Dnes je sobota, 12.7.2025
Svátek slaví Bořek, zítra Markéta.
banner_responzivni_test_nahore.php
bann-mobil1-320x100.php
zpět

Mrtvé děti

Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...

« zpět \ Přidat komentář

Mrtvé děti

Salix
24.06.14
06:49
Reg. před 2016

Dobrý den, včera se mi zdálo, že mám miminko, byli jsme ještě v porodnici. To dítě mělo hlavu oddělenou od těla, ty dvě části byly spojeny jen nějakým bílým provázkem. Přesto ale normálně žilo a fungovalo. A dnes se mi opět zdálo o miminku, tentokrát vím, že nebylo moje, ale bylo mrtvé. Leželo na dně moře, blízko břehu... a ke konci snu tam už byly dvě. Nevíte prosím, co to může znamenat?

Dracizena
25.06.14
15:46
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Salix, shůry mi jde informace, že Tvůj sen Ti stínuje štěstí...
Jde o Duchovní Dítě a tato energie, které se říká D.D. se oblékne do novorozeňátka a jestli to bude Tvé dítě a nebo budeš jednou jeho babičkou, to už nevidím... ale je to štěstí a ze dna mořského stoupají na tento svět jasnozřiví lidí, indigo děti***A dno mořské je hvězdnou oblohou. Je to jen z našeho pohledu, jiná forma dna = lidského DNA***

Nike.
25.06.14
16:59
Nereg.

IP: 37.48.35.*
Salix,
v dítěti je spojení matky a otce, tedy sjednocení mužského a ženského principu z pudové úrovně života. Je tedy symbolem celistvosti, vymanění se ze závislostí v oné pudové rovině a znamenalo by posun o úroveň výš (je jich několik). To by ovšem muselo být v pořádku.

Bohužel není. U prvního dítěte je rozum oddělen od nitra- od citů. Ačkoliv je spojeno bílou šňůrkou, stále žije funguje, ukazuje Ti, kde je chyba. Zamysli se nad tím, jak tohleto máš, nakolik Ti rozum zasahuje do citů, nemusíš si toho všimnout hned, neboť tady se nám rýsuje spíš "budoucnost". Rozum zásadně nezavrhujeme, specielně kolem esoteriky jsou kvanta lidí absolutně postrádají kritické myšlení a věřící každé hlouposti, ale ani ho nenecháme ničit náš cit. Měl by být náš sluha, ne pán. Mimochodem, proč hledáš odpovědi na tak závažné otázky v internetových diskuzích?

Jdeme dál... mrtvé děti jsou velice negativní znamení, přestože podle Tebe nejsou Tvé. Na tom moc ve snu nezáleží, sen je o sebepoznání a je vždycky o Tobě, ne o cizích lidech. Mrtvé dítě znamená zastavení výše popsaného procesu a pád zpátky s prominutím do nízkých pudů. Zpravidla následuje krize, která může být i vleklá. Moře je opět citová oblast v tom nejširším pojetí, vztahující se k tzv. kolektivnímu vědomí.
Když je řeč o pudech, jako první se nabízí sexualita, ale tam ten Tvůj spouštěč být může a nemusí. Může se to týkat věcí souvisejících s existenčními starostmi, které stahují hluboko do hmoty a citovou oblast poškozují, nebo něco xenofobního, různě...

Co závěrem? Dostáváš zprávu, nenech to tam dojít.

Salix
26.06.14
20:14
Reg. před 2016

Milá Dracizeno i Nike, moc vám děkuji za komentáře. V noci po napsání dotazu se mi zdál třetí sen, opět s miminkem, ale tentokrát bylo živé, zdravé a veselé.
Nevím, co to všechno znamená; pravda je, že (jak píše Nike) mě v posledních měsících trápí existenční starosti, ale v současné době to už už vypadá, že se to láme a snad se vše obrátí k lepšímu. Možná to znamená, že něco "špatného" (v uvozovkách proto, že i na první pohled špatné věci beru jako školu do budoucna) ve mně umírá a bude líp, nevím.
Nike - Tvá otázka, proč hledám odpověď na internetových diskusích... ve svém okolí bohužel nemám nikoho, s kým bych tohle mohla probrat. A vzhledem k tomu, že v sobě si to omílám pořád dokola, tak už mám slušný chaos a potřebuji náhled někoho nezávislého :)
Moc toužím po tom vzdělávat se ve vyšších energiích, bohužel ale rozum a materiálno mě prozatím dost svazují (nemůžu říct svým třem dětem, že budeme žít na louce a ze vzduchu a vůně květin... ).
Věřím ale, že se s tím vším zdárně popasuji a tohle mě posílí.
Ještě jednou děkuji a přeji vám oběma hodně štěstí :)
Lenka

liza
29.06.14
06:45
Nereg.

IP: 86.49.37.*
jednou jsem ve spiritu našla snář kde bylo pro každé znamení vypsano co to znamená..funguje to proto na každého platí něco jiného..bylo v začátku ,kdy začal Spirit vycházet ,jsem si to vystřihla a opravdu to funguje.

Dracizena
29.06.14
12:15
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Liso, asi takto... KAŽDÉ ZBOŽÍ SI NAJDE SVÉHO KUPCE...
A proto snář který sis našla, na Tebe funguje...
Na mě by nefungoval... Užívej si ho... touto cestou k Tobě mluví duchovno...

liza
29.06.14
12:54
Nereg.

IP: 86.49.37.*
Dracizena to funguje pro všechna znamení ,ale na každého jinak.

Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184

Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184