Lord Namol 22.01.13 10:45 Nereg. IP: 93.181.125.* | Mezi velikonočními svátky jsem se střetl se Satanem na jedné straně a na druhé byl Bůh ,který stál při mne .Bůh mi držel ruku a z toho vznikly verše.
Verše jsou na:
Najdise.cz
přezdívka- čupakabra
heslo -filipika
|
|
lord namol 22.01.13 11:22 Nereg. IP: 93.181.125.* | Bůh varuje před Karlem Schwanzenbergem . |
|
anelie 22.01.13 11:44 Reg. před 2016
| proč? |
|
lord namol 22.01.13 12:04 Nereg. IP: 93.181.125.* | Protože je člen skupiny Bildeberg ,a chce zrušit BENEŠOVY DEKRETY. |
|
Merit 22.01.13 15:25 Reg. před 2016
| cus lorde namol .. :-) (namol snad nejsi, co? :-D )
nekdy si najdi na natu Ivanku Adamcovou, aby jsi pochopil "kdo je to Satan" a jakou ulohu tu ma .. at nezblbnes :-) ..
je to jenom "proverka" :-) cili "sito" ..
pokud jsi ho poznal.. je to dobre.. :-) ..
politiku sem radeji nak netahej.. zadnej system co vymysleli "lide" neni preci spravedlivej a co ty vis, jakou ulohu jsi hral kdysi? :-)
pomodli se radeji za to, at dopadne tak, at je to pro blaho celeho Vesmiru.. posli do toho Bozi Milost :-) ..
pac jedina spravedlnost, je ta Bozi :-)
nesud.. je to infekce.. proste se ty veci "deji".. mas svuj zivot, jsi zodpovedny sam za sebe.. jako Kaja za sebe :-)
nenech se otravit politikou a radeji si svoji realitu "rid sam" co nejvic to jde :-) ..
vse je dobre.. duse si proziji vse a jestli si myslis, ze je Kaja spatnej.. a das tomu silu, jeste ho tim vic podporis :-) ..
tak to nech plavat, dej to do polohy "je mi to sumak" :-)
lidi se probouzej, vidi co je dobre, co uz treba ne.. na co myslis/me vic? to pak zijeme :-) ..
mej se krasne cus :-)
 |
|
lord namol 22.01.13 15:57 Nereg. IP: 93.181.125.* | Přečti si verše ať víš jak je lidstvo obelhávano,a nedělej předčasné závěry .S Karlem Schw. tam je zařazen i Dalalajma.
Se Satanem jsem se skutečně střetl a skončil jsem na psychiatrii.Prý že trpím bludy.Verše jsou jasný důkaz Boží existence. |
|
anelie 22.01.13 16:49 Reg. před 2016
| Ja ty verse na te strance nemohla najit...
A k tem Benesovym dekretum, ja na tom, co o nich rika, nic tak hrozneho nevidim, vzdyt je pravda, z odsun Nemcu byl zalozen na principu kolektivni viny a tento princip se uz dnes neuplatnuje, anebo aspon by nemel.
Vsem strasne vadi Schwanzenbergovy názory na Benešovy dekrety, ale zajímalo by mě, kolik lidí přesně ví, o co v nich přesně šlo, a nejen to, že byli po válce vyhnáni Němci.
Jinak podle Wikipedie, ten nejkontroverznější z nich už byl zrušen (i když ne výslovně - zákonem o nabývání a pozbývání československého státního občanství - takže je to už pěkně dlouho.
To mám z Wikipedie, kde lze i texty všech Benešových dekretů najít.
"Dekrety jsou předmětem ostrých polemik, neboť v nich byla, inter alia, zakotvena konfiskace majetku deportovaných Němců a Maďarů a odnětí jejich československého občanství. Pomocí dekretů byla znárodněna většina československého průmyslu, bank, pojišťoven atd., zavedeno centrální plánování. Zhruba polovina dekretů byla později zrušena. Mírnější odpůrci dekretů (např. Bohumil Doležal) požadují jejich zrušení (tj. odklizení s účinky ex nunc); radikálnější (např. Horst-Rudolf Übelacker) jejich prohlášení za neplatné.
Odpůrci dekretů poukazují na jejich jednoznačně protiústavní obsah, jejich zastánci se dovolávají buď theorie odplaty, nebo tvrdí, že tak staré bezpráví již není účelné napravovat. Faktem v každém případě je, že vyhlášení dekretů znamenalo zánik právního státu a velmi napomohlo nástupu komunistické totality; rozsáhlé vyvlastnění podílů v obchodních společnostech, které komunisté požadovali, bylo provedeno rovněž dekrety presidenta Beneše (v roce 1945).
Platnost Benešových dekretů potvrdil v r. 1995 Ústavní soud precedenčním nálezem č. 55/1995 Sb. (causa Dreithaler); tento nález však obsahuje zjevně politicky motivované, účelové proklamativní pasáže a nelze ho hodnotit jako text vysoké právní hodnoty. Závaznost Benešových dekretů však byla mezitím potvrzena celou řadou dalších nálezů Ústavního soudu, zejména v případech, kdy se navrácení majetku domáhali potomci šlechtických rodů.
Obhájci dekretů odmítají i jejich pouhé zrušení s pokazem na to, že jsou pilířem českého právního řádu. Opomíjejí při tom, že jich řada již byla zrušena, a to včetně tak kontroversního, jako byl ústavní dekret č. 33/1945 Sb., o úpravě československého státního občanství osob národnosti německé a maďarské, zákonem č. 194/1949 Sb., o nabývání a pozbývání československého státního občanství, byť ne výslovně."
|
|
anelie 22.01.13 16:52 Reg. před 2016
| Merit: ano, pomodleme se, ať to dopadne pro blaho celeho vesmiru, ale nezapomeňme také jít volit:))) |
|
Merit 22.01.13 17:50 Reg. před 2016
| Anelie :-), ee :-) .. nechodim, nemusim :-)
neznam ty lidi, co bych tam lezla..
jo, bejt to jako na Islandu, je to neco jinyho.. dokazali to a jednou se to treba odehraje i tu :-), v klidu, miru :-) ..
cus :-)
 |
|
Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
|