RatavA 14.07.11 13:50 Reg. před 2016
| Ciao,všichni!
Pro začátek řeknu,že ten kdo na ovládání živlů nevěří,neměl by v tomhle tématu být!
CHci říct něco málo o sobě: Takže... Strašně mám ráda vítr... A taky už ho ovládám... Sem tam se naštvu ale nakonec je všechno fajn... A víc o mně nevím :D ...
Takže ted,co všechno se s ovládáním větru dá dělat (pro ty,kteří ovládají vzduch) : můžeš vzduch rozvířit,můžeš ho nasměrovat,můlžeš ho přivolav i odvolat od sebe,můžeš udělat vzduchovou kouli,umíš vytvořit menší tornádko,pohybovat s věcmi a klidně i změnit jeho teplotu...
Jaká je skutečnost ovládání vzduchu? : Není.Vlastně to nefunguje mávnutím ruky ani přáním něco udělat... všechno to je vlastně o tvojí fantazii..ale vážně---jde tady o tělesnou energii a přesné určení živlů tady ńení... když umíš vzduch,někde v sobě máš i energii na to,abys ovládla např. vodu... (já ovládámsice vzduch ale mám příznaky vody)..
A proč jsem vytvořila toto téma?? Abych pomohla... Máš předpoklady ovládat vzduch?Nebo nevíš jak s pomocí vzduchu pohybovat věcmi?Nebo se tií stalo něco divného ohledně vzduchu?? Odpovím ti na jakoukoliv otázku..
Jak to funguje?? : Já nikomu psát nebudu,kdaž mi sem dáte email a otázku či co.. napište mi přímo na maila a já odepíšu s co nejlepší pomocí(odpovědí) Můj e-mail: air.help@seznam.cz hoj,vaše RatavA  |
|
Theodor 15.07.11 16:47 Reg. před 2016
| A ty ses to už za tu 1 hodinu a 24 minut naučila? V předchozím příspěvku z 12:26 v jiném tématu končíš závěrem: "zatím vzduch ovládá spíše mě... " a nyní už poskytuješ rady, jak to udělat?
|
|
Nikita.Kantoříková 08.04.14 20:49 Nereg. IP: 77.48.26.* | Ahoj myslím že dokážu využívat energii vzduchu jako třeba když jsem unavená a potřebuju se ještě učit tak "natáhnu" energii a únava je mnohem menší. A chtěla bych se naučit ten vzduch i ovládat. Neumím se moc bránit fyzicky a chtěla bych se naučit bránit aspoň takhle a navíc mě živel vzduch přitahuje :) a díky :) a omlouvám se ale nejde mi ti odesat email. A můj email je:katthrine23@post.cz Nicole Kantoříková |
|
EliškaRohlikova 23.04.14 11:06 Nereg. IP: 81.201.60.* | Ahoj hele strašně bych se chtěla naučit ovládat všechny živly . 
Jde to???????
A napíšeš mi postup jak ovládat vzduch ?
A nebo víš co, napsala bys mi všechno co o magii živlů víš?
Piš na: eliska.rohlikova@gmail.com
DÍKY  |
|
Zivel 14.11.15 11:05 Nereg. IP: 46.135.41.* | Ahoj chtel bych ovládnout živel vzduch prosím pomoc.Prosím napiš co mam udelat abych ovládl vzduch.Napiš mi na můj Email dan.krista@seznam.cz
|
|
Zivel 14.11.15 11:05 Nereg. IP: 46.135.41.* | Ahoj chtel bych ovládnout živel vzduch prosím pomoc.Prosím napiš co mam udelat abych ovládl vzduch.Napiš mi na můj Email dan.krista@seznam.cz
|
|
Zivel 14.11.15 11:07 Nereg. IP: 46.135.41.* | Ahoj chtel bych ovládnout živel vzduch prosím pomoc.Prosím napiš co mam udelat abych ovládl vzduch.Napiš mi na můj Email dan.krista@seznam.cz
|
|
Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
|