mivik 10.03.11 15:56 Nereg. IP: .* | Zdravím všechny diskutující i náhodné návštěvníky tohoto portálu. V poseldní době se mi v souvislosti s karetními výklady stala podivuhiodná a (pro mě) nevysvětlitelná věc. Oslovil jsem dvě kartářky, nebuduo nuich nic bližšího uvádět, první z nich mi slíbila zaslat věštbu po zaoplacení určité částky, měsíc se neozvala, po té mi sdělila, že jí to v kartách nenaskakuje a poprosila o zaslání mé fotografie. Od té doby nereaguje na žádbý mail ani na mou prosbu o vrácení peněz. Druhá, kterou jsem oslovil, byla nejdřív ochotna se se mnou dokonce sejít osobně, ale po žádosti o sdělení termínu mi poslala podivný mail, že sepřede mnou karty neotevřely a že se mi omlouvá, ta ovšem peníze nechtěla. Neumím si to vysvětlit žádným myslitelným způsobem. Napadá mě třeba to, že jim karty prozradily něco hrozného a ono se ode mně odtahují jako bych byl nakažen nějakou přenosnou nemocí. Mohl by mi někdo z Vás pomoci s hledáním odpovědi na tuto otázku ? Budu za to velice vděčen
Váš Mivik |
|
usmej.se 10.03.11 18:43 Reg. před 2016
| DUPLIKOVANÉ TÉMA!!!!!! |
|
mikejla 10.03.11 20:28 Nereg. IP: .* | zajímavé ... mám jednoho známého a ten o sobě prohlašuje ,,že už je dál než ostatní,že je osvícený ,,ponechám stranou ,jak to celé je ,ale v souvislosti s tím co píšeš mě napadá ,že na něj nám nefungovalo onehdy kyvadlo stálo jako přibité a nebylo síly s ním pohnout. karty jsme nevykládali.
Nevím zda jsi nějak duchovně založený ,ale u něj vím že na sobě hodně pracuje a provádí různé rituály ochrany například ... Myslím,že je možné že si někdo utvoří ochranu a potom je vlastně chráněn i v tom smyslu ,že kartářce nefunguje přenos jeho energie .Nemám pro to žádný důkaz nebo, tak ale nepřijde mi to úplně nemožné 
třeba mě tu někdo sjezdí ,že je to kravina ale ,proč když na někoho nefunguje hypnoza ,protože se neumí přestat kontrolovat ,proč by nebyl člověk ,který si třeba vědomě ,třeba nevědomě blokuje energie potřebné směrem ke kartářce!!
Co myslíte vy ostatní  |
|
Jar 10.03.11 23:41 Nereg. IP: .* | Mivik - váš dotaz mi docela zaujal. Nedělala jsem výklad na vaši osobu, neboť jste mi o to nepožádal a já nikomu do soukromí nelezu.
Co jsem zjistila ale ze zajímvosti popíši. Ještě připomínám, že nikoho ze zúčastněných nechci odsuzovat ani posuzovat. První žena neměla snahu vám odeslat zprávu - její schopnosti - nic moc. Druhá se nechtěla do záležitosti míchat, možná si nevěřila nebo nechtěla oponovat jiné kartářce - ani tato paní - nic moc. Rozuzlení mi ale překvapilo. Vy jste velmi silný a určitě máte nějaký dar /mezi nebem a zemí/. Spíš bych řekla léčitelství nebo proutkaření... . Možná nadejde čas, kdy v tomto oboru budete dobrý a může vám pomáhat při práci. Prosím berte můj rozbor jako snahu pomoci s jistou rezervou.
Já pracuji pouze na základě osobního kontaktu. Za celou dobu mé praxe se mi pouze 1x stalo, že za mnou přišla velice slušná paní, já jí řekla 2 aktuální věci a konec. Prostě v hlavě prázdno, konec výkladu. Jestli vám moje zpráva alespoň trochu pomůže, budu ráda. Zdravím. |
|
Nike 11.03.11 09:28 Reg. před 2016
| Mikejlo,
jen k té Tvé teorii: taky ponechám stranou, že někdo o sobě tvrdí, že je osvícený... dál být samozřejmě může. Opravdu je možné utvořit si takovou ochranu, aby se nad ním netočilo kyvadlo. Dalo by se říct, že to kyvadlo je v tu chvíli "přebité". Takový jangový obal by mohl zafungovat i na tohle, může být už trvalý, nebo se aktivovat jen přechodně, jako se zavřou dveře s laserovým čidlem. I nevědomě
|
|
Nike 11.03.11 09:31 Reg. před 2016
| miviku,
nic ošklivého v těch kartách nebylo. Co se na to vykašlat?
Když si necháš vyložit karty, necháš o sobě rozhodnout "karty". Na co? |
|
usmej.se 11.03.11 10:25 Reg. před 2016
| RE: mivik
Tohle je učebnicový příklad bloku. Protože jste zaujatý svou pravdou. Je to taky správné, že jim karty nechtěly nic říci. Většinou spadnou z rukou když narazí na tak negativní energii víte? To že brážíte kartáře není dobré. Nikdo vám to nemůže mít za zlé, protože až na dálku z vás cítím bloky. Takové klienty jsem měl taky, takže vím, že je to nepříjemné. Hondba za Vaší pravdou je hrozně dlouho a konce opravdu nemá. Vemte do svých rukou realitu a dejte na rady kartářů co vám udělaly výklad. Toho bloku se musíte zbavit! |
|
Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
|