Michaela255 17.08.11 12:09 Reg. před 2016
| a povedala ze ked si vyberiem jednu cestu stane sa to a to a to a ked druhu stane sa to a to a to, ze mam moznost volby , tak som sa rozhodla pre jednu cestu ale bolo vsetko uplne inak a nesedelo to ani svestbi pre prvu cestu ani pre druhu... ako je to mozne? |
|
Teoretik 17.08.11 13:58 Nereg. IP: 88.208.100.* | Takže to nebyla věštice, ale plánovačka. Možná vám mohla navrhnout ještě alternativu 3,4,5... ... V kartách by měla vidět více. Copakasi vykládá kartářka, jejíž výklad se splní třeba na 70 %. Že by osud? Proč někdo tvrdí, ře se máte rozhodnout, když jak se říká: Nic není náhoda... .  |
|
Nike 17.08.11 15:50 Reg. před 2016
| Michaelo,
budoucnost NENÍ dána. Trvám na tom, že ne. Tak jak ji může nějaká kartářka vyvěštit? Je tak málo věcí, které dány jsou. Ne Tvoje budoucnost, tu si tvoříš každý den sama.
Když je to alespoň šikovná kartářka, tak vytáhne z Tvého podvědomí Tvoje přání a obavy, může se napojit na Akášu a ani vůbec neví jak, pořád se v tom všem může totálně mýlit a to je asi tak všechno.
Necháš si od nich uložit čertvíjaké informace do podvědomí, které neumíš vymazat a které si žádají růst. Každému se plní jen ošklivé věci, protože na ně myslí tak, až si je zhmotní. To se to potom honí procenta.
Kup si za ty penízky raději něco hezkého a neboj se života a následků svých rozhodnutí. |
|
Teoretik 18.08.11 04:18 Nereg. IP: 88.208.100.* | Niké - alespoň kdybys mlčela, když nevíš, nebo nechápeš. To musíme být ti kterým se předpovědi plní asi pěkná paka, když tomu věříme. Poručíme větru dešti fakt neplatí.  |
|
Teoretik 18.08.11 04:19 Nereg. IP: 88.208.100.* | Niké - alespoň kdybys mlčela, když nevíš, nebo nechápeš. To musíme být ti kterým se předpovědi plní asi pěkná paka, když tomu věříme. Poručíme větru dešti fakt neplatí.  |
|
Lostris 18.08.11 05:46 Reg.28.11.18
| Souhlasim s Teoretikem. Navstevovala jsem kartarky, sama jsem kartarka 15 let. Nikdo presne nepopise jak to funguje, ale funguje to. To ze nejaka predpoved nevyjde se bohuzel stava. Je to asi tak jako s predpovedi pocasi. |
|
Nike 18.08.11 14:35 Reg. před 2016
| Dámy,
rozčilujete se zbytečně. To je ten průser, že vím a chápu, Teoretik.
Nehledejte v tom nic osobního, já jsem proti jakémukoliv věštění a to je o mě známo. Kdyby to vadilo provozovateli, pochopím to. Ale snad mám právo to říct a lidi varovat.
Celý humbuk okolo karet je o lidské hlouposti. |
|
Lostris 18.08.11 15:08 Reg.28.11.18
| Promin, netusila jsem, ze sis vybrala jako poslani varovat vsechny lidi pred podvodnymy vestkynemi, a to primo na strankach , ktere jsou pro lidi ktere to zajima. Ja nesnasim sachisty, mozna bych taky mela jit na jejich stranky a upozornit je kolik hodin denne tim ztraceji a ze by bylo lepsi kdyby se venovali necemu uzitecnejsimu. |
|
Teoreti 18.08.11 15:39 Nereg. IP: 88.208.100.* | Myslíš Niké, že právě ty mi stojíš za to, abych se rozčilovala? Moc se pleteš. Je pravda, že se těch kartářek vyrojilo opravdu hodně. Nebudeme si tedy namlouvat, že tolik lidí má dar předvídat budoucnost. On je taky psycholog dobrý a horší až nejhorší. Proto těm kteří o tom mají trochu šajna nemusím nic vysvětlovat. Ti určitě vědí ke komu jít a k čemu je jim to ku prospěchu. A ty nepřesvědčíš o tvém názoru. A o to jde. Vůbec se nejedná o věřit-nevěřit. Výsledky mluví za vše.  |
|
Michaela255 18.08.11 21:50 Reg. před 2016
| ja verim aj neverim.. na jednej strane je pravda ze som zato len vyhodila peniaze a je aj pravda ze som sa len trapila kvoli zlemu co mi povedala, ale mozno keby som sa zase nevedela rozhodnut ako dalej v zivote mozno by som dalsiu navstivila a ta by mi mozno pomohla..je to tazko..a ked uz sa tu takto bavime nevedel by mi niekto poradit nieco o duchoch? jedneho som videla raz vnoci skoro som infarkt dostala a prisaham nezdalo sa mi to bolo take skutocne ze som sa skoro zblaznila..stale mam strach nemozem po tme spavat.. aj som zapalila sviecku aj sa pomodlila aj tak sa stale bojim a mam pocit ze tu vela krat niekto je aj ked som sama. a strasne sa bojim aj smrti,.. ale nikto mi nezomrel.. |
|
Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
|