Dnes je sobota, 12.7.2025
Svátek slaví Bořek, zítra Markéta.
banner_responzivni_test_nahore.php
bann-mobil1-320x100.php

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Nová věštírna - připomínky".
Jméno :

Zpráva:

Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Nová věštírna - připomínky

red
26.02.11
19:24
Nereg.

IP: .*
Tohle je místo, kde očekávám případné připomínky k funkčnosti. Co se kompromisů týče, dělali se a byly nutné. Chápu, že se určitě najde spousta lidí, kteří nebudou spokojeni, ale snad to nějak společne doklepem ke kýženému ideálu.

BlackSlim
26.02.11
19:26
Reg. před 2016

Podle mě je to jen otázka času, než si lidé zase zvyknout. Podle mě je fajn, že se tu něco děje a není to tu mrtvé. Ještě jsem neobjevil nějakou chybu, jestli objevím, ozvu se.

kok?ík
28.02.11
15:00
Nereg.

NO MOC MOC A JEŠTĚ JEDNOU MOC SE MI TO TU REĎ LÍBÍ. JE TO ČUČAVÉ, VESELÉ, PROSTĚ MOC FAJN. A CELKEM RYCHLE JSEM SE TU ZORIENTOVALA CCA 5 MIN. TAKŽE MYSLÍM, ŽE TO BUDE VŠE O.K.

lila90*
28.02.11
16:53
Nereg.

Ahoj, no ja si zvyknem skoro na všetko, ale pravdu povediac, všetko sa mi tu teraz zdá také mrňavé a ťahá to oči, alespoň moje. Pôvodná forma mi viac vyhovovala. Každému ale nejde vyhovieť, takže ak tie zmeny boli nevyhnutné, ja sa prispôsobím.
Pozdravujem

red
28.02.11
20:19
Nereg.

lila: nejvetsi zmena je v tom, ze jsem se pokusil sem vmestnat vic veci, na ktere se zapominalo, takze to co pises je v podstate ucel :D je tady kupa veci a pritom lidi chodi jen na stale stejne...
ted se navic obsah bude pridavat a opet - sli by jste do fora nebo na kouli a novych veci by si nikdo nevsim..

jinak diky zatim za pozitivni ohlasy .. dalsi zmeny budou v radu nekolika dnu/tydnu uz postupne .

lila90
28.02.11
21:32
Reg. před 2016

takže ja si kludne aj bríle dám ak sa to tu oživý, ak pribudnú nové veci či témy. Jednu novinku som aj vyskúšala, nahrala som mandalu a je lilavá

lila90
28.02.11
21:35
Reg. před 2016

..red, kludne toto potom zmaž, sa tu vyššie chválim s mandalou a asi som ju neuložila,takže toto je len skúška, či sa mi to podarilo

lila90
28.02.11
21:36
Reg. před 2016

ani teraz sa to nepodarilo, že by to chcelo neak špeciálne upravenú fotku či obrázok?

red
28.02.11
21:55
Nereg.

lila: klasickej jpg, velikost musi byt nejaka normalni, treba 500x500 max, pocitam ze tam posilas obrovskej soubor, se kterym si zmensovac neporadi (nekde sem to tam psal) :)

lila90
28.02.11
22:41
Reg. před 2016

vďaka rede, dala som inú fotku a už to ide :)

ZZZdena
01.03.11
21:09
Reg. před 2016

Mně se Věštírna v "novém kabátě" moc líbí, je to tu všechno přehledné, tak říkajíc "na očích", nějak se ke všemu lehčeji dostávám... já jsem teda spokojena a zatím jsem neobjevila nějakou chybu, sice je to ještě čerstvé, ale první dojem je myslím nejdůležitější.Zdravím a děkuji

mischa.k
02.03.11
08:29
Reg. před 2016

Nový kabát věštírny se mi líbí. Jen ještě vše nefunguje, jak má. Nezobrazuje se horoskop pro Vodnáře

red
02.03.11
11:26
Nereg.

mischa.k: jak "nezobrazuje se"? muzes hodit adresu, kam se divas? kontroloval jsem to a jsou tam vsechny - tydenn, denni i ty textove :-/

Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184

Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184