Dnes je sobota, 12.7.2025
Svátek slaví Bořek, zítra Markéta.
banner_responzivni_test_nahore.php
bann-mobil1-320x100.php
zpět

Pomoc pomoc pomoc

Praktické věštění
Pokud máte zkušenosti s věštěním, nebo jste navštívili kartářku a rádi nám sdělíte vaše zážitky, máte příležitost to udělat právě zde.

« zpět \ Přidat komentář

Pomoc pomoc pomoc

Flora
11.12.10
10:52
Nereg.

IP: .*
Ahojte baby,
nemohli by ste mi prosim niekto pomoct?Mala som jedneho velmi dobreho kamosa,s ktorym sme boli casto v kontakte-vzdy sa ozyval on prvy... a zrazu,po case akoby utal,nic... vobec sa mi neozyva,sice je pravda,ze ani ja jemu,ale podla nasich zvyklosti bol on prvy(viem,ze to znie detinsky,ale je to tak)..ja som si na zivot bez neho zvykla,ale neviem co sa stalo a zrazu mi zacal tak chybat,ze mi je velmi tazko z toho... nemohli by ste mi pomoct s vasimi kartickami preco je to tak?... dakujem

Ahojky
11.12.10
23:52
Nereg.

Má lásku, ozve se až pak.

Flora
12.12.10
09:14
Nereg.

Ahojky Ahojky,
a mozem sa opytat,ci si vylozila karty alebo to hovoris na zaklade tvojej intuicie... ?

niekto
12.12.10
20:34
Nereg.

ahoj a preco mu nenapises ty sama? neriad sa kartami ale sama sebou

Flora
12.12.10
21:07
Nereg.

predtym nemal problem si so mnou pisat aj 5 hodin denne,vzdy sa ozval prvy..ja viem,ze zniem ako decko,ale... .tazko sa toto vysvetluje,kto to nepozna... ja viem,ze sa kartami netreba riadit,ja ich beriem skor ako poradny organ,ale chcela by som vediet,preco zrazu utalo..

niekto
12.12.10
23:28
Nereg.

pýtaš sa na nesprávnom mieste, to je celé, drahá.

Anonym
13.12.10
07:50
Nereg.

Akoby som čítala svoj problém,niekedy tým chlapom fakt nerozumiem.Ale ja to mám,že sa mi neozve len tak 2 dni a potom ho to prejde ...

Flora
13.12.10
10:28
Nereg.

niekto,nemyslim,ze sa pytam na nespravnom mieste..ja chcem vediet,co mu je,preco to takto je a nie ci sa mu mam ozvat... a chlappi tieto veci malokedy vysolia,takze tu je to "istejsie"
Anonym,to mas velmi dobre... dva dni..mi si nepiseme uz dva mesiace a predtym to bolo denno-denne aj niekolko hodin... ale asi kaslat na to...

Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184

Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184