Dnes je sobota, 12.7.2025
Svátek slaví Bořek, zítra Markéta.
banner_responzivni_test_nahore.php
bann-mobil1-320x100.php

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Prosím pomocte mi ".
Jméno :

Zpráva:

Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Prosím pomocte mi

anonimmmm
11.06.11
03:30
Reg. před 2016

Zdravím vam prosím moc!! pomocte mi,
rozesel sem se ze svojí pritelkyni z duvodu nebudu psat
prosím moc je nejaky kouzlo nebo jak jí ocarovat aby prisla a milovala mě mam její veci spodní pradla vsechno prosím moooooc moooc prosím porad tě nekdo

Mág
11.06.11
15:12
Reg. před 2016

Existuje ale nedoporučuji to tak to řešit.

anonimmmm
11.06.11
16:58
Reg. před 2016

Tak pordtě prosím moc jak na to???

Mág
12.06.11
12:15
Reg. před 2016

Promiň ale to ti neřeknu já s tímto řešením nesouhlasím a proto ti ani neřeknu jakým způsobem bys to měl provést.

anonim9856
12.06.11
14:13
Nereg.

IP: 89.24.209.*
Mág má pravdu tohle řešení co chceš je špatný je to černá magie a neměl by sis s ní zahrávat a taky se zamysly, jestli ji miluješ chtěl bys aby ona milovala tebe z donuceni, proti sve vůli protože tohle bys neměl chtít pro osobu kterou miluješ a jestli ji nemiluješ zapomen na ni a jdi dál..

anonimmmm
12.06.11
15:52
Reg. před 2016

Jo je tězky naní zapomenout kdyz semnou čekat dítě

anonim9856
12.06.11
16:43
Nereg.

IP: 89.24.209.*
určitě je to moc těžký ale mysli na její dobro a dobro toho dítěte takový kouzlo co chceš by mohlo jednou vyprchat a pak by to bylo mnohem težší tohle je zaležitost ktera by se měla řešit tím že si spolu promluvíte a ne magii tak hodně štěstí :)

anonimmmm
12.06.11
18:29
Reg. před 2016

Tak mi ted řekněte k čemu je tohle Forum když nepomužete člověkovi jaky by bylo vam kdyby ste byli na mím místě??
Co je na to mi říct to kouzlo jak na to??
Je to pro vas těžky pomoc člověkovi kterej se trapí nespí breči?
Prosim moc vas o to prosím!!!!!!!

Kata-rína
12.06.11
19:04
Nereg.

IP: 94.199.199.*
anonimmmmmmmmmmm:prosímtě, jakou roli hraje ve Tvé prosbě to spodní prádlo?

anonimmmm
12.06.11
20:07
Reg. před 2016

myslím její věci vpodni pradlo všechno

Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184

Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184