Dnes je čtvrtek, 10.7.2025
Svátek slaví Libuše a Amálie, zítra Olga.
banner_responzivni_test_nahore.php
bann-mobil1-320x100.php
zpět

Má šanci ?

Láska
Znáte nějaká kouzla, pomocí nichž lze očarovat milovanou osobu? Pak právě na vaše zkušenosti a rady všichni čekáme.

« zpět \ Přidat komentář

Má šanci ?

Týna
19.01.12
18:44
Nereg.

IP: 85.119.89.*
Ahoj,moc se mi líbí jeden kluk .. Ale je o 2 roky starší něž já a je z jinýho světa ... Mate mě ..Pořád se na mě dívá a krasně se usmívá ale jinak nic ... . Někdo říká že šanci mám a někdo že zase ne ..Jsem zoufalá ..Prosím o radu

kelišová
19.01.12
20:01
Nereg.

IP: 217.117.216.*
Týnko , to že se na Tebe krásně dívá a usmívá se - asi se mu líbíš .Musíš mu dát nějaký impuls - třebas se na něj usmát taky , pak zjistíš , co dál . Ale taky se může stát , že až s ním promluvíš , tak to nemusí být " ono " .
Rada - nech to plynout a nebuď napjatá , prostě buď a nebo ... .

Tom
24.01.12
11:36
Reg. před 2016

Miluju jednu holku a ona zase mě problém je v tom že je vdaná a čeká dítě , nejhorší je že má rakovinu plic byla na operaci a nepomohlo to tet musí omezit léčbu skrz to dítě , ona mě pořád píše že mě strašně miluje že si nedokáže bez země život představit , ona nechci být s manželem protže ju mlátí , a to mě moc ničí , chtěl sem se zeptat jestli má nějakou šanci na přežití , bohužel rakovina je rodová její máma zemřela před půl rokem , nevíme jak se dát do hromady bojím se že až to zistí její manžel že jí zabije , děkuju a doufám že já a ona budem jednou štastní , ale šanci tomu nedávám

Tom
24.01.12
11:38
Reg. před 2016

ještě sem zapoměl moje a její rok narození ona:18.3.1991 já: 27.4.1989

kelišová
25.01.12
18:03
Nereg.

IP: 217.117.216.*
Ahoj Tome , těžká situace , ona v Tobě asi vidí svého zachránce , nepochybuji , že Tě romanticky miluje .Základní otázka - Ty víš určitě , že jí manžel mlátí ? Ona je díky svému stavu a nemoci ve velmi stresové situaci , ničí jí myšlenky , že možná zemře . Nevím , co měla nebo má za nádorové onemocnění , nevím v kolikátém je měsíci těhotenství - většinou se doporučuje pokud to jde přerušení těhotenství díky té nemoci , možná se rozhodla pro dítě .
Buď jí přítelem po celý její čas , ať už bude jak chce dlouhý ... .
Nevím , kde jste v tom vztahu spolu ,ale zatím vše držte v tajnosti nebo si jen povídejte , nežeňte to dál , ušetříte si další starosti , hlavně ona ... .

Merit
26.01.12
14:54
Reg. před 2016

Kelisova.. netyka se to me, ale i tak "diky" :-)
za to, ze "citis" :-) .. ;-)
mej se tak, jak potrebujes :-)

smutná
29.01.12
20:06
Reg. před 2016

Dobrý večer ráda bych vás poprosila o pomoc jsem v nesnázích a nevím jak dál
Žiji s přítelem necelý 4 roky a máme spolu holčičku.měli jsme menší krizi čato jsme se hádali te´d už ne,jenže on si našel kamarádku na kafe a pokec,ona se do něj zamilovala a on ji má rád,te´d se rozhoduje ským má být jestli snáma nebo odejít kní.
Jiří 25.3.1973
Šárka 9.9.1987

mnohokrát děkuji

Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184

Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184