Angelikamal 07.04.11 21:54 Nereg. IP: .* | Ahoj víte, chtěla bych vám něco povědět, ale kdy to začala asi toho dne, kdy byl úplněk, bylo to před rokem a kousek. Toho večera jsem s kamarády byla venku a hrály, jsem hru na zombíky každého to bavilo, jenomže potom někdo začal ťukat kladivem do teprve postavené zídky, ale já vím že to nikdo s kamarádů nebyla rodiče byly doma. A od té doby se kolem ně a mých přátel začaly dít podivné věci a mě začal někdo sledovat. Asi tomu nebudete věřit ale je to nejspíš vlkodlak protože jsem to párkrát zahládla. Včera to dokonce napadlo mou kamarádku a mě málem taky kdybych včas nezarámovala a neotočila se k němu. Je to podivné téma ale myslíme si s kamarádkou, že nás to chce zabýt. A proto prosím ty, kteří mají podobné zkušenosti nebo jenom ty kteří jsou sečtělý a vědí jak se ho zavyt nebo ho zabýt aby se ozvaly a pomohly nám se tohoto tvora zbavit. Je to podivná žádost a podivný příběh ale je to tak bohužel vám nemohu říci další věci, které by vám pomohly pochopit mou situaci, ale jsem si jistá, že to pochopíte.
Pro ty, kteří by my odpověděly že to byl pes tak to nebyl a nebyl to ani vlk. Vím to, protože je to větší a mohutnější než cokoli jiného a že já se v tom vyznám.
|
|
CryingFox 09.04.11 13:40 Reg. před 2016
| Nevím jestli ti to pomůže, ale vlkodlačí kůži propíchneš jedině stříbrem. A nebo si počkej na zatmění měsíce to je taky pro vlkodlaky smrtelné. |
|
CryingFox 09.04.11 13:51 Reg. před 2016
| Nejbliší zatmění měsíce bude 15.června 2011 |
|
solitaryman 10.04.11 17:30 Nereg. IP: .* | angelikamal: uz aby to bylo. to nerikam zdaleka tak ve zlem jak to zni, proste jen proto ze se to uz neda cist. uz je te moc angelikamal, samy ficoviny. zensky vy byste vyhnaly svetce i dably, bezte raci neco delat. |
|
Angelikamal 10.04.11 20:49 Nereg. IP: .* | CryingFox
děkuji ti za ten nápad s 15.6 určitě ho použiju a také stím stříbrem jenom nevým jestly zabere.
Buď požehnán
solitaryman
No jo zase ti ignoranti ale z toho si nic nedělej jsou to pořád lidé kteří pomohou a také ti kteř na tyhle věci věřej
Bohužel musím uznat že jsou tu i ti křeří si MYSLEJ že jsou něčém víc a tak ostatní jenim kritizujou.
No tak se měj
|
|
CryingFox 10.04.11 21:36 Reg. před 2016
| není zač jsem rád že můžu pomoct |
|
solitaryman 12.04.11 12:12 Nereg. IP: .* | angelikamal:
nevsiml jsem si, ze by se kdokoli nad tebe povysil. co ty a kamoska? co ste tim sledovaly, kdyz jste to tady rozjeli na nekolika frontach? nikdo nezustal ohromeny??? prusvih. dostaly jste jen pocitit, ze vas nejde brat vazne, FAC. to jste s tim vazne nepocitaly? abys mi rozumnela, mam fantazii rad a nevadi mi, kdyz se nekdo zabyva svoji temnou strankou, to je poho. kdyby z toho nelezl takovy paskvil a nebylo toho tolik. no tak se taky mej. |
|
Merit 12.04.11 15:56 Reg. před 2016
| kdyz se ve vsem devce tak vyznas.. proc to takhle nabira na gradaci? :-), co? :-)
kdyz jsi tak sikovna, tak "mocna", proc rves o pomoc?! :-D
nic ve zlym.. to jen tak :-)  |
|
minti 12.04.11 18:14 Nereg. IP: .* | merit má recht  |
|
Merit 12.04.11 19:38 Reg. před 2016
| Minti, tu nejde o to, jestli mam "recht" pravdu atp..
to je sumak.. sama jsem v mladi delala pi****ny!.. a skoro ty samy :-)
je pak cas.. si priznat pravdu.. "potrebuju pomoci, prosim, hilfe"..
tohle jeste neni rvani o pomoc.. jeste toho couda nedostala poradnyho..
i kdyby slo jenom o for.. s timhle nema cenu si hrat..
je to hra s ohnem.. ale nekdy i toto byva pocatkem.. cesty ke svetlu..
sama si musi zvazit co chce a nechce.. a co ji to dava..
ego je svina! :-), mame ho kazdej.. sebe z niceho nevyjimam.. vim, ze je me taky dost!:-), ne nadarmo jsem nazyvana "mrchou" :-)..
a nekdy dokonce sladkou ;-)  |
|
Angelikamal 12.04.11 22:01 Nereg. IP: .* | Prosím o pomoc s temnou silou která my zabyl bratra. A uplně sem nepochopila co tím sledujete myslíte si že jste něco výmečného že urážíte kněžku Nyktinu nebo si mylíte že mě rozhodíte od mé víry. Nic s toho se vám nepodaří jen sem chtěla požádat o pomoc proti Zlu který se mě a mé sestry a barty snaží zavýt. Je my líto že někteří lidé jsou ignoranti a nedochází jim co se stane se světem pokut nechám Tohoto zlého vlkodla aby mě zabyl a spolu se mnou i další bratry a sestry. Jenomže až zabyje nás začne zabíjet i vás. ZAšnou hromadně mizet lidí a nalézat se jejich kosti a kostry ohlodané od masa.
Jak chcete. Zda má nastat Apokalipsa tak já to vzdám a nechám se sežrat za živa ale to se nestane dokut budu věřit v Nyktu |
|
Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
|