Lariana 10.03.11 08:11 Nereg. IP: .* | Prečo chlapi tak ubližuju a zahrávaju sa s našimi citmi,chodia za vami,miluju sa s vami ale už ked sa do nich zaľubíte,tak už to považuju za komplikáciu, to ich nevie napadnuť,už predtým,že sa také môže stať.  |
|
Merit 10.03.11 12:56 Reg. před 2016
| ahoj Lariana :-), protoze jim to dovolime ;-), co? :-)
myslis si, ze jsou takovi jenom muzi? devce, co zen toto v pohode zvlada :-).
asi te nekdo trapi, vid?
ujasnili jste si na pocatku vztahu pravidla? co oba ocekavate?
mej se krasne  |
|
red 11.03.11 12:54 Nereg. IP: .* | zvlastni, ja mam opacny zkusenosi :) |
|
Lariana 11.03.11 13:15 Nereg. IP: .* | Hmm,je pravda,že niektoré su také aj ženy. Merit,ono pravidla sme si nejako nestanovili,ako on nie žeby ma nemal rád,alebo nechcel,ale sa bojí,že keby sme začali tvoriť pár a by to prestalo nahodou fungovať,tak by potom prišiel o mňa ako o kamarátku,takže v tom vidí hlavný problém |
|
Merit 11.03.11 16:04 Reg. před 2016
| I muzi trpi.. i oni zraji.. :-)
Lariano.. jemu se to uz stalo s nejakou expritelkyni?..  |
|
Lariana 11.03.11 17:12 Nereg. IP: .* | Merit,áno,už si začal tak s kamarátkou ale nejako im to nevyšlo,tak vlastne už skončilo aj ich kamarátstvo,ale ked sa toho tak bál,tak prečo vôbec si niečo so mnou začínal,je ťažké pochopiť niektorých mužov  |
|
Merit 11.03.11 18:08 Reg. před 2016
| pismenka jsou na prd :-), chodis nekdy na skype?.. jestli ano, nech mi tu nick, nak se tam potkame :-), co? :-)..tu je to na prd :-)
necham to na tobe.. mej se krasne  |
|
Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
|