Dnes je čtvrtek, 10.7.2025
Svátek slaví Libuše a Amálie, zítra Olga.
banner_responzivni_test_nahore.php
bann-mobil1-320x100.php
zpět

Kouzla na lásku

Kouzla a magie
I ten, kdo věří na čáry a kouzla dostal od nás místo se "rozepsat". Proto neváhejte a svěřte se se vším, co vás tíží v oblastech magie, ať už černé nebo bílé.

« zpět \ Přidat komentář

Kouzla na lásku

Evik4
04.03.15
11:57
Nereg.

IP: 37.188.239.*
Někoho přinutit, aby Vás miloval? Funguje to?

Evik4
09.03.15
13:31
Nereg.

IP: 37.188.232.*
Nechal jste si někdo dělat rituál na lásku? Funguje to?

gabi8
09.03.15
15:03
Nereg.

IP: 95.80.208.*
Ahoj, já si nechala za poslední tři roky dělat asi čtyři rituály. Každý u někoho jiného. Ty první tři nefungovaly, resp. jsem na dotyčného změnila názor krátce po těch rituálech. Může to být taky výsledek, že jsem se zamilovala do někoho jiného, když jsem ale původně chtěla toho, na koho jsem rituál nechala dělat? Já totiž vždycky do rituálu toho člověka až chorobně chtěla, a po rituálu jsem se nějak uklidnila a zjistila, že je úplný magor. Takže magie nebo spíše psychika? Teď po tom posledním rituálu (je to asi tři týdny) ten pocit ale nemám a sice ještě spolu nejsme, ale vypadá to, že se to vyvíjí příznivě. A vůbec se od rituálu citím i víc sexy a tak. Může to být tim rituálem? Může to být i tou vědmou? Působila na mě totiž úplně jinak, než ty ostatní. Mohou moje sympatie či nesympatie k vědmě ovlivnit výsledek rituálu? Protože z té poslední jsem byla nadšená. Může to být i tim, že ty předešlé jsem měla doporučené od někoho a tuto jsem si našla sama? Asi přemýšlím nad nesmysly….. Gábina

Evik4
09.03.15
22:19
Nereg.

IP: 37.188.135.*
Pomohla by mi s návratem partnera? Můžu poprosit o kontakt?

Evik4
09.03.15
22:20
Nereg.

IP: 37.188.135.*
Jen bych se chtěla ještě zeptat, to jste si nechala dělat rituál na lásku nebo abyste více sexy? Díky moc. E.

janikke
11.03.15
21:26
Reg. před 2016

Možete mi prosím napsat kontakt na tu čarodějku? můj mejl je janikke@email.cz děkuji

Evik4
18.03.15
10:21
Nereg.

IP: 37.188.225.*
Díky moc za kontakt. Napsala jsem jí, trvalo sice dva dny než se ozvala, ale dobře čarodějky asi přes víkend nepracují:-) Myslím, že rituál zkusím, doufám, že se pak budu cítit jak Vy Gábino:-) a že se vyplní i to ostatní kolem mého přání.

Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184

Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184