denisa07 11.06.10 04:44 Nereg. IP: .* | nevite jak vyrobyt kouzlo lasky prosiim ? tedy jestli to vubec jde a funguje... .dekuji moc  |
|
silbarein 11.06.10 12:21 Nereg. IP: .* | kuzla lasky ti neodporucam.. ak to ten druhy nezdiela, myslim ako tu lasku, priputavat si ho k sebe je vlastne.. je to proti jeho voli.. aspon takto to vnimam ja... |
|
nalintop 12.06.10 14:37 Nereg. IP: .* | suhlasim so silbarein... denisa07 nemala by si nic take robit... lebo v konecnom dosledku sa to moze otocit proti tebe... a privodis si iba trapenie... |
|
meel 13.06.10 12:25 Reg. před 2016
| znám dobrý recept..
kopu trpělivosti,
hromadu pochopení,
doleješ to pookraj soucitem,
a nakonec špetku šarmu.
vaříme dokud necítíme vůni štěstí..
ať se povede  |
|
sarlota09 14.06.10 16:41 Nereg. IP: .* | lasku musite chtit strasne moc laska je moc krasmna potrebuje te ktomu panenku a vaseho pritele tricko aspon kousek s toho usijete pro panenku vemete jehluu a mluvite chci tvoou lasku budes tet namne mislet a budes mne milovat a budete pichat tam gde je srdceee skuste too je to moc moc super pomaha to  |
|
janka01 14.06.10 16:44 Nereg. IP: .* | ano tu manenku skuste mne se to stalo a mam se snim moc dobre sarloto moc se ti to pvedlo |
|
Maty 14.06.10 17:20 Nereg. IP: .* | Děvčata, v této magii typu WOODOO je skryté nebezpečí, které nyní nemůžete vidět. Ale vše se nasčítává. Pokud tímto způsobem k sobě násilím připoutáte chlapce, je jasné, že si ověříte, že to funguje. Dříve nebo později však poznáte, že to byla chyba, protože normálně se setkají lidé, kteří se setkat mají a násilí plodí jen násilí (černá magie je duchovní násilí).. |
|
denisa07 15.06.10 15:18 Nereg. IP: .* | ale t nebude nasilnee on me asi taky chce porad se na me smeje ale proste se ani jeden k tomu nemame aby sme se oslovily a tak zkusiim tu panenku  |
|
Maty 15.06.10 16:08 Nereg. IP: .* | denisa07, Ty se usmíváš na něj, on se usmívá na Tebe.. jestliže máš odvahu jít do černé magie, kde je tedy problém, abys jej sama oslovila? On je možná plachej a v holkách se moc neorientuje. Jestliže to vezmeš do svých rukou tak:
1. si vyzkoušíš jak to funguje, když holka udělá první krok (o nic nejde - buď to vyjde nebo ne)
2. nesmělý kluk ocení Tvoji přímost, tedy způsob chování (když Ti něco stojí za to, tak si za tím jdeš).
Uvažuj, život není o tom, že Ti "někoho" naservíruje a tak už to bude na věky věků. Je to o odvaze, o zkušenostech, o zážitcích, o řešení problémů atd. To si při všech těchto věcech budeš shánět panenku? |
|
denisa07 17.06.10 05:59 Nereg. IP: .* | chtela jsem to zkusit stou pannenkou , ale kdyz sem ho vydela najednou jsem dostala takovou silu ze jsem se na tu panneku vykaslala a sla jsem ponem :D a svete div se vyslo to v patek mame rande  |
|
Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
|