Dnes je sobota, 12.7.2025
Svátek slaví Bořek, zítra Markéta.
banner_responzivni_test_nahore.php
bann-mobil1-320x100.php
zpět

Mimozemšťané

Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...

« zpět \ Přidat komentář

Mimozemšťané

josh.o
07.02.11
22:37
Nereg.

IP: .*
Nemůžu najít v žádném snáři, co zajímá vidět ve snu ufo. Zdál se mi sen, ež sem měl možnost bavit se s předními světovými ufology a dal jsem jim informace o někom ze svých známých. A oni podle nich záskali důazi o exsitenci ufo. K tomu i fotka, a když sem ji vidět padnul na mě šílenej strach, viděl sem to na živo. A k závěru snu vyynulo, že sem ty informace přepsal, protože byli o mě. Co si mám z tohohle snu vyvodit ? Děkuji za odpověd,

Suzie
09.02.11
08:33
Reg. před 2016

tvojou snahou je dostať sa do určitej vyššej spoločnosti ,pracovať s nimi,byť v tomto smere užitočný pre ľudstvo.si ochotný urobiť čokoľvek.fotka je dôkaz,znamená to,že nato určite máš,lenže tvoj strach hovorí o tom,že si absolutne neveríš,čiže dostaneš príležitosť,ktorú by si mal využiť v prospech seba k svojmu ďalšiemu rozvoju osobnosti

« zpět \ Přidat komentář

bannerdvojity.php
-- vola se v megamenu2 --
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.