Dnes je sobota, 12.7.2025
Svátek slaví Bořek, zítra Markéta.
banner_responzivni_test_nahore.php
bann-mobil1-320x100.php

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Trápení".
Jméno :

Zpráva:

Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Trápení

moncass
31.10.10
08:16
Reg. před 2016

ahojky mužete mi prosím poradit co mám dělat,žila jsem s přitelem 5 let v společné domácnosti,po 5 letech jsme se rozešly na rok a pak se k sobě vrátily na 5 měsíců a pak jsme se rozešly znova ale chvilkama jsme se stýkaly jen kvůly sexu protože nás to oba táhlo k sobě,a před 3 měsícema si bývalý přitel našel slečnu o 5 let mladší a žije sní ve společné domácnosti,ale já cítím hroznou bolest,nemůžu spát,stále myslym na oba dva a nemůžu je pustit z hlavy,a ted jsem si uvědomila jak mi bývalý přítel chybý,co mám dělat prosím poradte jsem zoufalá
děkuji

moncass
02.11.10
11:33
Reg. před 2016

už semnou ani nekomunikuje,ani žádná sms,prostě jako kdybych neexistovala,jestly mužete poradte mi prosím

kelišová
02.11.10
14:56
Nereg.

IP: .*
Bolí to a moc - láska je pryč , aneb slepovaný hrneček nevydrží ,co máš udělat , poplakat si , křičet , vzekat se a pak jít dál .Jó - je to těžký , ale nedá se nic jinýho dělat .Dej si třebas inzerát k seznámení - do seriózního časopisu nebo novin , seznamuj se , usmívej se a drž hlavu rovně , i když srdce bolí.
Najdi si něco , co tě naplní , kresli , poslouchej muziku , jdi si zatancovat , čti , jdi na pokec s kámoškama , něco novýho si kup na sebe .Až to přejde najde si Tě někdo jiný , kdo si Tě zaslouží víc než bejvalej !Hlavně se měj ráda a nehledej proč a kdyby ... ..!!!
Pá , kelišová

moncass
03.11.10
11:16
Reg. před 2016

nějak to nejde jsem na něj zvyklá a představa že bych měla jiného muže ani náhodou,myslým si že to byla láska na první pohled a tohle je jen jednou v životě,pokaždý když ho vidím tak se mi rozklepou kolena abuší mi srdičko je to jako kdyby mi bylo 15 let,já nevím proč to tak je a nějak nemůžu se jít bavit s kamarádkama ,není chvilka kdy na něj nemyslým,ale vám děkuji budu se nadále řídit vašema radama

kelišová
03.11.10
18:31
Nereg.

Zvyk je železná košile , ale stačí se dívat kolem sebe , mmm, tolik pěkných chlapů ... ..
Některý z nich jsou i příjemní a zdvořilí , milí... ... ... ...
Já čím víc stárnu , tím si to víc uvědomuju
To , že se Ti rozbuší srdéčko , když ho potkáš - říká Ti něco karma ?? Je to něco z minulých životů , možná už jste se potkali dávno , ale Ty ho musíš nechat jít svou cestou a Tvá taky zřejmě vede jinudy ... ... ... ..
Má známá by Ti řekla - slušně - to neřeš - pak i něco neslušně - něco v tom stylu , že pro jedno kvítí slunce nesvítí .
A to bušení přejde samo , za čas - mě to taky kdysi přešlo , neboj

moncass
10.11.10
15:51
Reg. před 2016

ahojky
je mě 35 let mam 15letou dceru a myslým si že tak stará a unavená žena už si nikdy nikoho nenajde na trvalý vztah,aspon já mam takový pocity,bojím se že když vstoupím do nějakého vztahu že třeba za 2 roky poznám že to není ono a nebo že jsem hledala uplně něco jiného,mam stoho strach,o mým bývalým ted už vím jaký je a co od něj mužu čekat,ale tohle se nedá přeskočit že si našel jinou ženu,to bych mu nikdy neodpustila a byly by výčitky do konce života,ted už tolik nebrečím a mužu spát ale pořád na něj myslým a nechci na něj myslet,spiš mam takový vyrovnaný pocit v sobě že to tak asi mělo být abych se od něj odpoutala

Maty
10.11.10
19:20
Nereg.

Ahoj moncass,
je fajn, že v sobě získáváš "takový vyrovnaný pocit", protože ten Ti pomůže rozchod přijmout. Bylo by dobré, abys teď nějakou chvíli zůstala sama, tedy ani se nesnažila s někým seznámit, protože ta Tvoje situace se musí dostat do klidového stavu, což znamená : když se s "bývalým" setkáš, budeš s ním schopna mluvit bez bušení srdce a bez výčitek. Tak poznáš, že vztah je vyřešen a ukončen, a Ty jsi připravena pro nový vztah. Jinak bys byla stále zmítána rozporuplnými city a nebylo by to fér vůči novému příteli ani vůči Tobě samotné.
Co se týče Tvého věku a budoucího seznámení se - rozumím Ti, v této chvíli se asi cítíš unavená, bez energie a myslíš si, že už nikdy nikdo .. Věř mi, že někde je pro Tebe připraven ten pravý, jen čeká, až se v Tvém srdíčku uvolní dosud obsazené místo a on se bude moci k Tobě přiblížit. Teď se Ti to nezdá, ale ta chuť do nového života i čerstvá energie se dostaví s dořešením minulého vztahu .. přeji hodně sil a nezoufej, v pětatřiceti máš vše před sebou, i tenhle čas pomine..

Moonlight
11.11.10
22:45
Reg. před 2016

Stará pravda našich předků a jejich předků atd. je "Čas léčí".
I když to v danou chvíli tak nevypadá, ono to přejde, bolest ustoupí a různé stavy a kotrmelce časem přejdou a zase to budeš ty a budeš sama sebou. Budeš se moci zase volně nadechnout, upřímně se smát a užívat si krásné chvíle, aniž by tě napadalo, jaké by to bylo, kdyby tam byl s tebou. Ale vezme to čas, na tom se nic nezmění. Každopádně všechno zlé je k něčemu dobré, ale je to ponaučení. Určitě jsi se za tuto nepříjemnou dobu mnohému naučila. Teď jen pomalu začni koukat kolem sebe a chytej příležitosti kterých teď uvidíš kolem sebe víc a víc každým dnem. Svět je krásný, když ho tak chceš vidět a strašný, když nemáš dost síly prohlédnout mraky které na chvíli zakryly slunce.

moncass
19.11.10
21:55
Reg. před 2016

ahojky všem
je pravda že se pomaličku stím vyrovnávám že má jinou,ale na druhý straně jsme se rozešly na rok,nevím jestly měl nějakou slečnu a já si říkala že když ho neuvidím tak už ho nebudu chtít nebo na něj myslet,ale po roce se ozval a já zase lítala v tom a daly jsme se dohromady a byly jsme spolu,vše jsem mu dokázala odpustit,no já vůbec nechápu co semnou dělá,točilo se okolo mě pár mužů ale já nikoho nechtěla,jen jsem doufala a čekala až se mi ozve, a ted to mám znova na jednu stránku si říkám že je dobře že už má jinou a já už si mohu najít třeba jiného muže ale na druhou stránku čekám jen na telefonát nebo sms,jsem hloupá a vůbec nevím co stím,taky vím že i kdyby jsme se daly dohromady a já mu zase odpustila tak za pár měsíců zjistím že to nemělo smysl,je to takové vše na nic,připadám si že jsem bezmocná a nedokážu se proti němu bránit protože ho mam stále v srdíčku ikdyž ho chvilkama nenávidím,a taky jsem na něj zvyklá,no nevím jak to semnou pujde dál asi mě brzy odvezou do blázince,ted na něj mysslým ale ráno mi bude vše jasné že už spolu nemužem být ale přijde večer a zas na něj myslým,jsem už asi blázen

Maty
20.11.10
12:52
Nereg.

Ahoj moncass,
něco mi Tvůj příběh připomíná .. mám pocit, že Ty se svým přítelem máte karmický vztah. Podívej se numerologicky na Tvoje i jeho datum narození (jestli se shodují součty a která čísla jsou stejná). Je to dost složité, ale tarotová kartářka by Ti k tomu mohla říct víc. Dávej si však pozor na to, jakou otázku ji zadáš, abys nedostala zkreslenou odpověď. No, přeji Ti hodně štěstí.

myska-ryska
20.11.10
15:36
Nereg.

ahoj moncass
ked,citam tvoje spravy,akoby som videla seba,aj ja s tym bojujem,nerozisli sme sa s priatelom,ale viem,ze si ma nezasluzi,ze bol so mnou v zahranici.len koli praci,teraz si nasiel pracu na slovensku tak je tam a ja sama v zahranici,chcela som s nim na slovensku zit,ale on na nechcel,ozve sa mi raz za niekolko dni povie,ze je zaneprazdneny,uz som povedala,ze koncim s nim,ale ked mi o par dni zavolal,nestala som za tym a dalej som s nim komunikovala,neviem sa od neho odputat,stale nan myslim ,cakam na telefonat,sms,viem,ze najlepsie by bolo to celkom ukoncit,a nedokazem to

moncass
24.11.10
11:39
Reg. před 2016

ahojky všem
chtěla bych si psát z nějakou kartářkou ale nevím kde je mam hledat,nechci telefonovat,myslým stále na bývalýho a chci se toho zbavit protože vím že to nemá budoucnost,ale nějak mě to pořad na něho nutí myslet,asi jsem naivní a myslým si že se ke mě vrátí a já na to jako nějaká naivka čekám,ale můj mozek mí říká že to nemá smysl,bojím se toho že zůstanu sama už ted se cítím o víkendech velmi sama,hledám si pořád něco jen abych se zabavila,už mi stoho uplně hrabe,jak dlouho se budu takhle trápit?

Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184

Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184