Dnes je sobota, 12.7.2025
Svátek slaví Bořek, zítra Markéta.
banner_responzivni_test_nahore.php
bann-mobil1-320x100.php

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "pomoc nevím jak dál".
Jméno :

Zpráva:

Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

pomoc nevím jak dál

mirek58
20.12.12
10:58
Reg. před 2016

Mám dluhy okolo 400tis. a navíc jsem bez práce a na pracáku miřekli , že nemám nárok na podporu. Práci vzhledem ke svému věku 58 let nemůžu najít. V poslední době jsem vždycky spíš narazil na podvodníky takže zadlužení rostlo. Nevím jak dál a přemýšlel jsem i tom , že to všechno ukončím , ale ja milíto rodiny , že ji vtom nechám a obzvlášť teď před vánocemi.Vážně nevím jak dál rád bych práci abych to mohl všechno urovnat,dělal bych cokoliv jen abych to mohl všechnpo urovnat.Poradí nebo pomůže mi někdo .Prosím!!!!!!!!

...---...
22.12.12
14:38
Nereg.

IP: 78.108.157.*
podívej se na film Tajemství (the Secret), nebo přečti stejnojmennou knihu od Rhondy Byrne. Mě to pomohlo dokonale, jen stačí věřit.

nn
23.12.12
15:45
Nereg.

IP: 88.101.147.*
možná už ti vznikl nárok na předčasný důchod

nn
23.12.12
16:47
Nereg.

IP: 88.101.147.*
pravděpodobně bys mohl odejít do předčasného důchodu až v roce 2014, držím palce ať se ti situaci podaří vyřešit, možná alespoň brigády

Martin39
15.02.13
21:48
Reg. před 2016

Mohu pomoci magií. Zdarma zjistím váš osud a navrhnu možné řešení vaší situace. Všechno se dá řešit, to mi věřte. Pomohu vám třeba i k výhře v loterii nebo k dobrému zaměstnání. Prosím, pište mi SMS, ale nevolejte na 723253497. Opravdu vám chci pomoci

kelišová
19.02.13
13:53
Nereg.

IP: 217.117.216.*
Ahoj Mirku , hlavně si nesahej na život , ublížíš tím všem , jež miluješ , znám příběh , který tak skončil . Všechna tíha dluhů a starostí pak zbyla na manželku toho muže .Nakonec se i ona utápěla v depresích a pomýšlela na svůj konec .
NN má pravdu o tom předčasném důchodu a brigádách , pak je možno požádat o osobní bankrot , ale nevím , jak to přesně chodí a např. co vlastníš . Chce to odborníka .Lze ještě udělat to , že se jako se ženou rozejdete a pak bys měl nárok na nějaký sociální příspěvek . do toho Tě nechci tlačit .Finanční odborník by uměl dluhy sloučit do jednoho , pozor však na firmy , co nabízejí okamžité půjčky , nebudu jmenovat , ještě by mě žalovali.
Brigády pro starší lidi nabízejí hlavně ostrahy objektů , nevím však jak je to ve tvém městě .
hlavně to nevzdávej a svěř se nějakýmu dobrýmu kamarádovi , jestli by Ti neporadil .Svěřená starost - poloviční starost . Nebo doma v rodině , příbuzní by nepomohli ? Neříkám třeba finančně , ale známosti dnes dělají hodně.
Držím Ti palce , nevzdávej to !

kelišová
19.02.13
13:58
Nereg.

IP: 217.117.216.*
Je to možná blbost , ale jestli jsi šikovný , co dělat hodinového manžela , stačí si dát inzerát do novin a za finanční obnos vypomáhat s opravami v domácnosti .je plno žen , co jsou sami a zatlouct hřebík nebo zapojit pračku neumějí .

Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184

Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184