Lucije22 29.05.11 12:11 Nereg. IP: 94.112.4.* | Ahoj, chci si koupit karty, ale nemůžu se nějak rozhodnout, potřebuju poradit.Doporučili byste mi andělské karty od Virtue Doreen?? |
|
Theodor 29.05.11 20:25 Reg. před 2016
| Doporučuji si nenechat žádné doporučit :-) Karty jsou jen prostředníkem k vnitřnímu hlasu. Vyber si takové, se kterými se budeš schopna sžít. Úplně nejlepší je dojít do obchodu, kde se prodávají a osobně si je prohlédnout. A koupit si ty, které se ti budou nejvíce zamlouvat. |
|
anelie 30.05.11 21:46 Reg. před 2016
| Hlavne nic od Virtue Doreen! :) |
|
Merit 31.05.11 02:12 Reg. před 2016
| Lucije22, Theo ma pravdu, vyber si je v obchudku sama.. to je dobra metoda, vem si je do dlani.. prohlidni si je.. :-)
andelske karty od doreen mam doma :-), sla jsem si je koupit zrovinka tak :-), vzala jsem si je do dlani, sedly mi, hura s nima domu :-), nelituju :-), jsou "jemnoucky" :-)a rekla bych, ze jsou dost dobry :-)
karty taky muzes dostat darem, ja sama jsem takhle pred lety k mym prisla.. dostala jsem je z lasky od kamosky :-), ona mela radost, ze me obdarovala a ja se z nich tak raduju, porad :-)..
kdyz te ma nekdo rad, citi s tebou, tak ti taky vetsinou donese karty, co ti sednou :-)..
 |
|
Lucije22 31.05.11 06:34 Nereg. IP: 94.112.4.* | Dobře, opravdu děkuju moc. :) |
|
Nike 31.05.11 14:57 Reg. před 2016
| Ahoj,
podle mě to jedno není. Tvůrce karet do nich vložil informaci, která stále působí. Jsou dost rozšířené karty od mágů, potom potěš... Doreen sice není v pravém smyslu slova mág, ale je pomýlená až hrůza.
Já si dovolím doporučit původní egyptský tarot, za ten se dá ručit. Kdyby sis ho vybrala, nech si ho nabít na srdci a nedovol nikomu na něj sahat. A neptej se na budoucnost. U jiných karet tohle raději nedělej :) |
|
Merit 31.05.11 16:57 Reg. před 2016
| Lucije intuice ti nejlip poradi :-)
i ohledne vykladu.. jaky omezeni si das, budou pro tebe platny?
ja sama zeleny svicky u vykladu nepalim.. ani nemam blokle to, ze by na moje karty nemeli sahat druzi :-).. to si kazdej udela tak, jak si to nastavi, to je o tobe.. co chces ty?
cim vic omezeni si das, tim se oklestis :-).. je to jenom na tobe..i jaky obrazce si zvolis..casem muzes mit uplne svoje obrazce.. :-)
nic "neni dano" :-)..
Nike, proc je pro tebe Doreen pomylena az hruza? :-)..
 |
|
Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
|