Dnes je sobota, 12.7.2025
Svátek slaví Bořek, zítra Markéta.
banner_responzivni_test_nahore.php
bann-mobil1-320x100.php
zpět

Peter K z Brna

Praktické věštění
Pokud máte zkušenosti s věštěním, nebo jste navštívili kartářku a rádi nám sdělíte vaše zážitky, máte příležitost to udělat právě zde.

« zpět

Peter K z Brna

Emili
18.05.17
00:28
Reg.28.11.18

Prosim vas, ma nekdo kontakt na pana Petra K z Brna spomínaného v diskusnim foru ohledne vestic ze Stareho Hrozenkova?

Kateřina Vy
22.05.17
10:53
Nereg.

IP: 185.156.173.*
pokud vím, tak pan Petr K nemá moc termínů a je taky hodně drahý. Telefon na něj určitě dávat nebudu, to se nehodí, já jsem ho našla podle jeho rozhovorů z TV na youtube. Mě vzal během 10 dnů. ale moje kamarádky vzal třeba za 3 týdny apod. A taky to dělá úplně jinak, ale já osobně ho považuji za asi nejlepšího v oboru, jen jak jsem psala má hodně lidí.

Emili
22.05.17
15:39
Reg.28.11.18

Vite prijmeni, protože se mi nepodarilo vyguglit na internetu, dekuji

Emili
22.05.17
15:43
Reg.28.11.18

Ješte bych se chtela zeptat, jestli je to vic jako 10tis.čk

Emili
24.05.17
00:13
Reg.28.11.18

Znate nekdo prijmeni, nebo stranku, kde se da vygooglit?

Verunka Kus
28.07.17
11:44
Nereg.

IP: 185.156.173.*
Já jsem tehdy našla pana Petra K velmi lehce právě na youtube pod Petr K numerologie, záhady , mysteria, co se týká ceny, tak já platila 4000 , ale moje kamarádky platili více i méně, záleží na tom jaký problém asi měli a jak rychle to bylo. Ta cena je absolutně ok, vzhledem k tomu co pan Petr umí a zná, pár mých kamarádek, totiž obíhalo kartářky, utratili za ně mnohem více a výsledek byl jen zmatek a karty nevycházely. U Petra to není ani tak o kartách, ale o tom jak jednat, jedné kamarádce výborně poradil a pomohl i se zdravotními problémy. Dělá to prostě jinak a lépe, proto si ho tolik lidí chválí, má ale hodně lidí, takže občas je těžké se k němu dostat a navíc dělá i jiné věci, krásně maluje apod, takže je velmi vytížený. Škoda, že takových je opravdu málo a většinou jen samozvané kartářky.

Emili
29.07.17
22:27
Reg.28.11.18

Ja vam moc dekuji, vzacna pani, nutne potrebuji pomoc, i když vim, že každy ma, to co zaslouži, a že ti Pan Buh nadeli jen tolik, kolik uneseš, přiznam se, že nevim jak dal...

Red
30.07.17
20:58
Reg. před 2016

Emili: já bych upozornil na to, že primárně Vám bude pomoženo od pořádnýho balíku peněz.. garance nula, 100% výmysl.. zvažte, jestli jste v takové situaci, abyste mohla pouze pro dobrý pocit vyhodit tolik peněz. Pokud by se jednalo o pár stovek, čert to vem..

Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184

Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184