Dnes je sobota, 12.7.2025
Svátek slaví Bořek, zítra Markéta.
banner_responzivni_test_nahore.php
bann-mobil1-320x100.php
zpět

Mám dluhy a nevím jak dál

Kouzla a magie
I ten, kdo věří na čáry a kouzla dostal od nás místo se "rozepsat". Proto neváhejte a svěřte se se vším, co vás tíží v oblastech magie, ať už černé nebo bílé.

« zpět

Mám dluhy a nevím jak dál

Vilma
07.10.11
23:36
Reg. před 2016

Mám zhruba 800tis dluhů a splácím íc než vydělávám. Mnohokrát jsem zkoušela přivýdělek, ale výsledek byl takový, že místo výdělku jsem se ještě víc zadlužila. A kouzla napsaná na volně dostupných stránkách se mi zdají málo účinná. Dále bydlím ve zchátralém domě a hrozí mi, že nebudu již mít na topení a navíc si sousedé mohou stěžovat, že jim můj dům jaksi padá na hlavu. Dům je tak na rozbourání a ne na opravy. Peníze sice nejsou všechno, ale mě už opravdu jde do tuhého a určitě nic než magie mi nepomůže. Pomůže mi někdo? Nechci vše sem psát, vím,že magie je posvátná a vyžaduje mlčenlivost. Tak mi radši pište na vilmarieg@seznam.cz. Předem děkuji

filip01
08.10.11
11:54
Reg. před 2016

Vilmo, máte to v mejlu. Filip

Majda123
08.10.11
15:08
Nereg.

IP: 81.90.175.*
Zdravím, mám podobné problémy. Můžete mi prosím někdo něco doporučit. Vy Vilmo nebo Filipe01. Moc děkuji. berka121@seznam.cz

tuzba
08.10.11
19:52
Reg. před 2016

ahoj ja som v podobnej situacii ba este hosie neras som myslela na samovrazdu len mi je luto deti petoze by sa nemal kto onich postarat manzel je onkologicky pacient.DLHY MAM VELA A SOM VNICH ZAMOTANA A NEVIEM AKO TO ZVLADNUT NIEKEDY MAM POCIT ZE TO UZ NEBUDE LEPSIE NEMAM A NENASLA SOM EST NIKOHO KTO BY MI POMOHOL

XENIE
15.10.11
07:27
Reg. před 2016

Vzkaz pro "tuzba"
Napište mi zde Vaši e-mailovou adresu - zašlu informaci, jak by jste si mohla pomoci.

tuzba
15.10.11
16:59
Reg. před 2016

ahoj xenia moj mail je karchnakovaklara@zoznam.sk velmi dakujem uz vopred

tuzba
16.10.11
19:36
Reg. před 2016

ahoj xenia napisala som timoj meil budm rada ak sa mi ozves uz vopred dakujm

Bíly vlk
18.10.11
18:18
Nereg.

IP: 78.45.239.*
Prosím také o rady. Jsem ve velké finanční tísni a nevím už jas z toho ven... mohl by někdo pomoci? Prosím o rady: bily-vlk@email.cz ... velice všem děkuji!

Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184

Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184