Dnes je čtvrtek, 10.7.2025
Svátek slaví Libuše a Amálie, zítra Olga.
banner_responzivni_test_nahore.php
bann-mobil1-320x100.php
zpět

Kartářka Daniela z 1. Čarodějnického obchod...

Praktické věštění
Pokud máte zkušenosti s věštěním, nebo jste navštívili kartářku a rádi nám sdělíte vaše zážitky, máte příležitost to udělat právě zde.

« zpět \ Přidat komentář

Kartářka Daniela z 1. Čarodějnického obchodu Praha

per
11.01.15
00:23
Nereg.

IP: 37.188.235.*
Jakou máte zkušenost s kartářkou paní Danielou (Dufkovou?)z 1. Čarodějnického obchodu? Působí sice sugestivně, ale vychází její předpovědi?

Mercy
30.01.15
22:48
Nereg.

IP: 83.208.163.*
U Daniely Dufkové jsem byla jednou asi před rokem a zatím se nesplnilo skoro nic co mi předpověděla. Za hodinu výkladu jsem zaplatila 900 Kč a mluvila velmi obecně, což bylo pro mě zklamání.

per
05.02.15
10:00
Nereg.

IP: 194.213.50.*
Mě stála půl hodina 450 Kč. Mluvila sice konkrétně - co se stane do 5 a do 9 týdnů, mezi kterými muži budu vybírat - to se zatím nesplnilo.V létě se prý údajně vdám, to mě zaskočilo - na sňatek jsem se neptala a vdávat se ani netoužím.

asb
24.02.20
19:05
Nereg.

IP: 147.228.209.*
Byl jsem u paní Daniely na věštění. Je schopná rychle a sebevědomě odpovídat na otázky. Má spoustu užitečných rad, ale 2 věci bych jí vytkl. Několikrát mě k vůli určitým problémům, na které měla podezření, poslala k lékaři. Ani jeden problém se ale nepotvrdil. Druhá věc je, že říká časové údaje v budoucnosti, tedy kdy se má něco důležitého přihodit. Řekla mi, že na konci září jsem měl někoho poznat jako můj budoucí vztah, což se bohužel nestalo (před čtvrt rokem). Jednu věc z karet ovšem vyčetla a to mi až zamrazilo v zádech že tohle tajemství zjistila. Jinak mám vesměs pozitivní reakce na věštění z karet, až na dva zmíněné nedostatky.

Ruženka
28.03.20
16:10
Nereg.

IP: 193.165.236.*
Pani Daniela vás umí tak oblbnout že nevědomky ji řeknete i to co bys tě nechtěli tím pádem má pro vás odpověď kterou jste chtěli slyšet... .

Ivona
30.04.20
10:40
Nereg.

IP: 80.250.28.*
,,Je tady jedna věc a je jich nepoměrně více” ..Paní Daniela má pár naučených frází, které umí velmi přesvědčivě používat, když vycítí, že z vás může vytáhnout peníze, snaží se vám nacpat zboží o kterém ani sama pořádně neví jak s ním zacházet ( viz. sedmidenní svíce ve skle, ke kterým je třeba ještě provést rituál a patřičně se ji zbavit, jednou vás magický olej může i zabít a za týden si ho na sebe máte patlat kvůli ochraně), ale co,hlavně, že ovečky kupují a vrací se. Sama svá moudra za která tolik platíte čerpá z deníku Blesk, Aha apod... To si myslím, že vypovídá o mnohém

Konstantin
26.05.20
15:27
Reg.3.8.20

-- -- -- --
Uživatel byl zablokován pro opakované porušení pravidel či zneužívání diskuze.
-- -- -- --

Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184

Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184