Dnes je čtvrtek, 10.7.2025
Svátek slaví Libuše a Amálie, zítra Olga.
banner_responzivni_test_nahore.php
bann-mobil1-320x100.php
zpět

opakuje se minulost?

Kouzla a magie
I ten, kdo věří na čáry a kouzla dostal od nás místo se "rozepsat". Proto neváhejte a svěřte se se vším, co vás tíží v oblastech magie, ať už černé nebo bílé.

« zpět \ Přidat komentář

opakuje se minulost?

petty
23.07.10
22:09
Nereg.

IP: .*
Já bych chtěla vědět jestli se minulost opakuje mivam často vidiny o minulosti o vraždění a bolesti a neni to moc příjemný tak by mě zajimalo jestli to má nějakej význam a proč to vidim. Prosím napište co si o tom myslíte.

qantipa
24.07.10
19:54
Nereg.

vzpomínky na minulé životy ?

petty
24.07.10
22:25
Nereg.

tak to jsem žila v hodně krvavý době... .

Clarisa
29.07.10
22:28
Reg. před 2016

Také mám jméno PETTY?Jmenujete se Petra?Zarazilo mě to.Clarisa

petty
29.07.10
22:40
Nereg.

Omlouvám se jestli jsem vás nějak urazila nebo tak... . Petra jse nejmenuju ale je to podobný mímu jménu.

kapin
02.08.10
11:21
Reg. před 2016

ja to mívám taky bylyjsme ve španělsku a tam byl strom prorostlej domem a jajsem ten strom videl taky zet na plaži a tak ano možna si vidim do budoucnosti jemi 12 let je to divní a nikdy jsem se na nejake španělské pamatky nekoukal uvídíš v 60 letech jestli budeš prorok ja si myslym že jo my dva možna

halifaxka
29.09.10
23:50
Nereg.

Petty říká se tomu Minulé životy, většinou se spouští v okamžiku, kdy procházíš v životě nějakou změnou, nebo-li transformací, tak se pak ve snech můžeš vracet do minulých životů. Dobré je na to opravdu použít buď regresní terapii a uzavřít si to, nebo andělskou terapii.

Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184

Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184