Estel Ningue 03.01.12 12:40 Nereg. IP: 158.196.50.* | Celá dnešní noc byla zvláštní. mnoho lidí bylo dnes v noci pociťovalo nepříjemné pocity a trpěli nespavostí. Všechny v našem pokoji jsme se shodly že se nám špatně spalo a dokonce jsme měli i špatné sny. Já už třetím dnem mám špatné sny. Zároveň jedna má spolubydlící viděla přízraky. jeden, nejspíše astrální projekce mého já, který se vracel na postel, a když na něj spolubydlící promluvila, tak zmizel. Navíc po dlaší chvíli slyšela nějaký vzruch a když se podívala směrem k mé posteli(spím na poschoďovce) zezhora na ní skočilo něco co nedokáže popsat. Vlk, postava... nevím. ale bylo to tmavé a hned potom co to na ní skočilo cítila velkou tíhu a bolest na nohou. pak se to ztratilo. mě se zdály sny o vraždách a rovněž o spolubydlících. co si o tom myslíte? měla bych z toho vyvozovat nějaké důsledky? díky za komentáře  |
|
Estel Ningue 03.01.12 12:46 Nereg. IP: 158.196.50.* | upozorňuju že to nebyl sen. |
|
Samiel 04.01.12 04:52 Reg. před 2016
| Je velice pravdepodobne, ze to byl astral.Neco podobneho jsem take zazila.Tu obrovskou tihu na celem tele.nejakym zpusobem jsem to dokazala chytnout a z tela odstrcit.Ale nevidela jsem to, jen jsem to na sobe citila. |
|
Dracizena 04.01.12 12:43 Nereg. IP: 213.151.77.* | Estel, i Samiel... čistím paranormální jevy a krátce řečeno... Hledejte kolem sebe duchovně magického člověka a když nenajdete, jste jím vy... Nadarmo se nepíše, že andělé sestupují k lidem a kdo z vás poprosíte o uzdravování toho, co se vám třeba i zjevilo, nebo snem ukázalo... Včera byl datum složený od nuly do dvojky 2.1.2012... tři dvojky, dvě jedničky a jedna nula... silově magická postupka, kterou jsou schody do dimenzí lidského vzniku. Tento datum silně vibruje a kdo nespí, toho uzdravuje a proto musí být při vědomí. Anděl Ti skládá myšlenky a přitom čistí v těle něco důležitého.Já nespím často a vím, že si mě andělé perou, jako v pračce a pak jsme zase plni života... Andělé dnes mají s námi lidmi těžkou práci a proto je třeba jim pomáhat…Má mantra je světelné slovo ÁMEN a opakuj ho a opakuj a budou se vám otvírat čakerní průtoky do dimenzí a pozvolna, a nebudou vás plašit parajevy... Ničeho se nebojte, jen se zrcadlí děj z těla ven a Ty zaznamenáváš parajev kterého si máš všimnout a od ámenovat, obalit do duhy. Ale obaluj se do duhy hlavně Ty a každého kolem sebe.Je to jedinečná ochrana a DUHOU je Anděl, který Tě obejme a uhlídá a povede do otevření 6.smyslu. Kdo ho má otevřený, ví kam zítra šlápne a proto se mu nic nestane a jde v jistotě.Ví kdy na něj a jaká nemoc bude útočit a proto si ji včas prostě zakonzervuje, aby v něm nezakořenila... Oslovuje vás Duch vašeho těla a proto zavři oči, spoj si ruce, aby energie těla tekla do tvaru osmičky a děkuj a děkuj svému Duchu, že Ti dává o sobě vědět i tou nespavostí. Duch Tě budí, protože povolal andělské pomocníky aby Tě čistily jako zaprášenou matraci. Proto svým andělům pomož tím, že si bubnuj do bříška, hrudi, i hlavy a zvuk který posíláš do těla, vytlačí duchovní nečistotu která tam nesmí zkamenět.Pak to bolí, co ztvrdne... Tím pádem se stáváš léčivým nástrojem pro svého Ducha a pro mnoho andělů kteří věky čekají, kdy je jejich člověčí červíček zaměstná... Posílejme anděly světla do orgánů, aby pracovaly jako Tvůj DŽÍN... A proto jsou pohádky, aby člověk je následoval, ale nenásleduje... A proto to jde dnes do krajnosti, že lidé vidí něco, z čeho strachy mnozí šílí a skáčou z oken, místo toho, aby se modlili, ale svými slovy ne pobožnými a balili se vizuálně do duhových ale pestře svítících barev. ***PAK JSI KRÁLEM SVÉHO TĚLA *** TVŮJ DUCH JE TVÝM SLUPOU A TY JEHO PÁNEM***…...  |
|
Estel Ningue 05.01.12 11:20 Nereg. IP: 158.196.50.* | Dnes jsem také nemohla usnout, jsem zvyklá na menší ruch, ale teď jsem tu sama a tak po dlouhé chvíli jsem poprosila své Anděly o pomoc. Poprosila jsem je o spánek. A mou prosbu vyslechli. Mluvím se svými Anděly, ale asi ne tak často jak bych chtěla. Už je to dlouhý čas co s nimi navazuju kontakt. |
|
Dracizena 05.01.12 17:07 Nereg. IP: 213.151.77.* | JINÝ POHLED, PROČ ČLOVĚK NEMŮŽE USNOUT…Estel, lidé prosí své anděly o pomoc, ale neví, že jsou to duchové z luny jménem Měsíc. Jsou to zbloudilí duchové, kteří se člověka chytnou jako klíště a sají z něj energii,pro své přežití... Lidé kdo mají deprese, divnou únavu i v mládí, já ho vidím jak je obalen velikými hrozny temných těl tvaru klíštěte a doporučuji těmto lidem, aby se ihned začali vizuálně čistit. Je to očista hravá, pohádková, ale nutná. Je to cesta, vizuální terapií... Já tenkrát začala volat pomoci z hvězd a každému doporučuji, volej si ANDĚLA HVĚZDNÉHO... Je to bytost světelná, a ONA opravdu JE a ochrání si Tě před zbloudilými duchy kteří umí to, co nejsvětelnější Anděl. Zbloudilý duch Tě nenechá spát jen proto, že chce, abys ho odvedla svou vizí do jeho dimenze. A kdo se nacpe prášky na spaní, pak tyto duchové se vsouvají do jeho těla jako černí háďátka a zahnízdí tam v podobě potíží.Pak se lidé sebevraždí,nebo se rodí postižené děti,nemohou otěhotnět atd... Lékař nejde závadu, ale neví proč k závadě došlo a když najde, ale neodůvodní proč se člověk chová tak, že se neovládne, když jde třeba o závislost a člověk skočí z mostu... Vše má příčinu duchovní... Mohu poradit jak mě Anděl hvězdný vedl, abych se čistila od zbloudilých duší i duchů... Sedni si do klidu a opakovaně ámenuj a spoj si ruce aby energie těla tekla do tvaru osmičky. Tělo má tvar osmičky, ale Ty ho musíš hvězdným tokem vykreslovat, poslat do těla hvězdný tok, jako stříbrného hada a nechat ho v těle proudit.Uvědom si, že budeš tvořit si zdraví, na úrovni šamana…Jsem šaman…A pak si představuj, že se kolem Tebe točí duha do trychtýře, až ke hvězdám a tímto trychtýřem budou duchovní klíšťata se sami pouštět a budou stoupat ke hvězdám a zařadí se sami do svých dimenzních rozměrů. A Takto očišťuj i lunu měsíční, která je plná neodvedených zbloudilých energií a proto nám dnes zákonitě škodí.Měsíc má vliv na agresi v lidech,ve zvířatech, v dětech. Kdo z lidí se modlí za uzdravování Měsíce? Pak Měsíc si Tě nechá v klidu spát. Je to pohádka? Pohádky jsou skutečnost, jen je někdy trochu více přeházená, není dobře poskládaná a proto ji člověk bere jako pohádku, jako nesmysl... Nesmysl neexistuje, vše nesmyslné jsou jen vyšší smysly do kterých člověk ještě nedozrál, ale jednou dozraje…  |
|
Estel Ningue 07.01.12 12:41 Nereg. IP: 158.196.50.* | Vím o hvězdných Andělech, kteří mě provázejí, ale určitě Tvé cvičení udělám. zkoušela jsem jej už trochu včera, a bylo to zajímavé. ještě možná pověz Dracizeno, znáš odpověď na otázku, jak dlouho jsou na této Zemi lidé? |
|
Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
|