Dnes je sobota, 12.7.2025
Svátek slaví Bořek, zítra Markéta.
banner_responzivni_test_nahore.php
bann-mobil1-320x100.php

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Jsem tak trošku upírka".
Jméno :

Zpráva:

Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Jsem tak trošku upírka

Karminka
10.12.12
15:55
Reg. před 2016

Ahoj jsem tk trošku upírka koukně te se na moje zuby mám ráda krev na mojí profilovku

Dracizena
13.12.12
22:14
Nereg.

IP: 213.151.77.*
UVĚDOM SI, ŽE LIDÉ UPÍŘI JSOU TI, KTEŘÍ VYSÁVAJÍ LIDEM NEMOCI VIZUÁLNĚ, I POHLEDEM, I DOTEKY,ALE I ZHOUBNÉ POTÍŽE...
Na upíry si hrát dlouho nikdo nebude, protože to s nimi praští o Zem a nebo do postele s vysokou horečkou a to v tom nejlepším případě...
Upír, ZDRAVOTNÍČEK DRUHÝCH, je shůry veden ke každodenní očistě svého těla, aby vibrační tíže vysáté z lidí, ho nezničila...

Těch skutečných upírů, kteří jsou pomocníci světla jasného, je na světě hodně málo. Ale těch hlupáků, kteří se chytají do sítí zhoubných nemocí, je čím dál více...

Nike
14.12.12
08:19
Reg. před 2016

Dračíženo,
Ty se proflákáváš celkem pravidelně, ale musím říct, že už to nabírá komické grády :D.
Neustálé překrucování původního významu slov, stváření anagramů, obracení číslic vzhůru nohama jako pentagramu na špici... kdo tohle dělává? K tomu navádění ke spiritismu, což je fatální záležitost.

I kdybych zavřela všechny oči a uznala Ti jakéhosi bílého upíra, tak léčitel, který nasává cizí nemoci do sebe, jest ve skutečnosti neschopný. Jediné síly, které by dokázaly vést zdravotníčky k takovým věcem, se potulují astrálem a neco si za to taky vezmou.
A nutno říct, že slovní spojení léčitel-upír nemá chybu. To se Ti fakt povedlo :D

PavlaJ
16.12.12
23:31
Reg. před 2016

Nike ... upír ? ty si ho už stretla keď vieš kto je ako vyzerá čo robí ?
Karminka ... ľudí krv fascinuje posmrtný život tiež spojenosť týchto dvoch vecii može robiť divy v ľudskej fantázii Tak never tomu čo je o "upíroch" písane V minulých storočiach to mohla byť len chooroba ktorú si niekto zle vysvetlil Zuby vobec nič nemusia znamenať okrem zlého alebo iného chrupu zuba

Nike
17.12.12
08:07
Reg. před 2016

Ano Pavlo,
stretla jsem je mnohokrát. Jsou to lidé, kteří parazitují na jiných a odsávají jim jejich životní sílu. Někteří to dělají vědomě a záměrně a je to těžké provinění.
Všechno ostatní jsou výmysly, které vznikly hlavně a především ze zkušeností těchto. Potom také ze zkušeností s nemocemi a předčasným stanovením smrti.
Kdokoliv se s tím ztotožňuje, sám sebe degraduje a někam umísťuje. Pokud ty sama máš představu jinou, tak je to sice Tvoje věc, ale svádění ostatních jde opět na Tvou hlavu.

Jinak, už jsem potkala na netu vtěleného archanděla, reinkarnaci Nostradama, ba Boha samotného apod., ale upír -zdravotníček druhých, tak ten exceluje. Je to tak asi na úrovni Angelicamal, ale tam člověk mohl vzít v úvahu věk. Tohle je zešílení z vlastního ega.

Dracizena
18.12.12
22:51
Nereg.

IP: 213.151.77.*
NIKA, KLANÍM SE PŘED TVOU ODVAHOU VIDĚT V DRUHÝCH UPÍRY, KDYŽ JÍM JSI TY SAMA***ÁMEN*ÁMEN*ÁMEN***S TEBOU***
Jasně a myslím, že dost jasně i zde vysvětluji, kdo je upírem...
Upír je ten, kdo druhé kritizuje a tím z něj vysává jeho negaci...
A proto tito lidé jsou pro druhého zdravotníček upírský...
Děkuji Ti Nike, žes mě svou kritikou nádherně zbavila určitých olovnatých energ.částic, které umí pořádně bolet v kříži...
Mě už bolet nebude, ale Tebe ano.A teď je na druhém, jestli se za Tebe aspoň NĚKDO pomodlí...
Vyštvala jsi z tohoto fóra hodně solidních lidí, kteří se i za druhého modlili...
Poraď si se svou tíží sama. Jsi jako nevyklepaný plný pytlík v luxu a proto se chováš zběsile a útočíš na každého.
Točíš se jako KÁČA v tanci, ale Tvůj tanec Tě vede do pekla děvče...
Jsi duchovní, tak se chovej jako duchovní a už se konečně začni čistit...
Jsi jako šampáňo pod tlakem a jen pěníš a pěníš a ráda bys, aby z Tebe vypadlo, i nějaké to moudro...
Moudrý člověk musí projít očistcem, aby jeho moudro druhé léčilo a proto stále zůstáváš duchovně přízemní...
Neříkám, že také lidem dobře neporadíš. Jsi přízemní a výškový dům bez přízemí nelze a proto z pohledu materiálního poradíš, ale nemontuj se do duchovních, kam ze svého přízemí nevidíš...
Jsi pes přivázaný u boudy a proto tolik štěkáš, i zde na každého...
Co Ti asi holka chybí? prostor, volnost a zájem a to je to, co nemáš a neumíš se s tím smířit...
Já píši pro lidi duchovně vystupněné a proto Ty mně nemůžeš rozumět...
Jak říkám, všechny solidní jsi vyštěkala a konečně ses také pustila do mě a já do Tebe...
Na mně si vylámeš ale své upíří zuby, i ten poslední zub jedu...
Pozor, budou Ti vypadávat pojistky, i to je shůry důležitá informace...
NIKE, PŘEJI JASNÝ MYŠLENKOVÝ TOK V TOMTO NÁDHERNÉM OBDOBÍ, KDY SE UZAVÍRÁ DIMENZE ZANIKLÝCH KULTŮR A PROTO JSME SE V TOMTO KONCI NARODILI, ABYCHOM SVĚTLO SKRZE SVÁ TĚLA OBNOVILI A POSÍLALI HO, AŽ NA KONEC VESMÍRŮ A TY SE TADY JEN HÁDÁŠ A SOPTÍŠ A CHRLÍŠ LÁVU... MÍSTO TOHO, ABYS SVÍTILA JAKO HVĚZDA JASNÁ...

vojta¨785
27.12.12
10:01
Nereg.

IP: 78.108.157.*
jo a kdybyz byla upírka by ses nemohla fotit by si byla neviditelna

Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184

Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184