Dnes je čtvrtek, 10.7.2025
Svátek slaví Libuše a Amálie, zítra Olga.
banner_responzivni_test_nahore.php
bann-mobil1-320x100.php
zpět

Jasnovidec Rumen Ivanov

Praktické věštění
Pokud máte zkušenosti s věštěním, nebo jste navštívili kartářku a rádi nám sdělíte vaše zážitky, máte příležitost to udělat právě zde.

« zpět \ Přidat komentář

Jasnovidec Rumen Ivanov

Ninka001
03.05.15
19:33
Nereg.

IP: 85.70.249.*
Pěkný den, chtěla bych se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenost s tímto jasnovidcem. Je to žák známé bulharské vědmy baby Vangy, ale nikde jsem nenašla konkrétní recenze. Působí velmi mile a sympaticky, nicméně bych nerada šla někam bez toho, abych znala případné názory jiných... Děkuji

Míra
15.09.15
14:15
Reg.15.8.20

Mohu doporučit, je to bezvadný člověk.. :-)

Ninka001
15.09.15
17:47
Nereg.

IP: 88.100.59.*
Opravdu? Máte s ním osobní zkušenost? Víte, já jsem s ním nedávno viděla rozhovor na internetové televizi a dělal tam výhled a předpověď na rok 2015 a byla to hrůza, neřekl vůbec nic konkrétního. A to mne odradilo od toho, abych za ním šla... Působí sympaticky, velice moc. Ale jak je na tom s těmi schopnostmi? Potřebuji poradit i po zdravotní stránce...

mata2
17.01.16
23:50
Reg. před 2016

Veľmi rada by som k nemu šla,len neviem kontakt na neho... :-( Mirka vedela by si mi poradiť ako sa na neho nakontaktovať?

jaja1
05.02.16
20:18
Reg.5.2.16

mata2
kontakt na Rumena nájdeš pod videom (cesty k sobě) :-)

Jana111
15.07.16
22:50
Nereg.

IP: 79.110.37.*
Rumen je uzasny! Byla jsem u nej. Nikdy me pred tim nevidel. Kratce se zamyslel a zacal rikat veci o me a me rodine ktere jsou 100 procent pravda. Pak mi radil co bych mela zmenit abych se citila lepe. Ptala jsem se ho i na dalsi cleny rodiny. Vse presne trefil. Je to SKUTECNY JASNOVIDEC! A vyzaruje z nej cista laska. Skoda ze mel cas jen pul hodiny. Vrele doporucuji. Je proste skvely.

Rumem Ivanov
27.12.16
02:56
Nereg.

IP: 90.178.224.*
Vážení dekuju vám všem že máte zájem o mně... řeknu vám narovinu jsem absolutně normální člověk a dělám to co mi říkají vesmírné energije je to těžká cesta ale snažím se bejt užiteční aspoň pro lidé kteří tomu rozumějí a chtějí změnit v dobrém svoj osud... dekuju všem že aspoň mluvíte o někdo což se snaží ukázat lidem že ekzistuje paralelní svět

Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184

Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184