p-e-m-i 17.01.12 20:27 Nereg. IP: 89.24.209.* | Ahoj tak mě by zajímal váš názor na ty podivné zvuky co se objevují po celém světě. Myslíte že to má něco společného s magii, a nebo s koncem světa 2012. Zajímalo by mě co si o tom myslíte :) |
|
Nike 19.01.12 10:17 Reg. před 2016
| ani s jedním. Konec světa nepřinde.
Objevuje se toho víc, co si ani vědci nedokážou vysvětlit a když se novináři zeptali vědce, který propočítal, že nám Schumannova frekvence letos vyleze na 21Hz, co s tím, odpověděl, že je na čase se modlit :).
Země se nachází v pozici, kde si zvyšuje vibrace a využívá jí k očistě ohněm, nebo raději řeknu živlovou energií ohně, s podporou sluncí. Sopky jsou aktivnější, častá zemětřesení, globální oteplení si zařídila sama, i když jsme se hodně snažili. Ať se děje co chce, ona má své vlastní Vědomí a velice dobře ví, co dělá.
Výhledově se to zase ustálí. |
|
Gunther 23.05.12 11:45 Nereg. IP: 212.111.29.* | Nike - zdravím, přiznám se žje jsem šel trochu po tvých komentářích :-), zkrátila jsi mi nějakou tu jízdu vlakem. Máme prostě něco společnýho, chci říct, ne zase tak, že bych viděl až nevim kam :-). Mám pár důvodů, proč ti to docela věřím, určitě ne proto, že jsi ze mě udělala bolestína :-). Například i tady, spojila jsi do souvislosti záhadný zvuky a bičování země solární energií zhruba o dva měsíce dřív, než s tím přišli poprvé jistí vědci. Do té doby každý spekuloval nad pohybem litosférických desek. To by mohla být náhoda, docela je ale zajímavý, že se Země rozezvučela naplno doopravdy od prosince, ještě k tomu popraskala a údajně se na několik dní zastavil golfský proud, stáčel se k jihu hned u Ameriky. Výčet katastrof je docela dlouhý, nás tu informovali možná tak o Filipínách. Jestli je to jinak, pořád by to bylo fuk, protože je toho víc, zkrátka a dobře, mohl bych tě požádat, jestli bys prozradila něco podrobnějšího, co vidíš, kam daleko můžeš jít, vidíš nějaký fyzikální jevy, bytosti, jak reagujou oni na tebe a takhle nějak. Víš, nezlob se, já kašlu na to, kolik je vrstev přesně, ale co v nich je? Díky moc. |
|
nostalgia 29.05.12 11:09 Nereg. IP: 217.112.160.* | Nike: vůbec nejsem klidná. Něco je špatně. Najednou nic nejde, všechno se bortí pod rukama, už nepotkávám štastnýho člověka a d toho všechny ty události. |
|
kapin 29.05.12 16:47 Reg. před 2016
| hm konec bude a velkej řeknu to takle nastane nový řád a podlehnou všechni základi našeho světa jako lidí coš je jako janevi prezident atd. A začatky budou strašně těškí oblašt pro germany nejlíp na tom budou Slovany tak je to zatím v plánu musíme jse dost modlit
|
|
Nike 04.06.12 09:30 Reg. před 2016
| Gunthere ahoj,
vyprávěj beduínovi o moři, když v životě neviděl kýbl vody pohromadě. Musel by sednout na velblouda a jet pořád jedním směrem.
To není žádná urážka, nejspíš si to slíznu za nadřazenost a kastování, ale je to tak.
Docela stačí, co padne při pokusech korekce některých esoterických debilit. Kolikrát je mi líto času. A vlastně na tom nejsem v tu chvíli líp, než ta nejpraštěnější Šeherezáda. Co myslíš, nejsou takové prožitky za všech těch okolností nakonec něčím osobním? Nechtěl by ses raději podívat sám? Musel bys trochu máknout, no...
Můžu Ti třeba zkusit s něčím pomoct, na některé otázky se odpovědět dá, ale to už by bylo na domluvě. Horší s časem...
p.s.bolestín a člověk, který to tahá na hrbu, jsou dvě věci. Už máš tu kudlu? |
|
Nike 04.06.12 09:48 Reg. před 2016
| Nostalgia,
to máš tak... já nikdy neřekla, že by měl být důvod ke klidu. Stačí se podívat na stav společnosti, stav ekonomiky, přírody... to si lidstvo nějak vyžrat musí. Ale v tom případě by ses neměla bát zásahu vyšších sil, ale toho, co vymamlasí člověk. Sklízíme za všechny životy. To ovšem neznamená konec světa.
A i když nejsem člověk, který by věřil na zázračnou duchovní transformaci ze dne na den, na druhé straně vše, co se děje, tlačí člověka k tomu, aby se probudil a zase trochu evolučně posunul.
Je to příležitost a současně zkouška, jestli na to máš. Nenech se strhnout spodníma vodama, přehodnoť svoje priority tak, abys nezačala zase najednou duchovně magořit a neujela někam jinam. A najdi si v životě radost.
Hodně štěstí |
|
Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
|