Dnes je neděle, 13.7.2025
Svátek slaví Markéta, zítra Karolína.
banner_responzivni_test_nahore.php
bann-mobil1-320x100.php

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Výklad zdarma- Váš názor?".
Jméno :

Zpráva:

Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Výklad zdarma- Váš názor?

Anonymka :-)
27.01.11
08:03
Nereg.

IP: .*
Ahoj ,
před pár měsíci jsem sem do fóra uveřejnila příspěvěk, že provádím výklad zdarma. Bohužel, ale kromě zpětné vazby, kterou u mnoha lidí postrádám mi, mi přijde, že mnoho lidiček, když zjistí, že je výklad zasypou mne dotazy typu, že chtějí vědět všechno oblast práce,vztahy,zdraví, finance anebo když jim zpětně pošlu svůj výklad, přivymýšlí si dalších sto otázek, jen, když je to zdarma, nehledě na to ,že takový výklad dokáže z člověka vysát spoustu energie,apod.

Nasty
27.01.11
10:27
Nereg.

Anonymko, jsou takoví lidé, to je fakt, já jsem ti psala o výklad, ale neodpověděla si mi, měla jsi toho asi moc, a přitom bych velice ráda slyšela tvůj rozbor karet, zneužívání je špatná věc, co je zadarmo někteří lidé neocení

27.01.11
10:47
Nereg.

Milá Nasty,
moc se Ti omlouvám a pokud jsem Ti neodpověděla, bylo to určitě neúmyslně a prosím za prominutí!
Pokud máš stále zájem o výklad,klidně napiš :)
Budu teď poštu pečlivěji číst

kelišová
27.01.11
12:37
Nereg.

Ahoj Anonymko , výklad zdarma - Ano - ale musíš si stanovit podmínky , třebas vyložíš deseti lidem - víc nee , pak Ti výklady nemůžou ani jít , honíš se , stres a taky asi máš na starosti ještě něco jiného než jen koukat do karet .Prostě jednou za čas a pár lidem ... .Jsi jen člověk a ne automat .

Theodor
27.01.11
22:46
Reg. před 2016

A nebo rovnou napiš, že odpovíš jen těm, na který budeš mít čas a chuť a že se předem omlouváš, pokud někomu neodpovíš... a máš to vyřešené. .-)

29.01.11
17:57
Nereg.

To je dobrý nápad, Kelišová, škoda, že mě to nenapadlo už na začátku

Musím přiznat, že v dnešní době se najdou opravdu vyčůrání lidi, ale některé z nich nechápu, tak jako jednu nejmenovanou dámu, která mi obratem na můj e-mail odepsala, že nemám příště nic slibovat.
Odpověď na svoji otázku dostala a ještě k tomu je strašně pohoršená mými 100,-Kč za výklad. Myslím, že to, tak strašná suma peněz není a najdou se i o dost dražší kartářky, které pod 500,-Kč nejdou

Brulajdaa
29.01.11
20:28
Nereg.

Anonymko, tak si to tak neber, tak již nevykládej a máš to, jen svým známýma blízkým...

dalaraa
02.02.11
11:51
Reg. před 2016

Anonymko... naprosto tě chápu a souhlasím s tvým rozhořčením. I já jsem tady kdysi nabízela výklad karet a mám stejné nepříjemné zkušenosti s některými lidmi. Podáš prst a oni ti chtějí schlamstnout celou ruku a ještě se vztekají, že neodpovíš ihned. Ale musím uznat, že jsem tady našla i několik velmi dobrých přátel, se kterými si píši už léta a těm vždycky do karet kouknu. Ráda a zadarmo. Hřeje mě u srdce, že jsou lidé, kteří umí slušně požádat a slušně poděkovat. Třeba se to poštěstí i tobě a budeš to brát jako satisfakci. Zdravím všechny svoje virtuální přítelkyně!!!!!!!!

Weiterinka1
02.02.11
22:15
Nereg.

Dalaraa: Zdravím Tě také!

Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184

Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184