kathliin 12.01.15 21:17 Reg. před 2016
| Miluji… on ne? Ja 24.5.1975,on 6.8.1966… nici me, zneuziva a ja hloupa porad chci verit v lasku…v nadeji. . .copak jsem jenom panenka na hrani? Copak nic neciti? Nebo citi? Poradi mi nekdo jak z toho ven?? Proc zeny miluji vubec lumpy? Proc ho miluji ja… nikdy jsem pro neho nebyla laskou… tak proc mi ublizuje? Proc me nenecha zit?? Copak jsem pro neho tak strasne malo…  |
|
kelišová 13.01.15 22:17 Nereg. IP: 213.129.130.* | Jo,chlapi, vím jen o pár, kteří se ještě chovají jako gentlemani, ale otázkou je, nakolik je to jen jejich póza, přetvařování a nebo jen dočaska.Ono nakonec nikdo není dokonalý, ani oni ani my, ženy.Máme své chyby.
On Tě trápí , Tak proč mu to dovolíš?Už Ty jsi udělala chybu tím, že jsi nestanovila hranice ve své důvěřivosti a naivitě a lásce.Dominantní chlap a podřízená žena, ajaj.Už jsem to někde četla, záleží jak dlouho to chceš snášet a nebo jestli si chceš vytvořit ty hranice.Miluje nebo nemiluje,hlavně mu to asi vyhovuje, ten váš vztah.
Láska je iracionální cit, důležitější je partnerství.Aby ten tvůj stál při tobě, když to potřebuješ.
Asi bych si napsala na papír pro a proti,pak bych šla do ulic a dívala bych se, kolik pěkných mužů je na světě... ..on není vyjímečný ani jediný ... .
 |
|
kathliin 14.01.15 04:49 Reg. před 2016
| Dik, ja vim… :-),ze jsem hloupa… ale porad mam ten krasny pocit souzneni- kdyz se na me podiva, usmeje… potkala jsem ho jeste pred manzelem a od te doby jsem v - haji??! Nejsem schopna vnitre zapomenout a dat se naprosto nekomu jinemu… vim, ze to co rikas je pravda, ale uz jsem zrala asi na psychiatra… pres 20 let ziji v partnerstvi s nekym jinym a pak prijde on luskne prsty a ja jdu, okouzlena a naivne duverujici, ze to on ma stejne jako ja: -), ze miluje… kartarka mi radi at si udelam poradek v sobe, ale jak?? Vdala jsem se, poridila deti, psa, starosti…ale ja mam v hlave a srdci chlapa, ktereho vlastne vubec nezajimam… ktery se mi ozve jednou, dvakrat za par let, zamota mi hlavu a me to na daldich par let zase vystaci kdyz vecer usinam se slzami v ocich… ja uz ztracim silu a odvahu zit… bojim se citit vlastne cokoliv - at k nemu nebo manzelovi… ano, vim, ze jsem hloupa a ze je to vlastne uplne jednoduche, ale jsk se zbavit lasky, ktera ublizuje?? ?ja zo neumim… |
|
Dracizena 14.01.15 12:58 Nereg. IP: 213.151.77.* | Kathliin... uvědom si, že lidé jsou jen energie a sobě i nebezpečné, když se lidé za sebe nemodlí...
Dnes doporučuji, mimo jiné i modlení, ale před 20 lety bych si nafackovala, kdybych se měla modlit za nějakého chlapa a nebo za svou povahu.
Dnes, kdy mi do hlavy mluví vesmírné bytosti, je to jinak. Naučily mě modlit se, ale světelně.
Vysvětlily mi, že z hrdla a z myšlenek teče paprsek světelný a nebo temný, který vylaďuje a nebo boří člověku jeho prostor.
Člověk na kecy od druhých nevěří, dokud se sám nepřesvědčí, je to tak.proto se přesvědč...
A také, my lidé, jsme bytosti se silnou magnetickou silou a proto někdo si dokáže druhého přitáhnou svým magnetem a nebo hypnózou druhého zmanipulovat k obrazu svému/Hitler/...
A toto se Ti děje... Nemáš sílu a necháváš se tím člověkem vysávat a pak trápením se Tvé tělo zase dlouze dobíjí...
Tvou energií, kterou bys měla zásobit své děti, aby neměly úrazy a potíže, tak tuto energii utápíš v muži, který je pro tebe jen a jen upírem a Tvou energii není schopen Ti vracet...
Ale pak je ještě jiný úhel pohledu, ten duchovní, ale to je na dlouhé vysvětlování... to necháme být...
Modli se, ámenuj, obaluj se vizuálně do stříbrného a zlatého, třeba šátku, závoje atd.
Tím své tělo budeš obalovat do duchovních ochranných, jakoby folií a uvidíš, že se Ti zvedne nálada a vrátíš se s psychikou do normálu...
Není účelem na toho muže zapomenout, ale vysunout se z jeho energetického sevření, které působí, i na dálku.
On může být hodný, ale jeho aurická energie už hodná není a to sama na sobě cítíš...
ČLOVĚK JE NEŘÁD, KDYŽ NEMÁ V ŘÁDU SLOŽENÉ SVÉ DUCHOVNÍ ENERGIE...
Pak energeticky druhého doslova ožírá, jako jablíčko, do tvaru ohryzku.
A kdo je ohryzkem tenkým, má pocit že dlouho nevydrží se svým životem.
Ale jsou mezi námi lidi, kteří se umí za bližního hvězdně pomodlit
a pak se Ti aurická dužina bude vracet a zotavíš se...
NEROZDÁVEJ SVOU DUŠI LACINO,
ABY TVŮJ ANDĚL NEPROPADL PEKLU... ***
Já umím vracet dušičky... a proto...
ÁMEN+ÁMEN+ÁMEN, AŤ TĚ CHRÁNÍ HVĚZDNÉ SVĚTLO***
***AŤ SE STANE Z VŮLE MÉ A Z VŮLE VŠECH,
KDO TVÉ SOUŽENÍ ZDE ČTOU***  |
|
kathliin 14.01.15 14:06 Reg. před 2016
| Dekuji, ze sis nasla cas mi napsat a zamyslet se… .dekuji moc… . |
|
kathliin 14.01.15 14:15 Reg. před 2016
| Dekuji, ze sis nasla cas mi napsat a zamyslet se… .dekuji moc… . |
|
kelišová 14.01.15 18:42 Nereg. IP: 217.117.216.* | To, co píšeš už není láska, ale závislost,je to jen Tvůj pocit, že on je ten, kterého chceš a miluješ ho.Mnoho lidí chce to, co nemůže mít.Onoi něco jiného by bylo s ním chvíli žít, pak už bys to viděla jinak.
Radím - ruce od něho i city pryč! Jinak to může dopadnout hůře, nezapomeň na své děti, manžela - svou rodinu.Můžeš to svojí vinou vše zničit.Pak Ti zbydou jen oči pro pláč... ..
Možná by návštěvy u psychologa pomohly, nasvítil by ti Tvoji situaci z jeho pohledu!
PS: rozhodně nechci moralizovat,stanou se různé věci,jen je musíme v životě ustát... ...
|
|
Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
|