Dnes je sobota, 12.7.2025
Svátek slaví Bořek, zítra Markéta.
banner_responzivni_test_nahore.php
bann-mobil1-320x100.php

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Hledám učitele".
Jméno :

Zpráva:

Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Hledám učitele

Uzumaki-Naruto-S.
15.01.12
10:37
Nereg.

IP: 89.103.54.*
Prosím, hledám učitele. Nechci učitele přes internet. Hledám někoho kdo bydlí poblíž Krupky na Teplicku. Sem 13 letá, cíle vědomá dívka a hledám učitele dobré magie. Sem ochotná se tašce učit, abych mohla pomáhat. Umím základní teorii, ale mám problém se cvičeními, proto potřebuji učitele, který mi řekne co mám dělat a ukáže mi co je špatně. Prosím pokud bydlíte poblíž a byl byste ochotný mě učit, tak mi napište email a dohodneme se na osobním setkání. Děkuju
zimickove@seznam.cz

Merit
16.01.12
13:48
Reg. před 2016

Uzumaki ahoj :-)
jestli jsi ochotna jak pises "tašce" se ucit, tašku se opravu naucis..
dobre si zkontroluj svuj text, co posles na sklo..

o ucitele by mel clovek poprosit vnitrne, pak mu pry do zivota prijde ten spravny.. Krupka preci neni tak velka, aby se tam o nekom nevedelo, co? Jestlize o nikom nemas povedomi, mozna je to i signal, ze mas jeste cas.. ze si necim musis projit.. z internetu a seznameni skrze nej bych mela ve tvem veku obavy a myslim si, ze by o tom meli vedet hlavne tvi rodice, kteri se o tebe staraji a urcite jim nebude jedno s kym si o techto vecech chces/budes povidat a co bude probihat dal.. vedi o tom? ..
Jsi ve veku, kdy cloveka toto pritahuje.. laka ho to, touzi poznavat, coz chapu, otazkou je, co a koho si tim privolas.. davej si na sebe pozor devce.. mnoho odpovedi na ruzne otazky najdes ve svem nitru..
vlitni treba na youtube, pust si treba pana Duška a jeho film "kdyz kamen promluvi".. nebo si ho nekde stahni.. to co zije, to co zijeme je krasne divadlo, matrix.. a on to umi.. jestli ti jde o carovani? o kouzleni?.. co konkretne te zajima?..
kdyby jsi byla moje mala, tak si s tebou sednu a pustime si prave Duska.. lidi ho maji moc radi, nebo se zajimej o jogu.. muze se totiz stat, ze si zacnes "hrat" s ohnem, a kdo si hraje s ohnem, mel by pocitat s tim, ze se popali.. a neni ti uz zase tak malo.. aby jsi nevedela, ze se to muze stat..
deti sem chodi, hledaji odpovedi, touzi se stat upirama, chteji byt nesmrtelne a v pozadi je hlavne to, ze hledaji lasku, ktera jim treba chybi, zajem tech druhych, protoze se citi byt opustene... a nechaji se vtahnout do sveta, ktery jim neco takoveho prislibi..
zapomenou zit realitu a sni o necem, co je naplni temi pocity blaha, ze nekam a k nekomu patri a ze jim dobre, ale v realite ustat vsedni dny se jim nedari..
je to na tobe, co si vyberes.. mas vzdy na vyber..
jsme opravdu spolutvurci svych osudu..
pokud mas prozit "neco", mohu ti sem napsat dalnici (spoustu pismenek), neodradim te, udelas to vse po svem.. nebudes naslouchat, s tim nic nenadelam.. co mohu udelat je bud to, ze se te budu snazit ochranit tim, ze text smazu, nebo se pomodlim, aby te Buh ochranoval, udelam to druhe.. takze "Boze opatruj tu malou, at ji nic spatneho nestane, at prozije to co prozit ma a pokud je to mozne, at je v poradku, chranena" ..

mej se krasne :-)

aby jsi nemela pocit, ze jsem na tebe prisna, ja jsem mela taky v mladi problem, protoze jsem taky hledala.. ale ja jsem nastesti brasku poslechla.. prislo stejne vsechno, prislo to samo a spravne nadavkovano v ten spravny cas.. a v tom je ten rozdil..
cus :-)

Dracizena
17.01.12
14:12
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Uzumaki... napiš mi na meil dracizena@seznam.cz... mám stejně starou vnučku a také velmi vnímavou jemnohmotného duchovna, vlastně je léčivou formou i pro spolužáky...
Anděl hvězdný mě vede k opatrnému posuvu těchto magicky silových dětí do duchovních dimenzí...
Proto holčino, na nic nespěchej, jak radí Merit, vše přijde a v čase pro tebe dobrém, neboj... nesmí se ti otevřít vnímání v nesprávný čas.Dá se to přirovnat, jako bys otevřela domabsvé dveře ven na ulici a v noci, přemýšlej, co všechno by ti vlezlo do domu, krysy, brouci, zloději... a něco podobného, ale ve formě duchovní naleze do člověka který je netrpělivý...

Merit, už tím, že se ji všímáme, naši andělé ji budou strážit a proto se za ni modlím ÁMEN+ÁMEN+ÁMEN***

Uzumaki, jezdím často za vnučkou do Teplic, určitě tě pozveme v Teplicích do cukrárny, i s mamčou. Co ty na to... jsi také léčivou formou, ale bez náležité vibrační ochrany, protože se za Tebe nikdo nemodlí světelnou modlitbou a to je moc potřeba….Má vnučka z Teplic se také za tebe pomodlí do toku opakovaného jmenování, je to modlitba světelná…zdraví tě Alena –AKS-

Nike
17.01.12
17:55
Reg. před 2016

hmm, takže se právě stalo to, před čím Merit varovala….
Namísto toho, aby holka byla sama sebou, nasadí se jí do hlavy spoustu šílených entit a pro tento život zastaví vývoj své duše. Přesně to svět potřebuje, další andělíčkářku...

Uzumaki, nechtěla by ses nejdřív trochu ptát?
Já chápu, že to na Tebe všude útočí. V dnešní době…
Ale jsi si jistá, že je to magie, co lidi potřebují? Čím se jim má pomáhat?
Čemu vlastně říkáš dobrá magie? Kde se to vzalo, kdo a za jakým účelem to původně vymyslel? A jak se co časem překroutilo? Jaké to může mít důsledky? Čím se za to platí?
Opravdu se o učitele žádá vnitřně. Když je žák připraven, učitel se dostaví.

Uzumaki-Naruto-S.
17.01.12
18:28
Nereg.

Děkuji za modlení Merit a Dracizeně. Nike magie je to co chci použit a ovládnout, jen proto abych mohla pomáhat. Životy sou to nejcennější co máme a znamená-li, že když se budu muset něčeho zdát a ohrozit se, že jim budu moc pomáhat, tak to ráda udělám. V životě lituji mnoha věcí a to teprve začal:D, ale téhle věci nelituji a i když přeháním tak si myslím, že to bylo moje nejlepší rozhodnutí. Už jako malá sem chtěla být výjimečná a to je možnost jaksi sny vyplnit. Dobrá magie je pro mě ta, která nikomu neublíží, ale naopak pomáhá. omluvám se ale na zbytek otázek dneska nemám čas odpovědět :D a kdybych o něj žádala vnitřně, kdoví kdyby mě vyslišl, protože já mám a budu mít mít v životě hodně smůli (to mi přečetla kamarádka z ruky)

Nike
17.01.12
18:49
Reg. před 2016

Uzumaki,
ty otázky jsem nenapsala proto, abys je zodpovídala mně, přeci.
Dostaneš to, o co si řekneš.

Jinak i v té Tvé poslední větě je magie. To je sugesce. Smůlu budeš mít tak dlouho, dokud si to budeš říkat. Jinak na to :)

Uzumaki-Naruto-S.
17.01.12
19:02
Nereg.

Já si to neříkám, ale jen si z toho dělám legraci. ,,Ten kdo se kouká jenom zpět nikdy nepozná svět, ten kdo se kouká jen vpřed ten rychle zapomene na sny a naděje, které měl. Někteří lidí žije alternativou- dneškem. To je, ale ta nejhorší věc, protože zapomeneš na minulost a zároveň tě nezajímá budoucnost.Já se snažím koukat jak na minulost, tak i na budoucnost, to je ale stejně těžké jako se koukat dopředu i do zádu. Ale to je stejně těžké jako se koukat doleva i doprava najednou.´´
To je můj citát kterým se snažím řídit. :D

Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184

Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184