Dnes je čtvrtek, 10.7.2025
Svátek slaví Libuše a Amálie, zítra Olga.
banner_responzivni_test_nahore.php
bann-mobil1-320x100.php
zpět

hlava 40

Praktické věštění
Pokud máte zkušenosti s věštěním, nebo jste navštívili kartářku a rádi nám sdělíte vaše zážitky, máte příležitost to udělat právě zde.

« zpět \ Přidat komentář

hlava 40

veramagdalena@seznam.cz
28.02.10
22:42
Nereg.

IP: .*
Před asi třemi roky,zde odpovídala na dotazy věštkyně pod přezdívkou "hlava 40". Teď jsem zjistila jakou měla pravdu. perfektní. Prosím, nemáte někdo kontakt na tuto osobu. Děkuji.

Anna0514
01.03.10
11:05
Nereg.

Zdravím všechny. Chci jen napsat, že od svých 13 let, kdy jsem
přežila smrt a prožila zjevení mám obrazy a dostávám zprávy. Ty zprávy nemohu odnikud vědět ani znát, jsou to mnohdy okruhy
kde se ani náhodou nepohybuji. Ať již tematicky či vůbec znalostně. Žiji s tím celý život, a život je pro mne trápením.
Neustále se ptám proč já. Vždyť já nechci ty věci vědět, bráním se nechci a ono stejně se mi to děje. Anička

kelišová
01.03.10
12:24
Nereg.

To je velice zajímavé , napiš více , jestli chceš .Možná , že Ti někdo poradí , je tu více lidí , co zažívá obrazy .
Jen takové zamyšlení - co by se stalo , kdyby ses přestala bránit těm obrazům a nechala je odehrát volně či až do konce ??
Možná se máš o to víc zajímat , najít si nějaké informace o podobných věcech , možná i o šamanech , kteří naopak takové obrazy vyhledávali a snažili se o ně .
Ale nemůžu víc posoudit , když nevím víc ...
Měj se hezky Aničko ,zdraví kelišová

dracizena
01.03.10
14:12
Nereg.

Aničko, když sroste jeden strom s druhým, pak se jim jejich krev promísí a to samé je v mysli s cévkami když srostou. A to samé se děje s lidmi když láskou se do sebe vpijí jejich duše a v dalším životě žijí od sebe daleko, neznají se, ale berou si navzájem určité vibrační hodnoty. A to se ti stalo.Je třeba aby jsi našla chuť si vizemi zacelovat cévky které prosakují do vedlejších. Jsou to cévky duchovní, medicinou neviditelné, ale jsou důležitější jak ty viditelné. Ano, ty přebíráš vize od jiného který s nimi umí pracovat a proto tebe straší.Takto postižených lidí je mnoho, ale medicína do těchto tajů zatím nevidí, proto pozor na doktory, ty by tě hned strčily do blázince místo toho aby si tě daly do světla barev a do modlitby.Napiš mi pokud cítíš, že se chceš osvobodit od toho co tě tíží.Má léčitelská cesta vede tímto směrem. Ale je důležité si složit svou modlitbu a opakuj ji více jak ti chutě dovolují.Je to pro tebe moc důležité... Chodí k tobě duchové a duchovně je pošleme kam patří, co ty na to???

Anna0514
02.03.10
14:11
Nereg.

Ano.Máte pravdu-nepřijala jsem plně co mi po tom prožití bylo dáno. Ztěžuje mi to život. Říkám to není jen dar to je i prokletí.
Vidím a vím věci co nemohu a ani nechci.Pomozte mi porosím. Anička

Anna0514
02.03.10
14:17
Nereg.

Víte, děkuji za Vaše názory a postřehy.Dodnes nevím co s tím.
Jak z toho ven. Nechci to. Nechci. A stejně to funguje. Je to hrůza. vemte si to někdo jiný místo mě, pomozte mi. Jde to vůbec? Anička

Jarmilka123
02.03.10
14:58
Nereg.

Aničko, mohla by ses mi ozvat na cech.mor@seznam.cz? Pochopitelně uznáš-li to za vhodné. Děkuji.

Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184

Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184