jindulka 21.08.14 20:47 Nereg. IP: 217.195.172.* | Prosím bude něco dál mezi mnou 9.1.1968 a mužem narozeným 29.7.1958?On pořád něco naznačuje, ale já už se v tom pomalu ztrácím a nevím vůbec jak to je.Moc bych o něho stála,ale nevím jak do toho.Děkuji moc. |
|
Camie 24.08.14 13:42 Reg. před 2016
| ... jindulko - jediné,co můžeš udělat, je se ho narovinu zeptat. Říct mu, že Tě jeho chování mate a požádat ho, aby Ti to osvětlil. Nejlíp někde u kafe v samotě. Sama to opravdu nevymyslíš, protože jeho myšlenky číst neumíš. A pokud se zeptáš, alespoň budeš vědět, na čem opravdu jsi. |
|
Dracizena 25.08.14 15:03 Nereg. IP: 213.151.77.* | Camie... Jindulka se ale ptá na věštbu, ne na tvou radu..To, že by se ho měla zeptat a jít s ním na kafe, ví i ona sama.
Ano, Jindulka jeho myšlenky číst neumí a proto se zde ptá toho, kdo je číst umí, ale ty to také nejsi...
Jen ti vracím, co jsi hodila na mou důstojnost  |
|
Camie 25.08.14 21:10 Reg. před 2016
| ... pokud by chtěla věštbu, psala by do témat před láskou. Téma láska není jen o věštbách, je i o radách. O radách, které člověk zná, ví, ale potřebuje je kolikrát slyšet od jiného, aby si je naplno uvědomil.
A pak, nikde tu nečtu, že by psala o věštbu. Jo a pochybuju, že je na světě někdo, kdo číst myšlenky umí. Počínaje Tebou. |
|
jindulka 25.08.14 21:24 Nereg. IP: 217.195.172.* | Pro Camie: Ano opravdu je to tak ,jak píše Dracizena,psala jsem si o věštbu,ne o radu.Rady mě mohou poskytnout mé kamarádky jenže každá "mele" něco jiného. Za tvojí radu děkuji, ale abych sama zvala chlápka na kávu... .,tak to rozhodně není můj styl.A popravdě,chlap, který se nechá sám zbalit,není objekt mého zájmu.Od přírody je to nastaveno tak,že muž má být lovec,ale v tomhle já se nějak nevyznám,tak prostě tápu,a hledám radu zde. |
|
jindulka 25.08.14 21:31 Nereg. IP: 217.195.172.* | Pro Dracizenu:Ano,psala jsem si o věštbu,páč už jsem s toho fakt zmatená.Jednou je to tak,a pak zase onak,pořád nějaké náznaky,do toho mě kamarádky "melou" že On si myslí,že si z něho dělám srandičky,že se ve mě občas také nevyznají někdy ho pochválím a vidím jak moc ho to těší,no vůbec nevím co teď... . a navíc děsně mě imponuje.Ach jo |
|
Camie 26.08.14 10:09 Reg. před 2016
| ... jindulko, a co je věštba? Taky rada. Nejsem Tvoje kamarádka, tak nemusím být milá, takže budu upřímná. Pokud nezměníš svůj postoj, tak se s tím mužem rozluč a můžeš se loučit i s dalšími. Teď jsi jak ta panenka v koutě, ale věř, že Tě nenajdou, protože Tě nikdo hledat nebude. A ještě před ten kout postaví almaru.
Já nepsala, že ho máš pozvat na rande, k tomu máte daleko, ale jak to čtu, tak problém s těmi "náznaky" máš nejen Ty, ale i on. Vaše komunikace vázne, tak ji naprav. On to neudělá! To si piš. Chlap už z principu si nikdy nedomýšlí, a když si domyslí, tak to špatné. Pokud je zmatený z Tebe, tak to poslední, co udělá je, že by tě někam zval, nebo že by udělal první krok. Raději se podívá jinam. Takže pokud Ti na něm záleží, holt budeš muset skousnout svou pýchu a předsudky a ten první krok udělat Ty. Navíc, Ty to cítíš jak problém, tak ho řeš. |
|
Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
|