Omi 09.07.11 12:23 Reg. před 2016
| Dneska v noci se mi stalo něco divnýho. Vzbudila sem se ze snu v leže na zádech a nade mnou se skláněla vysoká mužská postava. Stála za mojí hlavou takže jsem jí neviděla do tváře a rukama mi šahala na krk, jako by mě chtěla škrtit. Byla sem ochromená, nemohla sem se pohnout ani promluvit (snažila sem se volat o pomoc ale měla sem přiškrcenej hlas takže ze mě stejně nic nevyšlo). Až po chvíli jsem v sobě sebrala dostatek síly a vzbudila sem se úplně. Pak už bylo vše v pořádku. Vím že to nebyl sen. Nějaké nápady co by to mohlo být? a když by to přišlo znovu jak se mam proti tomu bránit? Jen pro upřesnění, po probuzení sem se dívala na čas a bylo něco po dvanácté. Než sem znova usla snažila sem se kolem sebe vytvořit ochranou bariéru kdyby to třeba zas přišlo, ale skoro mi to nešlo, byla sem uplně bez energie.. |
|
Theodor 10.07.11 14:50 Reg. před 2016
| Zdravím,
a jak víš, že to nebyl sen? Co když ano? Na hranici mezi bděním a sněním je někdy velmi obtížné rozlišit co je co. Sama říkáš: sebrala jsem dostatek síly a vzbudila jsem se úplně.
Jinak abych nebyl za skeptika: měl jsem před lety naprosto identický sen... s tím rozdílem, že mě se to nesápalo po krku, jen to u mě stálo. |
|
meel 11.07.11 14:31 Reg. před 2016
| Také jsem to zažil, dokonce několikrát.. Plně chápu tvůj pocit, že to sen nebyl.. Několik měsíců jsem byl o tom také přesvědčen.. Časem Ti ale dojde, že to sen byl.. V mém snu se mě něco snažilo odtáhnout za nohu.. Několik týdnů jsem pak na ni kulhal.. To už je hodně podezřelé že? Přesto jsem přesvědčen o tom že to byl sen na základě nabytých psychologických znalostí a ostatních zkušeností..
Bránit se proti tomu můžeš tak, že zavřeš oči a snažíš se !!jakoby!! tlačit do hlavy krev.. celá se pak rozvibruješ a sen buď začne znovu nebo se probudíš.. Nestalo se mi, že by sen opakoval víc jak pětkrát.. většinou se to povede asi tak na podruhé.. Potom je dobré se jít projít, nebo podívat na film.. aby jsi zaměstnala mozek na jinou frekvenci.. Jinak se sen totiž může opakovat a když se Ti to děje několik hodin tak je to k zešílení.. Poprvé jsem už po dvou hodinách byl tak zoufalý, že jsem musel do něčeho mlátit..
Každopádně jsou to pěkně hnusný sny.. Vycházejí totiž z nejhlubšího podvědomí..
Pokud jde o ochranu kterou si poté vytvářela.. To bych nedoporučoval, proto že z hlediska psychologie jakákoliv taková víra tyto sny jen podporuje.. Léčitelé to odůvodňují tak, že ono co si, co se ti stane je přitahováno energií..  |
|
Theodor 11.07.11 17:00 Reg. před 2016
| Včera jsem si ještě vybavil jednu zvláštnost a zároveň důvod, proč jsem nakonec došel k závěru, že to sen nebyl. Sice stále nevím, co to bylo, ale jsem přesvědčen, že o sen se nejednalo. Ani tak nešlo o to, že jsem se nemohl hýbat (to je ve snech obvyklé), nebo o to, že tam něco stálo (to je ještě obvyklejší). Dokonce ani intenzita strachu není nic neobvyklého pro sen.
Co mě zaujalo byl ale způsob vnímání. Za prvé moje ohnisko vidění nebylo v očích, ale asi tak 10 cm nad kořenem nosu (myšleno vleže, tedy mimo tělo) a viděl jsem jakoby skrze všechno. Sice jsem věděl, že je tam zeď, ale zároveň jsem viděl i to co je za ní, a pak venku atd... Jako by vše bylo průhledné, ale zároveň viditelné... jako by to vlastně ani nebyl zrak, co to vnímá (protože pak bych to měl asi vidět navrstvené, ale ani navrstvené to nebylo). Nikdy předtím jsem si nedokázal tento způsob vnímání představit. A myslim, že sen by to nevygeneroval. A taky jsem pak našel svůj index (studijní průkaz), který byl zapadlý za stolkem a při téhle události jsem ho viděl.
|
|
Kata-rína 11.07.11 19:06 Nereg. IP: 94.199.199.* | Kluci nechci Vám do ničeho kecat - nemám k této věci hlubší poznatky, jen mě něco napadlo.
Asi 15 let mám doma knížku o Silvově metodě kontroly mysli - kdysi jsme si to s dcerou prolezly, ale nějak to pak zapadlo "mimo používání". Znova jsem knížku vzala do ruky před pár dny, "pro srandu králíkům". Jak Theo popisuje pohled z výšky u kořene nosu - připomenulo mi to popis Silvy, kterak se dostat do hladiny Alfa. Mj. píše: "Zavřete oči a za zavřenými víčky se podívejte nahoru v úhlu 20°. Z důvodu, které zatím neznáme, jedině tato pozice očí podnítí mozek k tvorbě vln Alfa." Dále popisuje, že v tomto stavu je člověk schopen /po náležitém výcviku a soustředění/ nalézt např. ztracené věci, což v "bdělém" stavu možné není - sestup do podvědomí atd.
Třeba je to ono.
Co se týká snů, prožitých jakoby v reálu, vzpomněla jsem si na pár svých létacích snů /málokdy mívám sny, resp. si na ně ráno nevzpomenu/, ale např. na ty létací mám vzpomínky jako z reality - fakt jsem prožívala fyzické létání, plula jsem vzduchem, vznášela se, aniž bych musela čímkoliv pádlovat, vše bylo jako skutečnost, viděla jsem pod sebou vše tak, jak to bývá z letadla. Ve skutečnosti jsem letěla letadlem pouze 2x, z čehož 1 let byl převoz po úraze vleže a pohled z letadla z druhého letu si vůbec nevybavuji, zaměřila jsem se hlavně na své spoluletící děti - jedno z nich jsem ještě nosila v břiše. Tak nevím, kde jsem takový zážitek mohla dostat do podvědomí, které mi to promítlo do snu - na rozdíl od tady zmiňovaných paralyzujících snů ten létací byl fantastický. Kdyby se dalo sehnat ježibabský koště na létání, brala bych ho hned. |
|
Theodor 11.07.11 19:52 Reg. před 2016
| Tu knihu jsem četl, když mi bylo jedenáct, docela hezky jsem si dovedl na plátně představit hrníček, jak se točí, leje se do něj káva atd. Nikdy jsem jí nepoužil na vyhledávání věcí, mám na to rychlejší metody. Silvova metoda používá přístup do podvědomí, tedy najdete věci, o kterých jste zapomněli, kam jste je dali, ale podvědomí to ví. Věci, které zapadnou se tak těžko hledají, protože je tam cíleně nehodíte a mnohdy se tak stane i ve vaší nepřítomnosti... Nicméně to nemá se silvovou metodou nic společného, obojí jsem prožil a srovnat se to nedá. Spíš astrální projekce... |
|
Omi 11.07.11 20:38 Reg. před 2016
| Z čeho sem usoudila že to nebyl sen? Uvědomovala sem si celé svoje tělo, to se mi ve snu ještě nikdy nestalo. Též se mi párkrát zdálo že sem letěla, ležela nebo běžela, ale mysl se zaměří jen na ten děj a pohyb, už se nestará o to co se děje s tělem samotným. Právě to sebeuvědomění mě zarazilo. Možná ještě to že jsem byla jakoby trochu vysunutá pár cm nad sebou. Zní to asi divně ale neumim to líp popsat >.< Ležela sem na zádech a hlavu sem měla otočenou vzhůru ale i přes to jsem viděla ruce jak mi objímají krk. Normálně nemožný. Proto mě napadlo jestli to nemá něco společného s astrálním tělem.
Ale asi to moc řeším, je to jenom sen co měl na mě hlubší vliv nic víc. Občas zkoumám věci až moc do hloubky, nutno podoktnout že od té doby se u mě v životě pár věcí zásadně změnilo, i když uplynulo jen pár dní.
Děkuju za názory, pomohly mi trochu se v tom vyznat a lépe nad tím popřemýšlet :) |
|
anelie 11.07.11 20:41 Reg. před 2016
| Priklanim se k tomu, ze se jedna o astralni projekci. Ale urcite si nemyslim, ze by na tebe utocila nejaka atsralni bytost. Tento "sen" je dost casty, a casto to byva i dedicne - aspon u nas se to stavalo babicce, tatkovi i me
Znam to moc dobre - probudim se a zjistim, ze se nemuzu hybat, chci kricet, a nejde to, obcas zvlastni vibrace v celem tele, a taky pocit, ze blizko me nekdo stoji a diva se na me. Nekdy je to jakoby soucast snu a jindy je to realne. To znamena, ze obcas se jen nemohu hybat, a jindy, kdyz se do toho zamicha sen, tak me nekdo skrti, snazi se mi rozdrtit lebku apod. Tak asi nas mozek reaguje na ten pocit vibraci a nehybnosti. Totez je podle me, kdyz se snazime ve snu utikat a bud se nemuzeme pohnout z mista nebo to jde jen tezko.
Proc si myslim, ze jde o astralni cestovani? Jednou si mi stalo opet, ale v tom stavu nehybnosti a brneni celeho tela jsem videla, jak moje astralni telo sestupuje do fyzickeho - vznaselo se nad nim, uplne ve stejne poloze jako to fyzicke a pomalu klesalo, jeste si pamatuju, jak se ty astralni ruce ponorily do fyzickych. Byl to muj prvni zazitek tohoto druhu. A bylo to prilis skutecne na to, aby to byl sen. Pak jsem se o to zacala pokouset vedome, vzdy pred spanim, a zacala jsem vnimat tyto stavy pred usnutim, a vsimla jsem si, ze sny nam kolikrat jenom maskuji tuto skutecnost. |
|
anelie 11.07.11 20:46 Reg. před 2016
| Omi: tak u me to bylo tehdy podobne, taky jsem si videla ruce, kdyz byly jeste nad moji hlavou (a hlavu jsem mela otocenou na bok takze normalne by to taky neslo). Asi to bude ta astralni projekce - je hezke mit svuj osobni dukaz, ze mame astralni telo:-) |
|
Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
|