bojují do krveprolévání? My žijeme v pekle, ale z něj se teprve vysouváme na světlo...
Vím Tvůj Anděl potřebovat dát řeč s mým Andělem a tak se stalo...
ÁMEN*ÁMEN*ÁMEN***modlím se za Tebe***

Nike.
11.02.14
20:19
Nereg.

IP: 37.48.38.*
To není jenom kniha Zjevení. Od věků drak symbolizuje síly, které se snaží člověka ovládnout, anebo ho už ovládají. Na nejrůznějších úrovních. Od nejnižší pudové, až po nějaké záležitosti mocenské. Dokonce i v Číně, kterou se často argumentuje ve prospěch draka, a kde má sice symbolizovat mužskou jangovou energii, v reálu tato značně převažuje v nerovnováhu a už jsem zaznamenala smutný povzdech rodilého Číňana, jak dokonale symbol draka charakterizuje jejich podřízenou povahu.

Dračí ženo,
opravdu svádíš lidi na scestí, balamutíš je, že někdo něco zvenčí udělá za ně, aniž by na sobě museli udělat jakoukoliv duchovní práci, stačí jen odámenovat jako debil. Ne, neudělá. Takhle s tím vykývat nejde. Pokud má někdo z těch zoufalců, kteří Ti ty bláboly žerou, dostatečnou vizuální představivost, tak si maximálně přivodí krátkodobý duhový euforický zážitek očekávání, ze kterého musí zákonitě padnout zase dolů. A až dostanou absťák, zkusí to znovu, pak něco jiného, ale to je všechno. Těm, kteří Ti to nežerou, vyhrožuješ nemocemi, což je pokus o kletbu. K tomu by se duchovní nikdy nesnížil. Ty že jsi zdravá? Vždyť jsi zaplatila zdravým rozumem. Co už může být horšího?

Nike.
11.02.14
20:28
Nereg.

IP: 37.48.38.*
Harry,
nenapadá mě, jaký materiál s informacemi bych Ti s klidným svědomím doporučila. Stejně Ti nikdo nedokáže, co tvrdí. To je na osobním poznání. Kdyby ses vydal na aktivnější duchovní cestu, která je v první řadě o ovládnutí vlastní mysli, tak to dostaneš pod kontrolu a začneš tomu rozumět. V opačném případě tomu nevěnuj pozornost a mělo by se to srovnat.
Snad aspoň tolik můžu říct, že než zapříčiněný následek doběhne přes vyšší úrovně bytí až do hmoty, tak to chvíli trvá a dá se to zachytit dřív.

Luis
11.02.14
23:16
Nereg.

IP: 199.119.232.*
Draci zeno : nic me za tebou nevede tak nemanipuluj !
Buh dal vsem i tobe svobodnou vuli a se lzi si muzes vystacit i nekolik zivotu.
Nemanipuluj a nepodsouvej mi ze myslim ze, to je tvuj svety a ja stojim naprosto mimo neho.
Prosim, nemodli se za me, ja se o sebe postarat umim.
A prestan tady na tomto serveru lovit duse

Luis
11.02.14
23:25
Nereg.

IP: 199.119.232.*
Nike, tvoje prispevky mi doopravdy udelaly radost.
Harry, jestli jsi doposud necetl Bibli, tak mas co napravovat.
Venuj tomu denne max. 40 minut, ne vic, pak to zacina splyvat. A prekladej si to do moderniho jazyka a nasich vedomosti. A prinut se u toho vydrzet do konce.
Az ji celou prectes, zacni Vedami. Precti si i Toru, to je vlastne Stary Zakon, ale budes prekvapen rozdily.
Do Koranu se ani nepoustej, to je ideologie.
Az si udelas z techto knih nazor na ranny vyvoj lidstva muzes se rozhodnout , jestli to jeste budes potrebovat , pro dalsi literaturu.
Trenuj poslech sveho vnitrniho hlasu a nauc se jej zesilovat.
A znovu, never a nesveruj se nikomu, to je nejkratsi cesta do prusvihu.

Dracizena
12.02.14
16:33
Nereg.

KDO NEVYDRŽÍ ZPLÁCET DLUHY, NEODEJDE
BEZ NÁZORU, KTERÝ JE JEN JEHO SNEM...

Dracizena
12.02.14
16:42
Nereg.

opravuji...
SPLÁCET... .

Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184

Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184