Dnes je čtvrtek, 10.7.2025
Svátek slaví Libuše a Amálie, zítra Olga.
banner_responzivni_test_nahore.php
bann-mobil1-320x100.php
zpět

Farebný had

Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...

« zpět \ Přidat komentář

Farebný had

vrtielko
18.10.14
08:26
Nereg.

IP: 95.102.103.*
Sníval sa mi sen, že moja dcéra držala v rukách farebného hada (farba ako dúha) a volala ma do vody, ktorá bola čistá. Ja som sa hada bála a tak som nešla. Ona vošla, had sa jej obtočil okolo brucha a hlavu hada držala dcéra v rukách a hladila ju. Moja dcéra má Crovnovu chorobu a má len málo dobrých dní kedy sa cíti lepšie. Myslým si, že sen mi chcel niečo naznačiť. Prosím Vás ak niekto vie čo, napíšte mi prosím.
Ďakujem s pozdravom Vrtielko

Kata-rína
18.10.14
12:15
Nereg.

IP: 94.199.199.*
Je to možná kravina, přesto napíšu, co mě okamžitě po přečtení obsahu Tvého snu napadlo.
Připadá mi, jako kdyby ona nemoc byla pro Tvou dcerku k něčemu užitečná, něčeho tím dosahuje nepřímo - něčeho, co se jí jinak nedostává, pouze "pomocí" nemoci, proto si jí v podstatě hýčká /silné slovo, ber s rezervou/. Možná bude mít nějaký smysl zrovna ta voda - ona se v ní cítí dobře, Ty ne. Jako kdyby Tě pozývala do svého prostředí, ale Ty máš strach - v podstatě odmítáš s ní být, sdílet její prostor.
Možná by bylo zajímavé zamyslet se, proč jsi do vody nechtěla - zda se Ti ekluje voda anebo něco jiného /třeba "muset si sundat šaty" - anebo strach z hada/ - tedy jak to máš vlastně ve skutečnosti se vztahem k vodě, hadům - popřípadě co by tak asi mohla richtig pro Tebe symbolizovat voda a had /případně i něco jiného, dalšího ze snového prostředí Tvé dcery/ - řekla bych, že by mohla pomoci intuice, ponor do klidného stavu a třeba Ti rozluštění "samo naskočí". Anebo představit si, procítit, prožít, co by se stalo, kdybys do vody šla, co bys cítila /radost, zhnusení, překonání svého strachu ve smyslu: bála jsem se zbytečně, je to prima vlastně/, jaký by byl /mohl být/ dle Tvého scénáře další děj snu.
Zkrátka nějakým způsobem zkusit dokončit /dopsat/ - jako nějaký příběh.
Možná /furt píšu pouze to, co mě napadá - sny nevykládám, popisuji své pocity/ nějak tudy vede cesta k vyléčení dcery. Možná je v nějakém konfliktu, který její tělo řeší zrovna touto nemocí.
Dle Germánské nové medicíny by to mohlo být něco z oblasti základních potřeb pro přežití /konflikt sousta - nemůže něco strávit, něco nemá vyřešeno, nemluví o tom - měla by to ventilovat/.
Prosím, neber mě "vážně", ke snům jsem se vyjádřila teprv podruhé - jde pouze o intuitivní sdělení.
Přeji vše dobré.

Kata-rína
18.10.14
12:30
Nereg.

IP: 94.199.199.*
Ještě něco nahonem: napadlo mě, že možná pocházíš z takového prostředí na Slovensku, kde se mluví i maďarsky... . V tom případě: existují v maďarštině velmi podrobně materiály o Germánské nové medicíně, dle jednotlivých nemocí - mj. na YT kanál BioLogikaOpenUnivers anebo i jinde - např. na stránkách tři dvojitá w.ujmedicina.hu /nevypsala jsem odkaz komplet, myslím, že zde vkládat odkazy není možné/.
Nemám tucha, zda zrovna tento přístup vždy funguje - já sama se zajímám o různá témata a vše beru jaksi s rezervou - s tím, že možná něco na tom je, ze všeho je možné si něco zobnout /anebo někdy člověk dojde ke zjištění, že toto opravdu ne - každý souzní s něčím jiným, intuice napoví/.

Dracizena
18.10.14
14:33
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Kata-rínko..sen jsi vysvětlila na jedničku s hvězdičkou...
Ano vycítila jsi to podstatné a předala Vrtielce...

A za sebe Vrtielko... shůry mou mysl vedou, že uzdravuji duhovou hadí sílou... Jde o lomené sluneční paprsky, které tečou v hadím toku a to každý vidíme, když nám sluneční paprsky tečou do bytu..A já tyto paprsky splétám /je to mimosmyslové duchovní nasazení/ v hadovitou sílu a posílám ji lidem do těla, až do hloubky mikrobuněk... pak se dějí i zázraky... Pracuji s hadovitou aurou Země...
A co Ti sen chce říci? Najdi někoho s vodním příjmením a kdo vládne s barevným hadím tokem. Mé příjmení je o vodě a duchovně pracuji mimosmyslově s duhou hadovitou a proto není náhoda, že jsi přišla mezi nás, na věštírnu se svým snem...
Pokud mě cítíš kladně, napiš mi na meil abych Ti předala mé léčivé barevně duhové a hadovité světlo...
Přemýšlej, proč Ti byl shůry poslán tento sen o dceři?
Jak píše Kata-rínka, proč Ty se toho hada bojíš a do vody nechceš jít?
Protože tato její potíž pramení z Tvého aurického pole, kde máš jaké si zkraty a ty pak oslabují, třeba i dítě, nebo vnoučata atd.a Tvá karmická potíž se prostě ukázala v tělíčku dcery, aby jsi o svém problému včas věděla.A proto Ti Kata-rínka nepřímo říká,že dcera je zrcadlem Tvé potíže ..
Ale neděs se, to je běžné a proto se dnes naučíš pracovat s hadí sílou, s duhovým nábojem a uvidíme, jak se dceři povede... nejprve musíme uzdravit ten zkrat ve Tvém aurickém poli a pak přijdou změny,
i u dcery... Máš potrhané aurické sítě a Ty se dají hravě opravit...
Zánětlivost, to je má duchovní parketa...

Nike.
19.10.14
10:34
Nereg.

IP: 37.48.39.*
Ahoj Vrtielko,
že je voda v symbolice oblast citová, jsme si už psaly a jestli dobře vidím, tak nikde nepíšeš, že ses bála vody...
Strach z hada je člověku přirozený. A v poslední době jsem několikrát psala, že i z historického hlediska byl tento symbol vnímán především negativně dávno dávno před sestavením Bible. Proč má člověk plazy v podvědomí jako konkurenční formu života, by bylo na samostatnou debatu. Byl to symbol sexuální energie, která na planetě zcela převládá ve své nejnižší pudové podobě, materiálna a s tím spojené nezvládnuté mysli. I výraz hadí síla je zavádějící, jelikož kundalini znamená v překladu něco svinutého, nikoliv jen hada. Aby tento symbol nabral vznešenější význam, musela by to být energie oproštěná od výše uvedeného a transformovaná. Barva hada i jeho přátelské chování tomu napovídá. Utrpení je někdy ten jediný prostředek, který k tomu člověka přinutí. Řekla bych, že bys měla dceru následovat. Mateřská láska jako jediná se nejvíc podobé té nebeské, nepolární bez podmínek... tedy měla by. Vzájemně se podržíte a možná i dcera najde, proč nedokáže v pohodě trávit. Nemoc spouští podvědomí, nikoliv aura. Poškození aury je až důsledkem. Není to jisté, že za její problémy můžeš, jak je Ti tu tvrzeno. Rodiče se sice až příliš často dívají Medúze do očí oprávněně, nicméně každý je svébytná osobnost. Toto všechno by sis stejně měla vyhmátnout Ty sama, jedině Ty víš všechny podrobnosti a souvislosti, je to jen o ochotě se na sebe podívat zvenčí, tak si to ještě prober...

Dracizena
19.10.14
13:49
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Aurické pole člověka je prvořadé...
Když je narušené, do těla mohou cestovat astrávlní energie které v těla naruší i to podvědomí, vědomí, i nad vědomí a nemoc/astrální energie/ se snáze rozjedou a zakoření v nemoc...

Nike, opět navazuješ na můj příspěvek o auře.Buď svá a piš za sebe ... aurickému vrstvení nerozumíš...
Dám příklad jablíčka a my lidé jsme v jeho jadřinci jádýrky... když bude narušená slupka, pak se kazí dřeň /aurické pole/ a pak vyschnou i jadýrka... .
Jak jednoduché je, pochopit čím jsme ve svém aurickém poli..že Nike?

Nike.
21.10.14
21:14
Nereg.

IP: 37.48.32.*
Dracizeno,
toto je diskuzní fórum, zatím ještě stále... jestli se s tím nedokážeš smířit, drž se svých stránek. Měla bys, protože Ty toto fórum jako fórum neužíváš, anobrž jej zneužíváš a tvrdíš lidem, že jsi do nich nějak lezla a něco jim zařizovala, aniž by o to kdo stál. Že se ženské s nízkým IQ bez špetky kritického myšlení nad něčím takovým ani nezarazí, to je holt jejich věc, ale Ty ani nerespektuješ, když Ti někdo řekne NE. Sice naštěstí nic takovéhu neumíš, nicméně je tam úmysl a je to hyenismus. A neboj se, že nepíšu za sebe :). Mě žádná astrální bytost bludy nediktuje.

Aurické pole není prvořadé ani náhodou. Spolu s tělem fyzickým patří k tělům nižším, které obě umírají tady dole. V žádném případě nenese informaci o tom, jak má fyzické tělo fungovat. Pouze informace o stavu, o důsledku. S nadvědomím newmá společné už vůbec nic. Ochranný obal sice tvoří, ale rozhodně to nefunguje tak, jak běžně vyprávíš.

Nike.
21.10.14
21:58
Nereg.

IP: 37.48.56.*
... a ještě jednu věc... hadí síla se nedá posílat na dálku, je to velmi specifická individuální energie, k léčení ji umí použít jen málokdo a potom pouze kontaktně. O hadí síle Země jakožto duhy apod., to všechno je splantanina do pohádky, která předpokládá u čtenáře intelekt pětiletého dítěte.

Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184

Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184