zpětNegativne myšlienky
Kouzla a magie
I ten, kdo věří na čáry a kouzla dostal od nás místo se "rozepsat". Proto neváhejte a svěřte se se vším, co vás tíží v oblastech magie, ať už černé nebo bílé.
« zpět \
Přidat komentářNegativne myšlienky
becky 07.01.21 15:35 Nereg. IP: 195.91.30.* | Ahojte. Prosím Vás poradí mi niekto ako sa nenechať ovládnuť negatívnymi myšlienkami? Som veriaca a snažím sa môj osud ododvzdať do rúk pána a anjelov ale je to veľmi ťažké. Mám stále pocit že musím mať nad všetkým kontrolu. Zomrel mi pred 4 rokmi otecko a od vtedy je to so mnou ešte horšie. Navyše mám vztah a som zamilovana do ineho muža ktory o mna zaujem nema, jedine tak užiť si a to je všetko. A ku tomu všetkému mám neustále nejaké zdravotné problémy, už nevládzem. Vedel by mi niekto poradiť? Ďakujem pekne. |
|
hns 10.01.21 17:54 Nereg. IP: 78.80.24.* | Snaha mít nade vším kontrolu je mylná. Máme kontrolu jen nad málo věcmi. Hlavní je ovládnout mysl a řeč. Více v mé odpovědi ve vlákně Nevím jak dál se životem. |
|
Nagual 13.09.21 23:47 Nereg. IP: 89.177.66.* | "Som veriaca a snažím sa môj osud ododvzdať do rúk pána a anjelov... "
Aha, tak v tom možná bude ten problém, od toho bych se odpíchnul :) Možná ti zdravá intuice říká, že není dobrý svůj osud nikomu odevzdávat?
Důležitý je hlavně vědět, CO je to za negativní myšlenky. Ty myšlenky pramení z nějakýho tvýho hluboce zakotvenýho strachu. Pochop, co je to za strach, a pochop, PROČ ho máš. Možná ti to přijde zvláštní, ale každý z nás má z něčeho strachy, a hlavně různí lidé mají velice odlišné strachy. Potom i jejich myšlenky mají odlišný charakter.
Musíš se dostat pod ně. Pak je teprve můžeš vykořenit. |
|
« zpět \
Přidat komentář
bannerdvojity.php
-- vola se v megamenu2 --
Další online výklady ZDARMA: