per 11.01.15 00:23 Nereg. IP: 37.188.235.* | Jakou máte zkušenost s kartářkou paní Danielou (Dufkovou?)z 1. Čarodějnického obchodu? Působí sice sugestivně, ale vychází její předpovědi? |
|
Mercy 30.01.15 22:48 Nereg. IP: 83.208.163.* | U Daniely Dufkové jsem byla jednou asi před rokem a zatím se nesplnilo skoro nic co mi předpověděla. Za hodinu výkladu jsem zaplatila 900 Kč a mluvila velmi obecně, což bylo pro mě zklamání. |
|
per 05.02.15 10:00 Nereg. IP: 194.213.50.* | Mě stála půl hodina 450 Kč. Mluvila sice konkrétně - co se stane do 5 a do 9 týdnů, mezi kterými muži budu vybírat - to se zatím nesplnilo.V létě se prý údajně vdám, to mě zaskočilo - na sňatek jsem se neptala a vdávat se ani netoužím. |
|
asb 24.02.20 19:05 Nereg. IP: 147.228.209.* | Byl jsem u paní Daniely na věštění. Je schopná rychle a sebevědomě odpovídat na otázky. Má spoustu užitečných rad, ale 2 věci bych jí vytkl. Několikrát mě k vůli určitým problémům, na které měla podezření, poslala k lékaři. Ani jeden problém se ale nepotvrdil. Druhá věc je, že říká časové údaje v budoucnosti, tedy kdy se má něco důležitého přihodit. Řekla mi, že na konci září jsem měl někoho poznat jako můj budoucí vztah, což se bohužel nestalo (před čtvrt rokem). Jednu věc z karet ovšem vyčetla a to mi až zamrazilo v zádech že tohle tajemství zjistila. Jinak mám vesměs pozitivní reakce na věštění z karet, až na dva zmíněné nedostatky. |
|
Ruženka 28.03.20 16:10 Nereg. IP: 193.165.236.* | Pani Daniela vás umí tak oblbnout že nevědomky ji řeknete i to co bys tě nechtěli tím pádem má pro vás odpověď kterou jste chtěli slyšet... . |
|
Ivona 30.04.20 10:40 Nereg. IP: 80.250.28.* | ,,Je tady jedna věc a je jich nepoměrně více” ..Paní Daniela má pár naučených frází, které umí velmi přesvědčivě používat, když vycítí, že z vás může vytáhnout peníze, snaží se vám nacpat zboží o kterém ani sama pořádně neví jak s ním zacházet ( viz. sedmidenní svíce ve skle, ke kterým je třeba ještě provést rituál a patřičně se ji zbavit, jednou vás magický olej může i zabít a za týden si ho na sebe máte patlat kvůli ochraně), ale co,hlavně, že ovečky kupují a vrací se. Sama svá moudra za která tolik platíte čerpá z deníku Blesk, Aha apod... To si myslím, že vypovídá o mnohém |
|
Konstantin 26.05.20 15:27 Reg.3.8.20
| -- -- -- -- Uživatel byl zablokován pro opakované porušení pravidel či zneužívání diskuze. -- -- -- -- |
|
Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
|