Mamča 18.06.13 10:50 Reg.19.3.16
| Dobrý den nevím co dál dělat v životě,co si počít.Mám dvě děti.Nevím jak se rozhodnout.Jakou cestou se dát.Také řeším finance... Najde se někdo kdo by mi mohl pomoct?15.6.1990 |
|
petr54 19.06.13 19:55 Reg. před 2016
| Dobrý den. Nehledejte problém venku ale uvnitř sebe. Jsou tu dvě děti, dobrovolně jste vzala na sebe povinnost se o ně postarat. Ve vztahu k partnerovi došlo k problému - je u vás nedostatek jednoho z principů universa a to je láska. Přestaňte bojovat s okolním světem a zároveň před světem utíkat, i vy jste součástí universa - jedinečnou bytostí se svobodnou vůlí. Pamatujte, že peníze nejsou cílem ale jen prostředkem. Najděte si pevný bod - začátek cesty a cíl, kam chcete dojít. Radujte se z každého dne - je tu pro vás. Pokud máte zájem o více informací ev. konzultaci ozvěte se mi na e-mail pet.54@email.cz. |
|
Mamča 17.07.13 22:28 Reg.19.3.16
| Dobrý den nelze mi vám odelat email píše mi to že je email neplatný.Určitě mám zájem o více informací |
|
Mamča 17.07.13 22:29 Reg.19.3.16
| Dobrý den nelze mi vám odelat email píše mi to že je email neplatný.Určitě mám zájem o více informací |
|
M.i.l. 13.01.20 14:34 Nereg. IP: 109.164.110.* | Zdravím, nevím co si počít.Přítelkyně mě nechala a bohužel tomu pomohli kamarádi a rodina.Všechny teďka nesnáším, a bohužel můj stav se jen zhoršuje.Nikomu nevěřím.Hlavně ze mě všichni před ní udělali lháře a blázna. |
|
M.i.l. 13.01.20 14:35 Nereg. IP: 109.164.110.* | Zdravím, nevím co si počít.Přítelkyně mě nechala a bohužel tomu pomohli kamarádi a rodina.Všechny teďka nesnáším, a bohužel můj stav se jen zhoršuje.Nikomu nevěřím.Hlavně ze mě všichni před ní udělali lháře a blázna. |
|
M.i.l. 13.01.20 14:35 Nereg. IP: 109.164.110.* | Zdravím, nevím co si počít.Přítelkyně mě nechala a bohužel tomu pomohli kamarádi a rodina.Všechny teďka nesnáším, a bohužel můj stav se jen zhoršuje.Nikomu nevěřím.Hlavně ze mě všichni před ní udělali lháře a blázna. |
|
M.i.l. 13.01.20 14:36 Nereg. IP: 109.164.110.* | Zdravím, nevím co si počít.Přítelkyně mě nechala a bohužel tomu pomohli kamarádi a rodina.Všechny teďka nesnáším, a bohužel můj stav se jen zhoršuje.Nikomu nevěřím.Hlavně ze mě všichni před ní udělali lháře a blázna. |
|
Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
|