Dagmar Flachsova 02.01.12 23:04 Nereg. IP: 85.161.116.* | Dobrý večer.Chtěla jsem se zeptat,jestli budu do budounosti mít bydlení a děti??... Je mi teprv 13 let,ale hrozně mě to zajímá..děkuji..Dagmar  |
|
Dracizena 04.01.12 12:55 Nereg. IP: 213.151.77.* | Dášenko, holčino, nejsi planou větvičkou na Stromě Život... Budeš mít děti, ale nepospíchej, pak bys byla pod střechou rodičů a na hodně dlouho.O dětech přemýšlej až oslavíš 26 narozeniny a pak budeš vidět překážky a ještě chvilku počkáš... Prodlužuj si mládí, Tvůj Anděl si Tě dobře povede... Dej na svůj vnitřní hlas, ale nedávej na to, co Ti kamarádky dohazují a budou dohazovat... Vidím vedle tebe dítě se zlatou září, ale nepospíchej ani na kluky. Užívej si v mládí kamarádů, ty nezklamou...  |
|
andrea.g 14.01.12 22:36 Reg. před 2016
| Dobrý večer,také bych se chtěla zeptat na mou budoucnost,mám již 1 dítě ale s manželem nám to dost skřípe.
Děkuji
Andrea 14.11.1985
Martin 28.5.1988 |
|
Dracizena 15.01.12 23:27 Nereg. IP: 213.151.77.* | Andrejko, nevěštím tomu kdo chce, ale skrze mou mysl Anděl hvězdný mnohé poví těm, koho si vyberou a mě k němu vedou... Musím vyciťovat pro koho mi odpověď teče shůry a pro koho ne.Necítila jsem, že Ti mám odpovídat, ale vyprosila jsem si milost shůry a o tom je má duchovní cesta…Není pobožná, jen zbožná... Mohu Ti poradit jen takto, posílej modlitbu do hvězd a přej si,aby se vaše manželství udrželo.Není třeba dlouhých slov, jen opakuj dokola světelné slovo ÁMEN a pak si přej a povídej si s hvězdami a postěžuj si jim. Vše má uši a vše je dimenzně živé a umí to jít nám lidem pomáhat svým paprsky...
Datum 14.11.1985 =5+2+5= 12=3... životní číslo máš 3 a to je trojúhelník který si Tě vede vše řešit od začátku, ale nesmíš se nechat strhnout druhou stranou do opakovaných začátků, pak to unavuje a k tomu by Tě strhávala 12 která umí být i tím začarovaným kruhem... Do určité míry toleruj, ustupuj, ale nevěř, že opakované začátky ve vašem vztahu budou přinášet ovoce.Chtěj vidět budoucnost, ona se Ti ukáže a ihned začni dělat změny v chování. Nekomentuj to, co normálně bys komentovala, až do hádky...
MARTIN... 28.5.1988=10+5+8=5... pětka vše ohýbá, ale i láme a pozor na to, aby nezlomil váš vztah a proto mu dej volnost a okatě ho nesleduj... Má dobrá čísla v datu rození, má Anděla Strážného který mu umí vytýkat, když něco přežene... On je mladý a blíženci když se ukotví a nemají svůj prostor, tak si ho chtějí vydupat... Dítě vás bude spojovat a držet u sebe.Poslechněte Anděla svého dítěte, vydržte období které vás oba bičuje.Vaše Dítě vás jednou překvapí něčím ojedinělým a proto vydržte, ale nechtěj manželství upevnit druhým dítětem, dnes ještě ne... Tvá 3 a jeho 5 je OSMIČKA NEKONEČNÁ... Budete se do nekonečna dohadovat když si neuvědomíte, že tím dítě vysáváte a díky tomu by v dospělosti nemělo vědění ... MÁ DAR JASNOZŘIVOSTI A VY MU HO NEBERTE... ***Zvládnete se, když sebe budete sledovat, ve kterých okamžicích přeháníte... Držím palce***  |
|
nikkibol 15.01.12 23:37 Nereg. IP: 90.179.41.* | Dobrý den, chtěla jsem se zeptat a své vztahy,chtěla bych vědět co pro mě budoucnost přichystala, byla jsem u kartářky ale to se nevyplnilo . jsem narozená 28.8.1990 děkuji |
|
Dracizena 17.01.12 13:45 Nereg. IP: 213.151.77.* | PŘESÝPACÍ HODINY... NIKIBOL... už to, že se výklad od kartářky nepovedl, Ti jasně říká, že se neptej duchovna a měň svůj život, své kroky, své nálady, své návyky... měň+měň+měň... Kdyby Ti kartářka řekla pravdu, tak bys dostala strach a strach zhmotňuje výklad... Dnes je doba, kdy máme obracet své přesýpací pomyslné hodiny a to jsou ty změny... Zajímej se o léčivou vibraci kterou používej častěji jak často... Sedej si do tureckého sedu a levou ruku si polož na krční obratle a pravou na pupík a ámenuj asi 5-10 minut a tím si vyrovnáváš energie v těle a nestane se to, čím by Tě Tvá karma bolestivá zasypala... Už tím, že budeš o své karmě přemýšlet, tak ji otáčíš jako své přesýpací hodiny a rozsvítí se Ti v myšlení tak, že svou budoucnost budeš jasně tušit a budeš vyciťovat jak se máš rozhodovat v životních krocích... Pokud cítíš, že bys měla dál pokračovat v samouzdravování, dej vědět, rozepíši další sestavy... a to platí pro každého kdo se ptá na svou budoucnost... Nikdo nemá budoucnost šťastnou, jsme vlnkami na moři poznání a proto jsi jednou dole a jednou nahoře, ale kdo se nechá zatlačit v podobě vlny až na DNO, pak trpí, když včas neotočí sebe ke hvězdám, v podobě přesýpacích hodin... .je rada od mého Anděla hvězdného který si mě zde na Zemi vede již 61 let…***
28.8.1990= 10+8+10=28=10... Životní číslo 10 Tě bude usměrňovat, je to číslo STVOŘENÍ SVĚTA, je to kosočtverec a JE I slovem ÁMEN... Když budeš smutná, vždy si sebe nakresli v barvách a kolem postavičky vykresli koročtverec a na bříško si nakresli číslo 10 a ámenuj a volej si svého Anděla ze své hvězdy... ON ČEKÁ NA KAŽDÉHO, KDO SI HO ZAVOLÁ DO HVĚZD, KAŽDÝ MÁME SVÉHO, ZE SVÉ HVĚZDY DIMENZNÍ... UCÍTÍČ HO, OBEJME TĚ LÁSKA***pak mi napiš... Přemýšlej, proč máš ve jménu BOL... čisti už dnes svůj bol, pak nebude bolet... Číslo 28 ti bude házet klacky pod nohy a několikrát za život sebou pěkně bouchneš o zem, ale číslo /ON JE TO ANDĚL/ OSMIČKA, si Tě vždy zvedne, opráší a popostrčí dál... .A o tom je Tvůj život...  |
|
os 17.01.12 14:10 Nereg. IP: 46.13.78.* | Jak nám to půjde společně.Já 11.12.1982, on 25.8.1974 Děkuji. |
|
andrea.g 18.01.12 00:27 Reg. před 2016
| Dracizena- děkuji vám za vaše rady,budu se jimi řídit. Snad nám to s manželem vydrží,mam obavi,že se ma laska k němu pomalu vytrácí a jsem z toho dost nesvá. A také mam právě obavi abychom dcreku našimi hadkami nějak do budoucna neomezovali a to bych nechtěla.můžete mi říct ještš něco to tom daru jasnozřivosti co má má dcera?
ANDREA 3.11.2008
dĚKUJI |
|
Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
|