zpětplyvání zubů
Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...
« zpět \
Přidat komentářplyvání zubů
ppíno 28.01.12 22:11 Nereg. IP: 46.135.116.* | už několikrát se mě zdálo, jak plyvu ve snu svoje zuby, jeden po druhém a je to dost živej sen..po probuzení mám dost smyšlené pocity, které trvají ještě tak dva dny po té.. |
|
Daggi 08.02.12 15:26 Nereg. IP: 90.181.103.* | 2x se mi zdálo,že mi vypadávají zuby a pokaždé
zemřel někdo z mé rodiny. Bohužel... |
|
Dracizena 13.02.12 14:46 Nereg. IP: 213.151.77.* | Ano,naše zuby jsou lidé kolem nás a jsou to tipy lidí a každý zub je těch lidí ve Tvém okolí, něco jako pilířem... Mám jednoduchý recept a účinný, zabalujme lidi které často míjíme, zabalujme je do duhy která je živou aurou naší Země... Je to jednoduchá vize která prodlužuje každému život.Hmotníš takto druhému energetický plášť-vrstvení aurické. Dá se to přirovnat k lístečkům kopretinky a když je nemá, tak uvadá a to samé se děje s lidmi a s jejich předčasným umíráním... Vyráběj svou vizí blízkým, i vzdáleným, duhové okvětí jejich středu, pak se stáváš nástrojem Vyšší Vůle STVOŘENÍ a nemusíš být pobožný, ale jen tvořivý... Také nejsem pobožná jak si mnozí myslí...  |
|
« zpět \
Přidat komentář
bannerdvojity.php
-- vola se v megamenu2 --
Další online výklady ZDARMA: