Dnes je čtvrtek, 10.7.2025
Svátek slaví Libuše a Amálie, zítra Olga.
banner_responzivni_test_nahore.php
bann-mobil1-320x100.php
zpět

Nabízím výklad tarotových karet zdarma

Praktické věštění
Pokud máte zkušenosti s věštěním, nebo jste navštívili kartářku a rádi nám sdělíte vaše zážitky, máte příležitost to udělat právě zde.

« zpět

Nabízím výklad tarotových karet zdarma

Shaktia
22.08.10
23:13
Nereg.

IP: .*
pokud máte zájem napište mi prosím otázku, na kterou se chcete zeptat, případně emailovou adresu. K výkladu budu potřebovat znát Vaše křestní jméno a datum narození.

Hviezdička11
23.08.10
00:05
Nereg.

ahoj Shakita... moja adresa je ATRIA1@azet.sk
vedeli by sme sa dohodnut na vyklade?

Shaktia
23.08.10
09:34
Nereg.

Hviezdičko, máš ode mne mail.

Ivone
23.08.10
09:34
Nereg.

aj ja by som mala jednu otazku ohladne vztahu, a tuna je moj mail:
barancek62@zoznam.sk, tak sa budem tesit na Vas mailik, dakujem dopredu

lilo.l
23.08.10
12:08
Nereg.

Milá Shaktia, rieším teraz jednu vec a potrebovala by som poradiť, respektive ako to dopadne. Veľmi by som Ťa prosila moja adresa lilo.l@centrum.sk. Ďakujem a teším sa

dracizena
23.08.10
12:32
Nereg.

Shaktia, mám pocit, že Tvůj Duch karet mi nese důležitou vibraci kterou přeloží do slovního toku... Tvůj Duch nechá nahlédnout do mého Ducha a nebudeš k tomu potřebovat ani jméno, ale jen mé životní číslo a to je 30... děkuji Tobě i Duchu Tvého výkladu. Jde o duchovní cestu i já Ti vrátím co dlužím věky***

maminka
23.08.10
15:08
Reg. před 2016

dobry den mam manzela,ale nase manzelstvi uz vyhoriva,chtela bych vedet co bude dal.dekuji.17.1 1974.

Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184

Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184