petty 23.07.10 22:09 Nereg. IP: .* | Já bych chtěla vědět jestli se minulost opakuje mivam často vidiny o minulosti o vraždění a bolesti a neni to moc příjemný tak by mě zajimalo jestli to má nějakej význam a proč to vidim. Prosím napište co si o tom myslíte. |
|
qantipa 24.07.10 19:54 Nereg. IP: .* | vzpomínky na minulé životy ? |
|
petty 24.07.10 22:25 Nereg. IP: .* | tak to jsem žila v hodně krvavý době... . |
|
Clarisa 29.07.10 22:28 Reg. před 2016
| Také mám jméno PETTY?Jmenujete se Petra?Zarazilo mě to.Clarisa  |
|
petty 29.07.10 22:40 Nereg. IP: .* | Omlouvám se jestli jsem vás nějak urazila nebo tak... . Petra jse nejmenuju ale je to podobný mímu jménu. |
|
kapin 02.08.10 11:21 Reg. před 2016
| ja to mívám taky bylyjsme ve španělsku a tam byl strom prorostlej domem a jajsem ten strom videl taky zet na plaži a tak ano možna si vidim do budoucnosti jemi 12 let je to divní a nikdy jsem se na nejake španělské pamatky nekoukal uvídíš v 60 letech jestli budeš prorok ja si myslym že jo my dva možna
|
|
halifaxka 29.09.10 23:50 Nereg. IP: .* | Petty říká se tomu Minulé životy, většinou se spouští v okamžiku, kdy procházíš v životě nějakou změnou, nebo-li transformací, tak se pak ve snech můžeš vracet do minulých životů. Dobré je na to opravdu použít buď regresní terapii a uzavřít si to, nebo andělskou terapii.  |
|
Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
|