Dnes je neděle, 13.7.2025
Svátek slaví Markéta, zítra Karolína.
banner_responzivni_test_nahore.php
bann-mobil1-320x100.php
zpět

Moje kamarádka a její svět fantazie

Starosti
Lidské osudy se mnohdy nekonečně proplétají a někdy nevidíme možnosti, které by nás vyvedly ze složitých situací. Pokud vás neuspokojila věštba, můžete se svěřit ostatním čtenářům, protože, jak se často říkává : sdělená bolest - poloviční bolest.

« zpět \ Přidat komentář

Moje kamarádka a její svět fantazie

mrazna04
17.03.12
20:05
Reg. před 2016

Moje kamarádka je přímo zamilovaná do magie a nadpřirozena. Poslední dobou mi děla starosti. Myslí si,že patří do magického světa a připadá ji normální svět nenormální.Myslí si,že je mezi obyčejnými lidmi vyvolená,která má možnost žít v magickém světě. Všude hledá magii(ve škole, v parku... ).Začala mi namlouvat, že se stala polovlkodlakem, že je družkou vlkodlaka,který ji chodí navštěvovat a že s nima o úplňcích běhá v lese. myslela jsem si,že ji to přejde,ale ona silně věří,že je polovlkodlak.vytvořila si ve své fantazii svůj svět,ve kterém žije.Ale moc často.jdu s ní po ulici a ona hledá sebemenší náznak magie.taky tvrdí,že ovládá počasí a vodu.

Bojím se,že se totálně zbláznila.Mám ji říct pravdu,o tom že si to celé vymyslela a přeřušit její dlouhý sen,nebo ji nechat tak,jak je.
Moc děkuji za odpovědi

Merit
18.03.12
12:10
Reg. před 2016

ahoj devce :-)
vis, nekdy je clovek tak silnej, ze si "neco zhmotni" a pro ni je to tak skutecne, ze s tim asi ty sama nic nenadelas, je to jeji zivot, jeji cesta, rict ji muzes cokoliv, muzes se s ni pohadat, muze vas to rozdelit, co vam to prinese?..
nesud ji, spis ji pritul a rekni ji "ze si myslis svoje, ze to vidis jinak, ale ze ji mas rada i tak" (pokud to tak je, co?) ..
ja jsem skrze carovani v mladi poznala to, ze kdyz existuje tedy ta druha strana (temna), ze existuje tedy i Buh :-) ..
vse ma svuj vyznam.. neboj se o ni, strach je na prd.. posilej ji spis lasku, tu vseobjimajici, pokud to tak budes citit.. to JI POMUZE ..
prej si u toho, at je v poradku, at je pod Bozi ochranou..
nekdy jsou cesty tak klikaty.. zasmodrchany, ze to cloveka poplete a je tu dnesni svet, plno ság :-) .. plno tech vsech filmu, serialu..
a kdyz cloveku v zivote chybi laska, tak ji hleda jinde..
aspon ja takhle vnimam vsechny ty, kteri hledaji upiry apod.
hledaji "vecnej zivot, partu lidi, se kteryma to bude naveky, adrenalin apod." :-)

Mej se krasne ty i tva kamaradka.. Buh vas obe opatruj.. Amen :-)
kez vam to pratelstvi vydrzi.. a vychazite spolu dal.. a mate se dal rady.. to jedine ma totiz v tomhle svete vahu.. a je to silna energie..

pa :-)

Nike
19.03.12
09:06
Reg. před 2016

Ahoj mrazna,
potíž je, že když takoví postižení narazí na lidi, kteří si omotají kolem hlavy přičmoudlou svatozář, tak se jim akorát obrátí žaludek a zatvrdí se ještě víc. Jak k té teorii přijdou ti z rodičů, kteří se docela snažili, případně kamarádi, třeba právě Ty...

několikrát jsem už váhala, nakolik mám přizpůsobovat příspěvek věku adresáta, rozhodla jsem se, že to dělat nebudu. Mnozí z vás jsou vývojově dál, než rodiče, v některých případech prarodiče, jelikož spousta indigových dětí je už dospělých :). Tak mě omluv :D

Tohle už opravdu není o fantazii, to je psychický problém, ale pozadí toho problému je trochu rozsáhlejší. Tam jsou i dispozice, které si přinesla a které si uhnala sama. Není to náhoda, že právě teď přišlo na svět tolik duší, které kdysi zpackaly a zabrzdily svůj vývoj právě na magii. Je teď na nich, jestli se z toho vymaní, není to zrovna lehké, ty vazby na astrál jsou dost silné.
Když to nedokáže teď, tak někdy příště. Není na světě jediné duše, která by chtěla zůstat slabochem, která by chtěla stále propadat do prváku. Všechny chtějí jít dál a taky dojdou.

Takže k věci, dokud nebude chtít ona sama, tak jsou všichni bezmocní. I kdyby někdo kolem ní lítal a vymlátil všechno, co jí škodí, jakmile se otočí, za jeho zadnicí si to ona přivolá znovu. Ze samotných vlkodlaků nejspíše vyroste, to odpovídá věku, pak to nahradí nějakou střelenou esoterikou, případně jiným únikem z reality...
Až bude chtít, tak se tomu dá pomoct docela účinně.

Na Tvém místě bych to nestavěla tak, že si to celé vymyslela. Jen bych jí příležitostně kontrovala jiným pohledem. Když Ti řekne něco takového, že Tvůj normální svět je pro ni nenormální, tak jí vysvětli, že jsi v tom případě ráda, že jsi nenormální a že by se Ti ve světě vlkodlaků, kteří párají lidi na kusy, nemohlo líbit. Že na vyvolené nevěříš. Nic takového neexistuje, pokud se někdo vyvoleným zdánlivě jeví, pak se tam vypracoval (v dobrém i ve zlém). A tak dál... Dej jí najevo, že jsi tady, kdykoliv bude chtít přijít.

Ještě bych z jistých důvodů dodala, že je takový zásadní rozšířený omyl, že by Bůh byl protipólem Temnoty, či Satana. Když to řeknu natvrdo, tak i Satan je Bohem. Bůh není žádný dobrotivý tatíček, na svém vrcholu je neutrální. Jde o to, naučit se chodit mezi dvěma silami bez toho, že by to s člověkem smýkalo jako bez držačky v tramvaji. Taková vycepovaná duše je nádherná.
Měj se :)

Kysandra
19.03.12
17:35
Nereg.

IP: 188.175.125.*
Ahoj mrazna04,
pochop,že není sama, kdo má svůj vlastní svět. Každý má ve své duši svoje místo, kde se cítí naprosto bezpečně. Vlkodlaky si možná představuje, protože měla těžké období a chtěla přátele, kteří by ji rozuměly. Jsi její kamarádka, a měla bys pochopit, že je špatné ji to rozmlouvat. Ale zase na druhou stranu,je špatné žít jen ve svém světě, který si vymyslíš. Dej ji čas a uvidíš. Možná si uvědomí, že nemůže žít jen ve své fantazii. A pokud ne, tak s tím asi moc nenaděláš.

Měj se dobře a štěstí necht´ tě provází.
Kisandra

Nike
20.03.12
08:15
Reg. před 2016

mrazna04,
včera jsem na poslední chvíli krátila tak "šikovně", že by to mohlo být špatně pochopeno. Úvod není o Tobě, přičmoudlá svatozář je zde v inventáři.

Merit
20.03.12
15:55
Reg. před 2016

Nike :-)
jsi dospela?
jsi prima?
proc se nevyjadris primo? :-) a nenapises o koho jde? :-)
a co te opet vede k tomu se tu predvadet?

preju ti krasne jaro, at ti nekdo vymete brehy, ulevi se ti! :-)

youtube.com/watch?v=FvZb6eIIthM

Nike
21.03.12
08:29
Reg. před 2016

Merit,
co do předvádění, většina gigabajtů Věštírny patří stále Tobě. Zatím Tě nikdo nepřekonal. Taky musíš vždy poslední slovo, jak jsem si všimla :D

Pokud Tě zajímá, co mě k tomu vede: jestliže těma gigabajtama všeobjímající lásky, ve které není špetka pravdivosti, ve kterých ponižuješ lidi, jak z nich děláš zoufalé nemilované ubožáky, kterým je potřeba zaslat elixier, přičemž se sama nejednou provalíš, že to tak vůbec nemáš... jestliže tím způsobuješ nevolnost a úprk, pak se celkem logicky dočkáš obranných reakcí. Stalo se Ti to tu Xkrát, co jsem tak četla. Když si nedáš říct...

Merit
21.03.12
14:07
Reg. před 2016

Nike :-)
nemusis mi to verit, stejne jako ja neverim tobe :-) .. ze ti laska nechybi..

nesdelila jsem, ze nejsi milovana, ze je tu nekdo ci ty ubozakem..ale jestli to tak vnimas, je to tvuj postoj.. milovanej je kazdej z nas - Bohem :-).
nejsi jenom "pomilovana", coz je neco jineho.. takze mi to nepripisuj..

nepis za druhy, pis vzdy za sebe.. netahej do toho druhy = manipulace, kterou ty velice dobre zvladas.. v tom jsi "profik"..
o nikom jsem tu nepsala, ze je ubozak :-).. nemanipuluj zlato! :-)

opet tu vytahnu tve vlakno "rozdilne vyklady", kde jsi to neustala..
jeste z toho tezis tak, ze jsi "chudinka" .. pro me to byl a je jasnej signal.. "nejsi zrala bytost, neumis si vyzrat svoje skutky sama" a stale v tom jedes, jenom uz si nenapadne zves na pomoc sve "blizke".. a tahas lidi do hadek a sporu.. a do SOUDU A SMYSLENYCH KONSPIRACI..

nekdy kroutim hlavou nad tim.. jak reagujes.. nacitim se a citim to "zjizveny srdce".. zality tatrovkou betonu..
ani tvuj "byvalej" nebyl povinnej te milovat.. ani ja, ani nikdo jinej..
ani ME ne :-D .. rozdil je v tom, ze ja se z toho neposiram.. a moje srdce dokazu a dokazala jsem je otevrit nekomu jinemu, zatim co ty se trapis.. s Bohem a vseobjimajici Laskou se mi zije lip..
ty hledas jenom souboje.. vykonstruujes si z komara velblouda..
a jeste hledas foukace bebicek..
je to TVA vec, jak se budes chovat a vnimat i ty druhe, tak budes zit..
toz tak :-)
--------------------- ------------------------- --------
a nevim proc ta veta - kopiruju:
Taky musíš vždy poslední slovo, jak jsem si všimla :D

pokud je neco adresovano MNE, reaguju, pokud to neni zcela jasne, zeptam se.. a jenom "ulisna manipulantka" pise jako ty..
"pro me jsi jedová krávovna, kterou clovek muze milovat jenom z povzdali a jenom proto, ze jsi mou soucasti, Buh ti daroval zivot a do meho zivota te nejak privedl".. a neco si tu mame teda predat :-)

nehledam v tobe sdilejici kamaradku, nechci od tebe nic.. ty chces porad neco ode me.. i ted jsi si opet "zacala ty" :-D ..(pouzivam tvuj styl!!) :-D
mala holka.. nestastna, tajne placici.. naoko kopajici..
muzes mi sem vkladat smajliky velkych "sklebu".. (smichu) a ja stejne "vim", ze tve srdce krvaci..

kdyz je ti totiz "navaginu" neni nikdo okolo tebe, kdo by te "pohladil"..
kde jsou potom vsechny tve kamosky? tvi "rytiri", nebo te znaji jenom "silnou" :-) .. neni ostuda rict "jsem v uzkych", nemam penize, mam strach.. je ostuda si hrat na silaka a vseznalka, kdyz na to "nemam".. mas mnoho nacteno, neco odzito a nejsi pro me přímej partner.. jsi "vycukana".. nikde zadna harmonie.. natoz "laska".. tam, kde se plive ohen "hori"..

a opet muzou dojit tvi rytiri a tvi pratele.. a mohou mezi nas vstupovat a zase to bude jenom ostuda, protoze chces z vestirny udelat "blazinec", jedinej, kdo tu je na tu pakarnu zralej jsi hlavne "ty" ..
jednou jsi totiz jako med, potom jako jed! :-) ..

i tak.. mej se krasne a preju ti "krasne vymetani brehu" :-) ..

Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184

Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184