Dnes je sobota, 12.7.2025
Svátek slaví Bořek, zítra Markéta.
banner_responzivni_test_nahore.php
bann-mobil1-320x100.php
zpět

jak to s námi bude dál?

Láska
Znáte nějaká kouzla, pomocí nichž lze očarovat milovanou osobu? Pak právě na vaše zkušenosti a rady všichni čekáme.

« zpět \ Přidat komentář

jak to s námi bude dál?

66.69
12.07.14
19:42
Reg. před 2016

Dobrý den,chtěla bych vědět jak to bude dál v mém namželství,pomůže mi s tím někdo,prosím? Já Renata13.1.1969 On Karel .8.5.1966 Je nějaká naděje na návrat nebo je po 26 letech vše marné?

Camie
17.07.14
16:17
Reg. před 2016

... chcete-li radu, napište něco bližšího.

PRO CAMIE
22.07.14
21:14
Nereg.

IP: 89.102.248.*
nevím co bližšího mám napsat,snad jen to,že mě manžel po 26 letech opustil..chtěla bych ho zpět,ale nevím jak ho získat... poradíte mi nebo je všechno marné?

Camie
24.07.14
16:46
Reg. před 2016

... napíšu jen pár věcí pro přemýšlení. Klidně nad tím přemýšlejte i dva týdny, ale buďte hlavně k sobě upřímná.
1) Víte, proč jste ho ztratila? Proč odešel?
2) Byla by možnost onen důvod jeho odchodu něják řešit? (např najde si jinou ženu proto, že mu manželka nechce uspokojit určité jeho sexuální potřeba. Je možnost v tomto najít nějaký kompromis?)
3) Máte jistotu, že neodejde znovu?
4) Chcete ho zpět jen kvůli tomu, abyste nebyla sama, máte z toho strach, ekonomické nejistoty?
5) Jste připravená na to, že pokud se vrátí, že už to nebude jako dřív?

Pokud na první dvě otázky si odpovíte ANO a na třetí NE, můžete s tím něco dělat. Pokud neznáte odpověď už na první otázku, zkuste si odpověď zjistit, protože bez toho se nehnete z místa a do budoucna se budete užírat jen svými představami.

Zatím přeju štěstí

proCamie
24.07.14
21:09
Nereg.

znám odpovědi na všechny Vámi položené otázky... přemýšlím nad tím už dlouho... vím,proč ho chci zpět i proč odešel..a nemám ani jistotu,že to neudělá znova.Přeji si aby se vrátil a už nikdy nechtěl odejít..vím kde jsem udělala chyby..jednu odčinit snad mohu,ale druhou ne..

Dracizena
25.07.14
13:14
Nereg.

IP: 213.151.77.*
66.69... ano známe se skrze meil, ale zde Ti ještě odpovím,
protože radím, i jiným lidem...

Lidské tělo je zeměkoule se svou přitažlivostí a když partner uteče, to znamená, že Tvá síla tělesná je oslabena a on z Tvé zóny prostě vypadl.
Posiluj svou myšlenku, své přání... jdi do toho a uvidíš jestli jsi svou přitažlivost opět probudila...
Udělej si představu, že v jedné ruce držíš oheň a v druhé vodu a sebe si představ, že jsi hvězdou... ano, že Tvé tělo má tvar hvězdy, které svítí stříbrně...
S touto vizí jdi pod hvězdy a třeba si u dupni, ať Ti ho andělé vrátí.
Tu sílu chtění v sobě máš, ale musíš ji poslat do hvězd a pak čekej zpětnou reakci... Jsem s Tebou a držím palce...
Možná, že se už dnes něco mění...
Lidská touha je, jako přetrhaný provázek a kdo ho nechá přetrhaný
a nesváže ho, pak se mu přání nenaplní...
Jdi do toho a chtěj a chtěj a chtěj ho zpět... I vztah se dá opravit, když do něj vejdou světelně bytostní andělé...

dracizena
26.07.14
18:26
Nereg.

Děkujii,budu to zkoušet..snad jsem dost silná abych svou přitažlivost obnovila... mám zas naději,větší...

andula2007
28.07.14
12:36
Nereg.

IP: 194.228.38.*
Dobrý den, Dračí ženo, moc mě zaujal Váš příspěvek, platí to u každého nebo jen pro toho, komu jste odpovídala? Mám stejný problém... Manžel odešel a já ho toužím dostat zpátky, protože ho stále miluji.

Dracizena
28.07.14
13:28
Nereg.

Andulko... co píši, diktují mi vše andělé a vyšší bytosti shůry... ale i nízké, ty hrubohmotné... protože, to vše je náš život...
Odděluji lidem bílou od černé, aby z jejich páteře začaly téci gejzíry barevných aurických světel... aby jednou jejich tělo bylo světelným zdrojem...
PÍŠI PRO KAŽDÉHO, I KDYŽ TÉMA ZADAL NĚKDO, KDO MI NEROZUMÍ A NEBO SE UŽ NEVRÁTIL NA TOTO FORUM A NEBO SE VRACÍ KRITIKOU... a mnozí se ale u mne hlásí na meilu... kde dovasvětluji/světlo/ a tím vaše tělíčka a mysl VYSVĚCUJI-do SVĚTLA...
TAKŽE, ANO. KDYŽ CÍTÍŠ, ŽE TĚ SLOUPEK OSLOVUJE, JE PRO TEBE...
Já lidem otvírám jejich pomyslný tunel a něco, jako odzátkuji kudy k vám vtečou energie z vašeho stvoření a začnou ve vaší mysli, i v těle pracovat formou, mimozemsky andělskou... mnozí mé duchovní nasazení cítí jemným brněním po kůži a také změnou svých názorů...
Zdravím Tě...

andula2007
28.07.14
13:37
Nereg.

Moc Vám děkuji, tolik bych si přála, aby se vrátil... Jeho odchodem se mi zhoutil svět... Tolik let jen čekám a doufám... Snad mi tato Vaše rada pomůže...

dracižena
28.07.14
20:00
Nereg.

milá dračice,děkuji za tvou radu,zkouším to stále..píšeš tady ženě ,která má podobný problém,že mnozí tvé působení cítí po těle,mě se začalo stávat,že mě na různých místech pálí kůže,bez zjevné příčiny,žádné zarudnutí ani mechanické poškození..na chvíli..nebo mi brní paže..myslíte,že to může být známka vašeho působení?nebo že se něco děje?

andula2007
29.07.14
09:37
Nereg.

Dračí ženo, mohla bych moc poprosit, zda bych Vás mohla kontaktovat (nebo Vy mě) na mailu? Něco bych se ještě chtěla zeptat, ale ne takhle veřejně... Pokud by Vás to moc neobtěžovalo, můj mail je andula2007@seznam.cz. Moc děkuji za případný Váš čas a ochotu.

Dracizena
30.07.14
00:00
Nereg.

A která že jsi, co komolíš mé jméno?
Jsi Nike a Camie? S pravdou ven, ať není pozdě...
když se na mě někdo napojí kritikou, pak můj Duch, chceš-li, mé aurické pole vrací zlobu, odkud vyšla a to je ten bumerang.
V tomto případě musím vědět tvé celé jméno a kým zde jsi, protože musím za tvé pomoci zastavit, co tě ve vlastním těle spaluje...
není to sranda... stále a dokola zde radím, jak se čistit a někteří se hihňáte a pak když to k vám přijde, tak si nevíte rady.
Ať jsi kdo jsi... ale začínají v tobě doutnat vlastní saze a biblicky je to ďábelská energie.
Ano, jsem zde proto, abych pomáhala a naučila jsem lidi svému umu...
Ano, když duchovno mě transformovalo, také jsem myslela, že shořím...
Ale bytosti mimozemské si mě hlídaly a já zase musím hlídat vás, kdo se mě všímáte a mimozešťani si vás transformují...

Dracizena
30.07.14
10:04
Nereg.

Omlouvám se,ale já nic nekomolím ani tě nekritizuji,naopak plně ti důvěřuji a obracím se na tebe s prosbou o radu a pomoc,pečlivě dělám co mi radíš i přes emaily.Nejsem ani jedna s těch které jsi jmenovala,řekla jsem ti své plné jméno v emailu,takže se prosím podívej do pošty co ti přišlo od 66.69@seznam.cz... pokud jsem něco udělala co Tě rozlobilo tak to bylo naprosto neúmyslné a omlouvám se.

Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184

Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184