Dnes je čtvrtek, 10.7.2025
Svátek slaví Libuše a Amálie, zítra Olga.
banner_responzivni_test_nahore.php
bann-mobil1-320x100.php
zpět

Miluju ho

Láska
Znáte nějaká kouzla, pomocí nichž lze očarovat milovanou osobu? Pak právě na vaše zkušenosti a rady všichni čekáme.

« zpět \ Přidat komentář

Miluju ho

jindulka
21.08.14
20:47
Nereg.

IP: 217.195.172.*
Prosím bude něco dál mezi mnou 9.1.1968 a mužem narozeným 29.7.1958?On pořád něco naznačuje, ale já už se v tom pomalu ztrácím a nevím vůbec jak to je.Moc bych o něho stála,ale nevím jak do toho.Děkuji moc.

Camie
24.08.14
13:42
Reg. před 2016

... jindulko - jediné,co můžeš udělat, je se ho narovinu zeptat. Říct mu, že Tě jeho chování mate a požádat ho, aby Ti to osvětlil. Nejlíp někde u kafe v samotě. Sama to opravdu nevymyslíš, protože jeho myšlenky číst neumíš. A pokud se zeptáš, alespoň budeš vědět, na čem opravdu jsi.

Dracizena
25.08.14
15:03
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Camie... Jindulka se ale ptá na věštbu, ne na tvou radu..To, že by se ho měla zeptat a jít s ním na kafe, ví i ona sama.
Ano, Jindulka jeho myšlenky číst neumí a proto se zde ptá toho, kdo je číst umí, ale ty to také nejsi...
Jen ti vracím, co jsi hodila na mou důstojnost

Camie
25.08.14
21:10
Reg. před 2016

... pokud by chtěla věštbu, psala by do témat před láskou. Téma láska není jen o věštbách, je i o radách. O radách, které člověk zná, ví, ale potřebuje je kolikrát slyšet od jiného, aby si je naplno uvědomil.

A pak, nikde tu nečtu, že by psala o věštbu. Jo a pochybuju, že je na světě někdo, kdo číst myšlenky umí. Počínaje Tebou.

jindulka
25.08.14
21:24
Nereg.

Pro Camie: Ano opravdu je to tak ,jak píše Dracizena,psala jsem si o věštbu,ne o radu.Rady mě mohou poskytnout mé kamarádky jenže každá "mele" něco jiného. Za tvojí radu děkuji, ale abych sama zvala chlápka na kávu... .,tak to rozhodně není můj styl.A popravdě,chlap, který se nechá sám zbalit,není objekt mého zájmu.Od přírody je to nastaveno tak,že muž má být lovec,ale v tomhle já se nějak nevyznám,tak prostě tápu,a hledám radu zde.

jindulka
25.08.14
21:31
Nereg.

Pro Dracizenu:Ano,psala jsem si o věštbu,páč už jsem s toho fakt zmatená.Jednou je to tak,a pak zase onak,pořád nějaké náznaky,do toho mě kamarádky "melou" že On si myslí,že si z něho dělám srandičky,že se ve mě občas také nevyznají někdy ho pochválím a vidím jak moc ho to těší,no vůbec nevím co teď... . a navíc děsně mě imponuje.Ach jo

Camie
26.08.14
10:09
Reg. před 2016

... jindulko, a co je věštba? Taky rada. Nejsem Tvoje kamarádka, tak nemusím být milá, takže budu upřímná. Pokud nezměníš svůj postoj, tak se s tím mužem rozluč a můžeš se loučit i s dalšími. Teď jsi jak ta panenka v koutě, ale věř, že Tě nenajdou, protože Tě nikdo hledat nebude. A ještě před ten kout postaví almaru.

Já nepsala, že ho máš pozvat na rande, k tomu máte daleko, ale jak to čtu, tak problém s těmi "náznaky" máš nejen Ty, ale i on. Vaše komunikace vázne, tak ji naprav. On to neudělá! To si piš. Chlap už z principu si nikdy nedomýšlí, a když si domyslí, tak to špatné. Pokud je zmatený z Tebe, tak to poslední, co udělá je, že by tě někam zval, nebo že by udělal první krok. Raději se podívá jinam. Takže pokud Ti na něm záleží, holt budeš muset skousnout svou pýchu a předsudky a ten první krok udělat Ty. Navíc, Ty to cítíš jak problém, tak ho řeš.

Theodor (unlogged)
26.08.14
10:22
Nereg.

IP: 77.104.223.*
Jindulka: když se vydám po vláknech možného vývoje této situace, nejjasněji svítí to, na kterém se bohužel vztah s tímto mužem nevyvine. On si není jistý a jak píše Camie, u muže nejistota většinou znamená, že se podívá jinam. Je to nejjednodušší řešení.

Tím tě nechci demoralizovat, že vše je ztracené. Ale pokud chceš vychýlit pravděpodobnost ve svůj prospěch, budeš muset odložit svou pasivitu a zariskovat. Prostě ho pozvi na víno a otevři se, dej mu najevo, že o něj stojíš. Pokud o tebe též stojí, iniciativu pak už převezme. Myslím si, že nemáš co ztratit.

jindulka
26.08.14
11:11
Nereg.

Pro Camie
Děkuji za upřímnost,no žádná z mých kamarádek mě tedy takhle neporadila,kamkoliv ho pozvat a ještě k tomu chlápka na víno, no, už jen to mě přijde divné, chlápek a víno? Asi to budu mít opravdu nastaveno nějak jinak.Raději tedy zůstanu "panenkou v koutě" a pyšná to fakt tedy nejsem,ale možná hledám opravdu něco jiného než mě může tenhle nabídnout.Popravdě,kdybych ho pozvala já,ztratil by u mě jak říkáme s holkama "plusové body" a to by ti pak už nestálo za nic

Theodor (unlogged)
26.08.14
11:21
Nereg.

Merit: Věštírna je o věštění a každý má jiné metody. Já si nemyslím, že budoucnost je pevně daná. Nejsem fatalista. Pokud bych byl, resignoval bych na možnost vlastního vývoje. Já "vidím" pravděpodobnosti. Vlákna možného vývoje, z nichž některé pravděpodobně nastanou a jiné jsou málo pravděpodobné. Nekoukám do karet, ale analyzuji situaci. Ostatně jsem na to trénován. Pokud do nemocnice přijde žena 30 let, kuřačka, s hormonální antikoncepcí, která je 2 dny náhle dušná, pravděpodobně má plicní embolii. Analýza situace. V podstatě věštění. Pak následuje verifikace vyšetřeními. Pokud se často pletu a vyšetření mi vyvracují prvotní představu, musím se zamyslet, kde a proč dělám chybu.

Tam kde někdo vykládá karty, jiný kýve kyvadlem, tam já shromažďuji data a hledám ... pravděpodobnosti... Je to forma věštění. A jako takovou jí dotyčný může, nebo nemusí akceptovat. Volba je individuální.

jindulka
26.08.14
11:25
Nereg.

Pro Theodor
Ahoj děkuji ti moc za pohled chlapa,no jak píšeš,to ti mě vůbec nenapadlo,že On si není jistý.Nedávno jsem mu řekla,že se zbytečně podceňuje,že je dobře,když má chlap něco za s sebou (co to tu napsat nemůžu..je to osobní)prostě byl v zahraničí a dělal něco pro lidi,no a nedávno jsem mu řekla,když mě uklidňoval "správný chlap nedá na sobě nic znát)až tak daleko v tom slovíčkaření jdu,ten hlavní problém tu bude asi v tom,že on ví,že já s někým žiju,pořád na to naráží, jenže řekla jsem mu snad stokrát "nic není jak se zdá" teď to nakonec začal říkat i on,to víš že mě láká ho někam pozvat a vyříkat si to jenže..jenže... ... nemůžu to tady veřejně vystavit,prostě on není obyčejný chlápek s ulice,kterého uvidíš a pak třeba nic,to ti bych ho snad i pozvala kdyby byl,tedy jasně na víno né,no je to komplikované moc ti ale fakt děkuji zamyslím se nad tvojí odpovědí.

jindulka
26.08.14
11:38
Nereg.

Pro Merit,
děkuji ti moc,krásně jsi to všechno popsala... .zážitek s číslem 29... také ti mě připadá,že na tohle tedy nemám,pořád ti špekuluju co a jak mám říct,nemám říct,jak to říct,u mě je to ještě jeden problém,nemůžu vybalit více,než náznaky, prostě to nejde,jak jsem psala Theodorovi,no dumám ti nad tím už 3 měsíce,kdy mě řekl,že mě má rád,jenže jak rád... ..taky jsem mu řekla že ho mám ráda... .ale o té doby nic,jasně vidím,že má zájem,já ho moc chci,narozdíl od toho s kým žiju ti mě připadá jako opravdový chlap,ale zase si ti říkám,nejsou to jen mé ideály?Nevysnila jsem si ho????Poslouchá Pink Floyd a nedávno mě řekl když jsem jel v noci domů, bylo nebe plné hvězd... .. Jsem blázen viď, měla bych v součastné době řešit jiné věci,jenže pořád na něho musím myslet,no jako v 17.letech na mojí první lásku.Ale já si prostě myslím,že ON by měl "dobývat" a "zvát" a ne já,já jsem žena a on je chlap,mám to tak nastaveno,popsala jsi to opravdu dokonale že chlap,který čeká na oslovení se bude chovat jako chlap... ... . přesně tak to beru i já,já nechci ňoumu.(( ale chlapa, to je to co hledám.Děkuji ti moc

Camie
26.08.14
11:58
Reg. před 2016

... Jindulko, ale tím jsi měla začít, že máš chlapa doma a díváš se jinam, ať z jakéhokoli důvodu. Pokud někoho máš, a ten v práci je charakter, tak Tě rozhodně dobývat nebude, protože tohle se nedělá. Za tohle by měl mít plusové body. Takže možná, když budeš bez partnera, tak i něco udělá. A je jedno, co říkáš o tom, co se zdá. Jednou jsi zadaná, tedy nedotknutelná.

A ptám se, proč by se chlap, kterého je třeba pošťouchnout neměl pak chovat jak chlap? Každý člověk je v něčem nejistý, i chlap. A právě naopak, když ho pošťouchneme a dáme mu najevo, že si může věřit klidně víc, bude z něho chlap daleko lepší. Začne si víc věřit. A my ženy máme ten dar, umět muže motivovat.

jindulka
26.08.14
12:07
Nereg.

Pro Camie
Tedy promiň,jak nedoknutelná? To ti mě připadá jako"za čest krále".Co to je za výplod fantazie?On také někoho má,tedy myslím,že měl,už je asi konec,a kolega s práce to tedy rozhodně není,to je zase nedoknutelné pro mě,"co je v domě není pro mě".))skoro každý někoho má,teď je ale otázka koho víš.Každý může někoho mít,to není nic těžkého,podle mě je daleko těžší,aby ti ten druhý imponoval tím jaký je.A končím tuhle naší debatu,je to k ničemu.

Theodor (unlogged)
26.08.14
13:07
Nereg.

Jindulka: Pokud s někým žiješ, je to hodně velká stopka úvah. Někdy si "je dobře, když má chlap něco za sebou" může vyložit jako "nevadí mi, že už jsi starý" a to ho spíš zarmoutí, než potěší. Z toho co líčíš mi přijde, že on nemusí mít vůbec ani ponětí, co cítíš.

A taky pozor na to "s někým žiju". Nevím, jestli mu zaimponuje, že si necháváš pojistku. Až na to narazí příště, zkus mu říct jak to je. S někým žiju, ale hledám cestu ven... nebo tak něco.

Trochu se mi to šmodrchá. Začal bych ujasněním si, jestli ten, se kterým žiješ, je opravdu tak špatný...

Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184

Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184