red 26.02.11 19:24 Nereg. IP: .* | Tohle je místo, kde očekávám případné připomínky k funkčnosti. Co se kompromisů týče, dělali se a byly nutné. Chápu, že se určitě najde spousta lidí, kteří nebudou spokojeni, ale snad to nějak společne doklepem ke kýženému ideálu. |
|
BlackSlim 26.02.11 19:26 Reg. před 2016
| Podle mě je to jen otázka času, než si lidé zase zvyknout. Podle mě je fajn, že se tu něco děje a není to tu mrtvé. Ještě jsem neobjevil nějakou chybu, jestli objevím, ozvu se. |
|
kok?ík 28.02.11 15:00 Nereg. IP: .* | NO MOC MOC A JEŠTĚ JEDNOU MOC SE MI TO TU REĎ LÍBÍ. JE TO ČUČAVÉ, VESELÉ, PROSTĚ MOC FAJN. A CELKEM RYCHLE JSEM SE TU ZORIENTOVALA CCA 5 MIN. TAKŽE MYSLÍM, ŽE TO BUDE VŠE O.K.  |
|
lila90* 28.02.11 16:53 Nereg. IP: .* | Ahoj, no ja si zvyknem skoro na všetko, ale pravdu povediac, všetko sa mi tu teraz zdá také mrňavé a ťahá to oči, alespoň moje. Pôvodná forma mi viac vyhovovala. Každému ale nejde vyhovieť, takže ak tie zmeny boli nevyhnutné, ja sa prispôsobím.
Pozdravujem  |
|
red 28.02.11 20:19 Nereg. IP: .* | lila: nejvetsi zmena je v tom, ze jsem se pokusil sem vmestnat vic veci, na ktere se zapominalo, takze to co pises je v podstate ucel :D je tady kupa veci a pritom lidi chodi jen na stale stejne...
ted se navic obsah bude pridavat a opet - sli by jste do fora nebo na kouli a novych veci by si nikdo nevsim..
jinak diky zatim za pozitivni ohlasy .. dalsi zmeny budou v radu nekolika dnu/tydnu uz postupne . |
|
lila90 28.02.11 21:32 Reg. před 2016
| takže ja si kludne aj bríle dám ak sa to tu oživý, ak pribudnú nové veci či témy. Jednu novinku som aj vyskúšala, nahrala som mandalu a je lilavá  |
|
lila90 28.02.11 21:35 Reg. před 2016
| ..red, kludne toto potom zmaž, sa tu vyššie chválim s mandalou a asi som ju neuložila,takže toto je len skúška, či sa mi to podarilo  |
|
lila90 28.02.11 21:36 Reg. před 2016
| ani teraz sa to nepodarilo, že by to chcelo neak špeciálne upravenú fotku či obrázok? |
|
red 28.02.11 21:55 Nereg. IP: .* | lila: klasickej jpg, velikost musi byt nejaka normalni, treba 500x500 max, pocitam ze tam posilas obrovskej soubor, se kterym si zmensovac neporadi (nekde sem to tam psal) :) |
|
lila90 28.02.11 22:41 Reg. před 2016
| vďaka rede, dala som inú fotku a už to ide :) |
|
ZZZdena 01.03.11 21:09 Reg. před 2016
| Mně se Věštírna v "novém kabátě" moc líbí, je to tu všechno přehledné, tak říkajíc "na očích", nějak se ke všemu lehčeji dostávám... já jsem teda spokojena a zatím jsem neobjevila nějakou chybu, sice je to ještě čerstvé, ale první dojem je myslím nejdůležitější.Zdravím a děkuji  |
|
mischa.k 02.03.11 08:29 Reg. před 2016
| Nový kabát věštírny se mi líbí. Jen ještě vše nefunguje, jak má. Nezobrazuje se horoskop pro Vodnáře  |
|
red 02.03.11 11:26 Nereg. IP: .* | mischa.k: jak "nezobrazuje se"? muzes hodit adresu, kam se divas? kontroloval jsem to a jsou tam vsechny - tydenn, denni i ty textove :-/ |
|
Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
|