Anonymka :-) 27.01.11 08:03 Nereg. IP: .* | Ahoj ,
před pár měsíci jsem sem do fóra uveřejnila příspěvěk, že provádím výklad zdarma. Bohužel, ale kromě zpětné vazby, kterou u mnoha lidí postrádám mi, mi přijde, že mnoho lidiček, když zjistí, že je výklad zasypou mne dotazy typu, že chtějí vědět všechno oblast práce,vztahy,zdraví, finance anebo když jim zpětně pošlu svůj výklad, přivymýšlí si dalších sto otázek, jen, když je to zdarma, nehledě na to ,že takový výklad dokáže z člověka vysát spoustu energie,apod.  |
|
Nasty 27.01.11 10:27 Nereg. IP: .* | Anonymko, jsou takoví lidé, to je fakt, já jsem ti psala o výklad, ale neodpověděla si mi, měla jsi toho asi moc, a přitom bych velice ráda slyšela tvůj rozbor karet, zneužívání je špatná věc, co je zadarmo někteří lidé neocení |
|
Anonymka :-) 27.01.11 10:47 Nereg. IP: .* | Milá Nasty,
moc se Ti omlouvám a pokud jsem Ti neodpověděla, bylo to určitě neúmyslně a prosím za prominutí!
Pokud máš stále zájem o výklad,klidně napiš :)
Budu teď poštu pečlivěji číst  |
|
kelišová 27.01.11 12:37 Nereg. IP: .* | Ahoj Anonymko , výklad zdarma - Ano - ale musíš si stanovit podmínky , třebas vyložíš deseti lidem - víc nee , pak Ti výklady nemůžou ani jít , honíš se , stres a taky asi máš na starosti ještě něco jiného než jen koukat do karet .Prostě jednou za čas a pár lidem ... .Jsi jen člověk a ne automat . |
|
Theodor 27.01.11 22:46 Reg. před 2016
| A nebo rovnou napiš, že odpovíš jen těm, na který budeš mít čas a chuť a že se předem omlouváš, pokud někomu neodpovíš... a máš to vyřešené. .-) |
|
Anonymka :-) 29.01.11 17:57 Nereg. IP: .* | To je dobrý nápad, Kelišová, škoda, že mě to nenapadlo už na začátku 
Musím přiznat, že v dnešní době se najdou opravdu vyčůrání lidi, ale některé z nich nechápu, tak jako jednu nejmenovanou dámu, která mi obratem na můj e-mail odepsala, že nemám příště nic slibovat.
Odpověď na svoji otázku dostala a ještě k tomu je strašně pohoršená mými 100,-Kč za výklad. Myslím, že to, tak strašná suma peněz není a najdou se i o dost dražší kartářky, které pod 500,-Kč nejdou  |
|
Brulajdaa 29.01.11 20:28 Nereg. IP: .* | Anonymko, tak si to tak neber, tak již nevykládej a máš to, jen svým známýma blízkým...  |
|
dalaraa 02.02.11 11:51 Reg. před 2016
| Anonymko... naprosto tě chápu a souhlasím s tvým rozhořčením. I já jsem tady kdysi nabízela výklad karet a mám stejné nepříjemné zkušenosti s některými lidmi. Podáš prst a oni ti chtějí schlamstnout celou ruku a ještě se vztekají, že neodpovíš ihned. Ale musím uznat, že jsem tady našla i několik velmi dobrých přátel, se kterými si píši už léta a těm vždycky do karet kouknu. Ráda a zadarmo. Hřeje mě u srdce, že jsou lidé, kteří umí slušně požádat a slušně poděkovat. Třeba se to poštěstí i tobě a budeš to brát jako satisfakci. Zdravím všechny svoje virtuální přítelkyně!!!!!!!! |
|
Weiterinka1 02.02.11 22:15 Nereg. IP: .* | Dalaraa: Zdravím Tě také!  |
|
Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
|