Dnes je sobota, 12.7.2025
Svátek slaví Bořek, zítra Markéta.
banner_responzivni_test_nahore.php
bann-mobil1-320x100.php
zpět

Paranormálni jevy...fakt mě to děsí

Kouzla a magie
I ten, kdo věří na čáry a kouzla dostal od nás místo se "rozepsat". Proto neváhejte a svěřte se se vším, co vás tíží v oblastech magie, ať už černé nebo bílé.

« zpět \ Přidat komentář

Paranormálni jevy...fakt mě to děsí

charmed
02.05.12
15:10
Nereg.

IP: 109.80.52.*
Dobrý den, potřebuji pradit ... v
poslední době e okolo mě dějí divné věci... já se zejímám o magii a
čerodejnictvý... . a už pár měsíců se tu dějě něco divného lavně kolem mě ... v
bytě slyším divné zvuky někdy i někdo volá mé jméno... potkávám lidé kteří se
namě upjatě dívají a pak zničeho nic zmizý... nebo zasebou vydím něčí obraz
někdy i v zrcadle, jednou v noci jsem ležela a cítila jak se mě někdo dotýká
bála jsem se otočit... najednou sem cítila jak ě to obejmulo a viděla jsem za
sebou stín a otočila se zmizelo to... jednou s kamarádkou byli unás doma a na
záchodě se rozsvítilo já otevřela a začala utíkat a kámoška zamnou přišla co tam
bylo a ěco namě koukalo a pak to šlo zanáma... nebo unás ve starém baráku co
jsme bydleli sme skámoškou byli ve vaně a okolo domu slyšeli jak zvoní takový ten starý mobil a pak kroky, hned ptom večer bylo pořád zataženo slyšeli jsme
jak někdo chodil po schodech nikdo tam ešel a najednou sme měli jinou barvu očí
i vlsaů po půlnoci to ustalo je to ho mnohem víc... . ale jednou sme slyšeli ked
sme byli vnoci v parku jak někdo volá mé jméno a říkal že já jsem vyvolená nebo
tak něco,že mám moc... a že mám dvě sestry jedna je ta kamarádka a druhá je z
jinéo světa moc to nechápu... pořád jako by mi něco naznačovali viděly jsme na
nebi mrak a ten byl jako anděl a pak sme slyšeli jak říkal něco jako neotáčej se
moc sme to nepochopily nebo jsme byli na hřbitově kámošky babičky a všude
zhasli světla bylo to vdeset večer a jen tam to svítilo a něco mě chytlo za nohu
nemohla jsem pryč a ztoho hrobu nco nebojte se já vám neublížím a pak najednou
jak mě to chytlo utíkejte běžte pryč a nevracejte se sem. šlyyjsme tam poté v
noci podruhé a slyšeli jak zanámi někdo de šlyjsme pryč pak jsme tam šli druhý
den a já vola la mamce tami řekla že mám pijí t dýl domů a najednou sem ji
vyděla!vypadala jako smrt řekla jsem to kamarádcea ta ji taky vyděla ukazovlala
na mě měla černý plášt její obličej byl býlí pusu měla protáhlou a oči byli sytě
žluté trochu do červena v ruce měla kosu šly sme trochu blíž a oonase knám
začala přibližovat... .začali jsme utíkat a šla zanma... ..byla rychlá... ..jetoho
víc ale odtý doby no tento měsíc už mi umřeli 2 příbuzní je toho strašně
mnoho... . potřebuji pomoct... .vše se horší... ... dokoncked sem se pokoušela
promlouvat s duchy a zeptala se jich má se něco stát bylo to pořád21.6.2012 prosím poradte mi... Děkuji a prosím hloupé narážky si nechte pro sebe...

meel
04.05.12
09:14
Reg. před 2016

nejlepší obranou je uzemnit se.. bav se více s lidmi z toho světa, i když si od nich přijdeš třeba odlišná, snaž se je pochopit.. snaž se pochopit zákony toho světa.. To tě uzemní a oni nebudou mít nad Tebou žádnou moc, a to ani moc se Ti zjevit..

tvoje víra v ně je posiluje.. pokud je budeš ignorovat, časem to vzdají.. nesmíš dopustit aby měli tvojí pozornost.. nesnaž se s nimi mluvit ať už Ti říkají cokoliv, vše dělají jen proto aby jsi s nimi navázala kontakt.. To nikdy nedělej.. žij svůj život a žij ho naplno.. nenech nikoho, aby Tě manipuloval a někoho, koho ani pořádně nevidíš tuplem..

ale hlavně se uzemni.. zabývej se tímto světem.. ničím co jsem nepatří..

Merit
04.05.12
13:42
Reg. před 2016

Charmed .. Rychlovko, JaneMonster.. prosim te, co to tu porad predvadis?
Ty si myslis, ze lidi jsou az tak uplne blbi, ze nejsi k poznani?

Holka zlata, tebe mit doma, tak ten picitac leti z okna! :-D

Nekdy si taky vlez na stranku "pravopis.cz", tam se neco opravdu i naucis :-))
Jestli si rada delas z lidi kozy, ono se ti to potom vrati, jako vsechno, jestli se ti neco opravdu deje? Rekni to sve mamince, to je tvuj nejblizsi clovek, kterej by ti mel pomoci :-), co ty na to? :-))

Sam
09.05.12
09:41
Nereg.

IP: 89.102.104.*
Souhlasím i s meel i s Meerit. Jestli se ti to opravdu děje-jako, že mě se to taky dělo, dostávala jsem dopisy, že umřu psané krví, slyšela zvuky, někdo mě na mě pořád chytal, ale neviděla jsem ho- prostě to ignoruj, přestane to. Nebo si o tom promluv s mámou. Ale jestli si vymýšlíš tak se stiď. I když si myslím, že si nevymýšlíš, protože mě se dělo to samé-dokonce i jak jsem byla na škole v přírodě, před pár lety. Moje rada: Ignoruj to a buď happy!

Ondřej Bašta
01.06.12
00:50
Nereg.

IP: 89.190.90.*
Jak to tak pozoruji a sedím zde v místnosti a do okna buší déšť,řekl bych že vše má své,ovšem proč před tím utíkat?
Ano chvilku mě to zní jako žádost o pozornost a chvilku jako zmatenost ve psaní a rychle se vyjádřit pro uklidnění.
Napadlo vás někdy že už bylo dost toho,říkat si proboha to nejní pravda?
Co takhle pomoci těm kteří kolem nás bloudí a i těm co si zrovna života nemohly vážit jelikož oni samotní jej nemohly ovlivnit?
Pro mne samotného je to vše o čem mluvíte hlubokou pokorou zažít něco co vás vtáhne a vy tomu musíte vzdorovat.
Nejsem sobec a rád bych vám řekl co jsem viděl,jenže já to mohu popsat jen jako blahobyt. A přesto sem si vybral osud plný hrozby,boje,zážitků a hlavně lásky.
Proč? Protože je to dar.

Samiel
01.06.12
16:34
Reg. před 2016

-- -- -- --
Uživatel byl zablokován pro opakované porušení pravidel či zneužívání diskuze.
-- -- -- --

Sam
02.06.12
09:21
Nereg.

IP: 89.102.104.*
Ráda bych se s někým sešla. Psala jsem, že tu ingnoruju, ale začíná se mi to dít znova. Před třemi lety(což je schodou náhod mé oblíbené číslo)se mi děli špatné věci. Tehda byla škola v přírodě. Tento rok ji máme taky. Kámoška se kterou jsem to vše zažila to prožívala rovněž a teď se nám dějou stejné věci. Prosím vás, pokud bydlíte nněkde kolem ostravy, ozvěte se. Nebo kdyby ne, tak se mi ozvěte na email Sam713@seznam.cz děkuji. Potřebuji zkrátka pomoc.

Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184

Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184