Dnes je neděle, 13.7.2025
Svátek slaví Markéta, zítra Karolína.
banner_responzivni_test_nahore.php
bann-mobil1-320x100.php
zpět

očistenie?

Kouzla a magie
I ten, kdo věří na čáry a kouzla dostal od nás místo se "rozepsat". Proto neváhejte a svěřte se se vším, co vás tíží v oblastech magie, ať už černé nebo bílé.

« zpět \ Přidat komentář

očistenie?

succubes
17.06.10
14:49
Nereg.

IP: .*
dobrý deň.
pred týždňom si môj brat zlomil nohu. samozrejme je okolo neho teraz celá rodina, ale o to tu nejde. mama povedala, že na mojej posteli sa mu bude spať lepšie, pretože tá jeho je.. už ani neviem ako to povedala (ale proste blbosť strašná to bola :D). takže ja spím v spálni.
a teraz, aj keď si čo i len sadnem na svoju posteľ, cítim sa divne.. mám taký nepríjemný pocit...
keď už brat bude bez sadry, tak dúfam, že bude na tej svojej posteli, ale neviem, ako budem môcť spať na tej svojej...
dá sa nejak očistiť alebo také čosi?? aby som sa v nej znova cítila príjemne??

dracizena
17.06.10
16:31
Nereg.

Succubes, než bratr opusí Tvou postel, nasbírej si 12 kamenů, křemenů asi jako vejce velké a dej je na postel do kruhu a doprostřed dej malinký kousek kůry ze stromu topol, nebo malou větévku a pár listů z ovocných stromů a šišku z jehličnanů. Sedni si do tureckého sedu, spoj si ruce a vymodly si shůry ochranu a věř, že bude a bude světelná...

succubes
17.06.10
16:54
Nereg.

ďakujem ti za pomoc :)
a tie kamene musia byť rovnaké? :)

dracizena
17.06.10
22:57
Nereg.

Nemusí být rovnaké, hledej sobě příjemné. Dnes se hodně sypou říční kameny kolem domů jako okrasné a třeba si vybírej z nich a v různých barvách i tvarech a všímej si jaké mají na sobě i malby.Napiš meil, když budeš chtít ukáži Ti jaké mám já a co je na nich nakresleno. Jsou to vzkazy shůry...

xyza
18.06.10
09:52
Nereg.

Může to být tím, že místem prochází patogení zóna. Rušičem může být např. staré stříbro/např. příbory, pudřenka, širší náramky/. Mám to odzkoušeno virgulí.

dracizena
18.06.10
11:25
Nereg.

Ano, čistím u Succubes patogenní zónu, ale od ní potřebuji aby mysl soustředila do kruhu z kamenů a do tohoto kruhu vložila určitou formu přírody a tím se mé vibrace spojí s jejími a skrze její -JÁ- mé -JÁ- bez následků vyčistíme s Vyšší Vůlí u ní prostor, který by ji jednou doslova drtil v myšlenkách do rozhozené psychiky. Každý kdo si doma udělá tento rituál, spojuje své nevědění s věděním, které jsou smyslem šestým a dalšími. A o tom je náš svět života na Zemi, propojit se vibračně s dimenzemi tam nahoře a kolem sebe s lidmi/sférami/a v těle se svými buňkami, ale propojovat se VĚDOMĚ a tím svůj rozum vsouváme do jemnohmotnějších vibrací, které jsou živější jak náš lidský život a umí rozum naučit samouzdravujícím schopnostem. Mezi lidmi se vede hodně slov o samouzdravování, ale málo kdo ho tvoří fázemi střídavého proudu. Málo kdo umí zapojit celé své tělo, kostru+svaly+krev+blány+tkáň atd... S tím vším je třeba duchovně pracovat a pak se patogenní zóny doslova rozkládají do jiných forem pro nás neškodných. Myšlenka člověčí je zde na Zemi proto, aby s ní člověk pracoval k uzdravení sebe +druhého i celé Země a svou Zemi doslova řídil prostorem, ale zatím se děje opak. Ale ono to tak je, nejdříve rozum bourá aby se mu rozsvítilo v komůrce temné, až do jasnozřivosti a o tom je náš život. Rozsvítí se v hlavě a pak automaticky svítí celá aura která je ničím jiným, než kopií vesmíru našeho a lidské tělo je jinou formou země naší…a prostý kámen je formou lidské kostry a ta znázorňuje smrt a od smrti vše začíná a končí, ale protože jsme v toku světla slunečního, tak svůj konec navazujeme se začátkem a to je to nekonečno. Posouváme se dál neviditelným paprskem do hloubky temného vesmíru, který musíme rozsvítit, aby nás vesmír neničil novými a novými nemocemi. A k tomuto účelu jsme zhmotněny duchovními bytostmi…***

succubes
18.06.10
16:25
Nereg.

už som si zohnala tie kamene, len si niesom istá tou kôrou, listami a šiškou... niekde som čítala, že keď si chceme zo stromu odtrhnúť vetvičku, máme o ňu strom poprosiť, ináč nám bdue k ničomu.. platí to aj teraz že?? a ako o ňu vlastne potom treba požiadať?

Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184

Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184