Mrtvafretka 17.09.10 15:39 Reg. před 2016
| Zdravím, chtěla jsem se zeptat jestli to má nějaký význam, že se v mých snech objevují opakovaně vlci. Co si pamatuju, zdal se mi o nich jeden sen snad uz i ve skolce. Vždycky po mě v těch snech šli, vědomě mi chtěli ublížit. Vypadali opravdu děsivě,buď sem je potkala v přírodě, nebo se dostali do domu. Občas měli dokonce červené oči, nebo byli strašně moc rozzuření. V poslední době je těch snů více. Děj se jiný, ale pointa je úplně stejná. Ve skutěčnosti z nich jinak strach nemám, ani nepřekypuju láskou k nim. Jsou to pěkná zvířata.
Nevíte si, prosím, s tím někdo rady??
Děkuju |
|
dracizena 21.09.10 18:12 Nereg. IP: .* | Fretko, Tvé chtění být upírem jde k Tobě těmito i sny. Vlk je krvelačný a Duch jménem Vlk Ti chce něco říci. Zhmotni vizi a ptej se ho, časem Ti přijde odpověď která Tě posune dál... Držím palce***  |
|
Weru 04.10.12 21:18 Nereg. IP: 94.112.231.* | Ahoj,často mívám sen,že mě honí bílý vlk po lese.Nebo,že ležím břichem dolů na nějakém kamenném oltáři v jeskyni kde jsem připoutaná pouze za nohy a jím zelené jablko,okolo mne jsou zase bílý vlci, ale nebojím se jich... .může to něco znamenat??Mé matce se občas zdávali podobné sny o vlcích... .  |
|
Dracizena 04.10.12 23:07 Nereg. IP: 213.151.77.* | Bílý vlk je dobré znamení, ale nesmí Tě dohonit a jak a co máš dělat aby Tě nedohonil a nezakousl se do Tebe dříve jak se stane Tvým přítelem, mohu i poradit... Napiš mi na meilík, seznam... rada nebude krátká...  |
|
Taaaim 11.02.16 21:58 Nereg. IP: 193.165.195.* | Ahoj chtěla bych se zeptat často se mi snívá o vlcích už od té doby co mam v pokoji lapač snů. V některých snech jdu za vlkem který mě někam vede vždycky ho v tom snu ztratim a ten sen skončí... ale někdy sem v tom snu vlk ve smečce a někam je vedu a chytají nás lovci a ja nemůžu nic dělat jen tomu přihlížet vůbec si to neumím vysvětlit potřebuji poradit co s tím mám dělat ty sny mi nevadí vlky miluju ale chci vědět co to znamená. Nebo jak ten sen ovlivnit |
|
Taaaim 11.02.16 21:58 Nereg. IP: 193.165.195.* | Ahoj chtěla bych se zeptat často se mi snívá o vlcích už od té doby co mam v pokoji lapač snů. V některých snech jdu za vlkem který mě někam vede vždycky ho v tom snu ztratim a ten sen skončí... ale někdy sem v tom snu vlk ve smečce a někam je vedu a chytají nás lovci a ja nemůžu nic dělat jen tomu přihlížet vůbec si to neumím vysvětlit potřebuji poradit co s tím mám dělat ty sny mi nevadí vlky miluju ale chci vědět co to znamená. Nebo jak ten sen ovlivnit |
|
Dracizena 13.02.16 17:57 Nereg. IP: 213.151.77.* | Taimko... lidské Duše mají za sebou mnoho životů. i Tvá Duše má odžito mnoho životů a ty životy žily i v pravěku, ale i v nedávné době a v té dávné době to Tvé Tělo /bylo ale jiné, ale bylo Tvé Duše/ tak jsi žila mezi vlky a byla jsi jejich vůdce smečky a dobře jsi je vodila, aby je lovci nepostřílely... Vlkem jsi nebyla, ale v té smečce ses s nimi cítila, jako vlk... V jiném živote jsi zase našla vlčí štěňátko a vychovala jsi z něj věrného kamaráda atd... bylo toho více... vlci Tě asi před 500 sty lety i trochu pokousali, ale nezakousli... a ostatní kočovníci se divili, že když Tě vlk měl v zubech, že nestiskl... Anděl Tě opatroval a dnes Ti Anděl hvězdný dává nahlížet do minulých životů...  |
|
Taaaim 29.02.16 17:45 Nereg. IP: 83.208.206.* | je možnost se s vámi spojit například přes email nebo facebook rada bych to rozebrala do detailu protože ty sny se pořád opakují a chtěla bych to ještě probrat. |
|
Dracizena 03.03.16 18:58 Nereg. IP: 213.151.77.* | můžeš... jméno znáš a jsem seznam.cz  |
|
Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
|